aneo Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna .. přátelé.. já nevím.. poraďte: Zenith DEFY Extreme Diver 95.9601.3620/51.I301 nebo SEAMASTER DIVER 300M 42 MM, TITANIUM ‑ BRONZE GOLD ON RUBBER STRAP. prosím, neřešme cenu, barvu, materiály, využití.. jen pocit.. které..? ;-) potěší mě i ‘proč’ a klidně i tip na jiné hodinky s podobným pocitem (dostupné v řádu týdnů, čím vylučujeme RLX, AP a ostatní, které neznám..) post, který mě nejvíc ovlivní získá srdcervoucí katalog na noční mokré sny.. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Prohlédl jsem si pár desítek Tvých příspěvků. Jednoznačně Zenith! Jseš IMHO týpek na veselejší a výraznější hodinky. Viz ty jeans, do kterých jsi chtěl zhubnout dtto boty. No a stejně jsi Zenith pudově předřadil před Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Já odpovím fotkama Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna za mna Zenith. Este som ziadne nemal, ale do tychto by som isiel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna jednoznacne zenith Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Tady není co řešit, jednoznačně Zenith! Kupovat vánoční Omegy po Vánocích mi přijde jako blbost, leda že by byly v Black Friday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Vánoční myslivec vs namakanej šťavnatej kus nasekané technologie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Zenith, tak nějak bych tipoval, že pak budou jediné v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Jednoznačně Zenith, i když nemám rád oranžovou a nelíbí se mi ty ručičky . Mimochodem ten strojek je naprostá bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector_24 Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Tak když už neřešíme cenu, tak Zenith, neni co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna @aneo ja som riešil rovnakých výrobcov len iné modely a u mňa to dopadlo v prospech Zenithu (kupoval som DEFY ElPrimero21) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. a aj tak som potom kúpil Omegy Seamaster v kombinácií keramika - sedna. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Omegy sú super, no u mňa po stránke emócií je Zenith o niekoľko levelov vyššie. V porovnaní s nimi je Omega strašná nuda Ak pozeráš po nejakej neopozeranej mašinke, skús pozrieť aj kúsky od mojej srdcovky Ulysse Nardin. Ich Divery (a aj iné modely) sa robia v množstve verzií, sú skvelo spracované a neuvidíš ich na ruke každého zbohatlíka, ktorý chce ukázať, že má na to, ako je to u RLX A môžeš ich mať okamžite 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Zenith a k tomu starý bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Ty Zenithy jsou kulervoucí.. ! Vypadají neskutečně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aneo Odesláno 8. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna moc díky všem za komentáře.. mám pocit, že to není třeba komentovat.. možná jen vysvětlím:- pro Zenith jsem tak nějak vlastně šel.. ani jsem neměl alternativu.. nojo.. jenže v Carollinu měli jen černý a já chtěl vidět i modrý.. při té příležitosti začne člověk přemýšlet (chyba, ano!).. takže jsem kouknul na Santosy (které, prosím nechť se majitelé neurazí, šly z kola ven hned), sub PAMy, pak na B.. a nakonec Omega butik, kde mě to nějak nalomilo.. asi přesvědčivý prodavač a to, že jsem Bondovky nikdy neměl.. navíc jsou lehounce levnější, takže by zbylo na kabelu, aby měla kam koza dojit krev, že jo.. - myslím, že dávat Bertovi katalog je jako.. dávat Bertovi katalog (nebo nosit sovy do Athén, házet hrách sovám atd..), takže Berta zvu jen na pivo a katalog pošlu vánočnímu balicímu papíru.. - raději si dám pozor, co budu prodávat, zřejmě vypadám i v lednové depresi povážlivě vesele.. (=hned postnu oblek s nápisem, za který by se ani Conor McGregor nestyděl.. )Díky díky díky.Udělám recenzi, jen co některý butik akceptuje mojí cenu ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jabko12 Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Já bych jednoznačně bral Zenith! Ty jsou parádní, úžasnej strojek, oražová je super… ty hodinky maj šmrnc! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se