ricous Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 Vůbec vám je nezávidím - naopak, závidět byste měli vy mně... Já se totiž na ně ještě pořád moc těším, takové to chvění a nervozitka - jako malé dítě kolem 18:00 hod. dne 24.12. Přijdou mi totiž asi ve čtvrtek!
Jaryn Odesláno 13. října 2009 Nahlásit Odesláno 13. října 2009 Z ruky je sundavám jen do vany jinak ne. Nejmilejší hodinky
Conrad Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Vůbec vám je nezávidím - naopak, závidět byste měli vy mně... Já se totiž na ně ještě pořád moc těším, takové to chvění a nervozitka - jako malé dítě kolem 18:00 hod. dne 24.12. Přijdou mi totiž asi ve čtvrtek! Tahle koupě od Sibirnaja byla po výběru tvoji neuvěřitelně trpělivé manželky tvoje druhá největší klika
ricous Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Tahle koupě od Sibirnaja byla po výběru tvoji neuvěřitelně trpělivé manželky tvoje druhá největší klika Tak obě kliky jsou dnes doma Hodinky jsou fakt super, jako by byl vyndán nějaký budík z přístrojovky focke-wulfu. Jsou totiž obrovské, a to i na mé ručce 19,5. Docela by mne zajímalo, jak sedí u ostatních 24 majitelů (teda pravda je, že na Kibim vypadají normálně - ale Kibi je samostatná jednotka měření velikosti zápěstí). 47 už je pro mne maximum, možná i trochen za ním. Ale ženě se líbí (i když nadávala na cenu - za 5k jsou prý drahé... ) a zítra večer se půjdou podívat mezi lidi do nějakého zanzibaru. To bude jízda - teda vlastně let. Každopádně budou mít své trvalé místo u nás doma a do prodeje půjdou snad jen kdyby nebylo dětem na sunar. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onisan Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Dnes mi došly první dva kusy ze tří objednaných Jsem spokojen
Conrad Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Tak obě kliky jsou dnes doma Hodinky jsou fakt super, jako by byl vyndán nějaký budík z přístrojovky focke-wulfu. Jsou totiž obrovské, a to i na mé ručce 19,5. Docela by mne zajímalo, jak sedí u ostatních 24 majitelů (teda pravda je, že na Kibim vypadají normálně - ale Kibi je samostatná jednotka měření velikosti zápěstí). 47 už je pro mne maximum, možná i trochen za ním. Ale ženě se líbí (i když nadávala na cenu - za 5k jsou prý drahé... ) a zítra večer se půjdou podívat mezi lidi do nějakého zanzibaru. To bude jízda - teda vlastně let. Každopádně budou mít své trvalé místo u nás doma a do prodeje půjdou snad jen kdyby nebylo dětem na sunar. 1 Kibi je skutečně jednotka na měření poměru zápěstí a velikosti pouzdra a podle tabulek 47 mm si může dovolit každý, kdo má koeficient alespoň 0,52 Kibi.
cody Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Prave jsem na kalkulacce spocital, ze ja s obvodem 16,7cm mam koeficient 0,76 kibi
Conrad Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 cvic, barde, posiluj a prijde den, zkusime paku...? Na jednom srazu jsem slyšel vyprávět,že když se rozčílíš dosáhneš neuvěřitelné hodnoty 2,32 Kibi./ asi jako Pepek námořník po špenátu/
bandicoot Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Další čísla ze srazu - Omega PO XXL s dvěma vyndanými články a s !rozepnutým tahem! má vnitřní obvod 0,99 Kibiů (lehce pokřupávaly stěžejky).
Frantik Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Další čísla ze srazu - Omega PO XXL s dvěma vyndanými články a s !rozepnutým tahem! má vnitřní obvod 0,99 Kibiů (lehce pokřupávaly stěžejky). ....nezapomel si na rozepnutou extenzi?!?!?
little_w Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 cvic, barde, posiluj a prijde den, zkusime paku...? OT: cviky na obvod zapesti pry neexistujou, bohuzel. ale co, ja se nemuzu dovoli pilotky 47mm, kibi zase bude vypadat smesne s vintaznima 38mm hodinkama, tak co (ty tvoje strely jsou vyjimka, o tech vsichni vi). vsechno ma svy vyhody i nevyhody.
bandicoot Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Frantik: byla zima, počasí podobné tomu dnešnímu, kibi měl scvrklou ruku, extenze byla to jediné, co po natažení přes tlapu zapnul
spiderer Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Jsou fakt hezky, vcera jsem je v Liberci videl u Keklika a az na to ze jsou obrovsky (coz k nim bohuzel ale asi patri) tak jsou opravdu nadherny..
little_w Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 no prave... mam cerstve krasne Seiko 6139-6002, ale nemam odvahu je nosit... a hele... to je nahodicka... posledni dva tydny je sleduju na eBay... uz jsem si nechal utect ctvery.
bandicoot Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 OT k velikosti hodinek: sranda je, jak se ty poměry měněj s věkem - když jsem byl malej, táta měl obrovský automatický seika - dneska je mám po repasi od Mr. Frýdla a jsou to nejmenší a nejlehčí hoďky co mám :-)
šíma Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Zkoušel jsem rezervu chodu: 45,5 hodiny
Baker Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Vcera jsem mel moznost je videt na zivo, a jsou opravdu paradni a obrovske.
little_w Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 chtel bys? po cerstvem servisu u p. Frydla... jeste jsem je nanafotil... moje v zivote (driv) nejvetsi hodinky - Poljot Chronografy jsou... prtave... no, nafot a posli... jsem zatim nerozhodnut lec nahlodan
Gorg Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Dnes mi došly první dva kusy ze tří objednaných Jsem spokojen Onione, musím Ti nalít čistého vína...Chardonnay výběr z hroznů....může být? Na Tvoji reakci jsem čekal, jakožto "předáka" téhle limitky snad nejvíc. Padla od Tebe i slova, že tahle limitka může dát Big pilotům naprdel... Když odhlédnu na chvíli od toho, že je to úhloměr... Jak můžeš bejt sakra tak stručnej? Čekal jsem recenzi... když ne recenzi tak subjektivní posouzení od někoho, kdo má pilotky všude...i jako kérku....možná Tak co se sakra děje? Něco je špatně? Byl jsi schopen psát i o těch nejnudnějších pilotkách celý statě...Tak kde je zakopanej Bullmastiff? PS: A není to Onione msta za moje nástřely, za většinou si stojím...
Onisan Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 Já mám radost.. To mi stačí.. Jsem rád, že mi tady někteří potvrzují, že jsem se nepletl, mám radost, že jsem se nenechal otrávit několika křiklouny kteří jako svůj argument používaly osobní urážky a křik... To mi stačí. Jinak já recenze moc nepsal, kibiho fotky říkají více než všechna slova ... Jedny hodinky už jsou u svého nového majitele a budí zaslouženou pozornost všude kde se s nima objeví... a to je také pro mně pochvala Víc není třeba, protože muže dělají činy a nikoliv slova A pokud i mohu vybrat víno .. tak poprosím rulandské šedé... a nebo jakoukoliv "slámu"
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.