lefty Odesláno úterý v 16:05 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:05 TL;DR: Dušáka pochcat a zapálit. Kde jinde servisovat Omegy? Děkuju předem za trpělivost, se kterou budete číst můj výlev, který by mohl být varováním pro ostatní. Moje Moony, které jsou podle všeho z roku 98, se začaly náhle povážlivě zpožďovat. I řekl jsem si, že je odnesu do servisu. A když už jsem tam šel, řekl jsem si, že péči zaslouží i starší Speedmastery Mk40 (day/date - jdou, ale nastavování šlo dle mě torchu ztuha)) a moje milované Deville Small Seconds (bez vady, preventivní servis). Bohužel, jediný omega servis v ČR je Dušák. Protože jsem nechtěl opakovat dávnou ponižující zkušenost ze servisu samotného, vydal jsem se raději do butiku, kde jsem měl dřív zkušenost lepší. Když jsem jedné ze dvou paní v prodejně řekl, že mám hodinky na servis, normálně se zeptala "a nechcete je raději odnést zítra do servisu?" To mě mělo varovat. Když jsem řekl, že ne, protože se tam ke mně chovali jak k póvlu a taky je čas dost drahej, začala přebírat hodinky. Přijetí třech hodinek trvalo 35 minut, a měl jsem pocit, že jí ty hodinky prodávám (a není spokojená). Ale vdržel jsem to, a řekla mi, že mi budou druhý den volat. To bylo před 10 dny. Dnes mi poslali zprávu přes whatsapp, abych jim dal email, kam mají poslat kalkulaci. Kalkulace: Moony: 29 000 "kompletní revize" + 5-10 000 rezerva na případné nutné součástky Speedy MK40: 26 000 "kompletní revize + 7-12 000 rezerva DeVille: 20 400 "kompletní revize" + 5-10 000, však už to znáte. Doba opravy 6-9 měsíců. Já vím, že když chci opici, musím mít na banány, ale zákaznická zkušenost u slavné firmy Dušák byla naprosto tragická. Shodou okolností jsem do butiku Omega šel od Bechyněho, kde mi opravovali Longinesy, a zkušenost byla nesrovnatelná. A proto se ptám - kde jinde mi opraví aspoň ty moony? Klidně si udělám i výlet za hranice, ale u Dušáka svoje peníze utrácet nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno úterý v 16:08 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:08 (upraveno) Co třeba zde vychvalovaný a uznávaný ... https://www.opravnahodinek.cz/ Tady máš kontakt přímo na majitele: @ONYX servis hodinek Upraveno úterý v 16:09 uživatelem Andrew 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno úterý v 16:11 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:11 Onyx, viz odkaz od @Andrew 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno úterý v 16:18 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:18 Hubner, Viedeň. Cas servisu budes musiet skusnut. Mal som na servise JLC, BP a dalsie, a cas bol minimalne 3 mesiace. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno úterý v 16:25 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:25 před 18 minutami, lefty napsal: TL;DR: Dušáka pochcat a zapálit. Kde jinde servisovat Omegy? Děkuju předem za trpělivost, se kterou budete číst můj výlev, který by mohl být varováním pro ostatní. Moje Moony, které jsou podle všeho z roku 98, se začaly náhle povážlivě zpožďovat. I řekl jsem si, že je odnesu do servisu. A když už jsem tam šel, řekl jsem si, že péči zaslouží i starší Speedmastery Mk40 (day/date - jdou, ale nastavování šlo dle mě torchu ztuha)) a moje milované Deville Small Seconds (bez vady, preventivní servis). Bohužel, jediný omega servis v ČR je Dušák. Protože jsem nechtěl opakovat dávnou ponižující zkušenost ze servisu samotného, vydal jsem se raději do butiku, kde jsem měl dřív zkušenost lepší. Když jsem jedné ze dvou paní v prodejně řekl, že mám hodinky na servis, normálně se zeptala "a nechcete je raději odnést zítra do servisu?" To mě mělo varovat. Když jsem řekl, že ne, protože se tam ke mně chovali jak k póvlu a taky je čas dost drahej, začala přebírat hodinky. Přijetí třech hodinek trvalo 35 minut, a měl jsem pocit, že jí ty hodinky prodávám (a není spokojená). Ale vdržel jsem to, a řekla mi, že mi budou druhý den volat. To bylo před 10 dny. Dnes mi poslali zprávu přes whatsapp, abych jim dal email, kam mají poslat kalkulaci. Kalkulace: Moony: 29 000 "kompletní revize" + 5-10 000 rezerva na případné nutné součástky Speedy MK40: 26 000 "kompletní revize + 7-12 000 rezerva DeVille: 20 400 "kompletní revize" + 5-10 000, však už to znáte. Doba opravy 6-9 měsíců. Já vím, že když chci opici, musím mít na banány, ale zákaznická zkušenost u slavné firmy Dušák byla naprosto tragická. Shodou okolností jsem do butiku Omega šel od Bechyněho, kde mi opravovali Longinesy, a zkušenost byla nesrovnatelná. A proto se ptám - kde jinde mi opraví aspoň ty moony? Klidně si udělám i výlet za hranice, ale u Dušáka svoje peníze utrácet nechci. Dušáka ne, jsou to zloději…ale s Onyxem mám dobré zkušenosti, ačkoliv jsem chtěl jen maličkosti… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno úterý v 16:27 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 16:27 U Dušáka v krámu si vždy připadám jako někdo navíc. Ochranka a machři. Ale jinak, jestli jsi byl v prodejně, tak servis mají v průjezdu vedle, kam tě asi paní prodavačka směřovala. V uvedeném servisu jsem byl pouze na ověření pravosti hodinek při prodeji a vše proběhlo korektně. Ohledně ceny servisu se nebudu radši moc vyjadřovat, ale chápu, že je to věc smluvní a ještě do toho asi hovoří nabídka a poptávka. Platit prostory Na příkopech asi také nebude úplně levné. To neznamená, že bych se na tom chtěl svými cz kredity podílet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno úterý v 17:02 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:02 Mne servisovali stare hooodne do*ebane Chronostopy v Onyxu (cele podekovani dam do vlakna Onyxu, az je vyzvednu). Alenka v risi divu. Uz kdyz sem je predaval, byl sem v raji. Prisel sem komplet prochcany z motorky a i tak mne vzali do zazemi a ukazali dilnu. Staricke Omegy meli vsecko spatne, vevnitr byl snad i pisek, dynko bokem, rozbite sklicko, korunka i pusher fuc. Vzhledem ke stavu odhadli cas na 3 mesice a cenu do 25k. Termin odhali presne a cenove to bylo dost pod dvacet sakumprask. Pristup jako ke krali. Uz nikdy bych nikomu nedoporucil jiny servis nez Onyx a sam bych jinam hodinky nedal. To je radeji prejedu tankem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno úterý v 17:24 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:24 Můžu podepsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno úterý v 18:01 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:01 @lefty Onyx je za mě jediná cesta. Měl jsem tam snad 4 nebo 5 hodinek a vše super a na jedničku. Stejně tak jsem u nich kupoval příslušenství k hodinkám a vždycky naprosto super a dokonalá zkušenost. @ONYX servis hodinek (Ruda) je členem fóra. Rychlé jednání, dodatečná konzultace po telefonu a hodinky skvěle zabalené v cestovních pouzdrech s papíry a starými součástkami. Vlastně nemůžu říct ani to nejmenší mínus, protože neexistuje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno úterý v 18:04 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:04 Lefty, lefty, tolko rokov na fore a ty obides onyx...velka chyba. Za tie roky desiatky pozitivnych skusenosti s Rudou a kolektivom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno úterý v 18:36 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:36 Tak já se taky přidám k pění chvály na Onyx. Od června jsem tam měl troje hodinky a vždy TOP na 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno úterý v 22:28 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 22:28 (upraveno) Onyx samozřejmě, nejen, že je tu všichni včetně mě chválí, ale co tu ještě nepadlo je, že jsou na Omegu autorizák. Takže volba jasná, dostupnost dílů pro ně není problém a práce naprosto profesionální. Ještě že jsi je u Dušáka nenechal. Upraveno úterý v 22:32 uživatelem Jiří Sedlák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno středa v 09:05 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:05 Děkuju všem, message je jasná, Onyx vládne Hodinky si půjdu do Dušáka vyzvednout, držte mi palce, ať nedojde k incidentu. Slovy jednoho kamaráda "můžou mi chcát na prsa, ale nesmí mi to stříkat do úst". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno středa v 09:09 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:09 Jen a pouze Onyx!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se