tomsi Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Nalezeno z pozůstalosti. Bohužel nemám jiné foto (neviděl jsem je na živo, fotky mi poslali rodiče). Tuší někdo alespoň co by to mohlo být za značku, nebo jiné info? Na pohled to vypadá staře. Snažil jsem se vygooglit loga strých hodinek ale toto jsem nenašel. Vypadá to jako logo kůže na koženém výrobku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2020 Zajímavé -- příspěvek Honzyh z 31.5 v Poraďte s koupí a výběrem se dotazuje Co je to za hodinky? a má tam podobné logo. Ne, že by ti to aktuálně pomohlo, ale třeba něco zjistil. Jinak patrně kapesní hodinky předělané na náramkové přibastlením úchatek na pásek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Dobrý den vespolek, mám jedny staré Roamer, o kterých vím jen to, že jsou po dědovi. Prosím, měl by někdo k těmto hodinkám bližší informace? Zajímalo by mě, jestli se někdy takový model vůbec vyráběl, tak jak tady leží. Nebo je to skládačka z různých dílů, či dokonce padělek? Díky za jakoukoliv informaci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Kluk nasel tyto hodinky v lese, nepredpokladam zadnou cennost ale co kdyby... https://photos.app.goo.gl/ECQcQ35Am6XFLjCM6 https://photos.app.goo.gl/oDTemWVS93vFj49w8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 V 11. 6. 2020 v 10:18, KapitanO napsal: Dobrý den vespolek, mám jedny staré Roamer, o kterých vím jen to, že jsou po dědovi. Prosím, měl by někdo k těmto hodinkám bližší informace? Zajímalo by mě, jestli se někdy takový model vůbec vyráběl, tak jak tady leží. Nebo je to skládačka z různých dílů, či dokonce padělek? Díky za jakoukoliv informaci. Padělek to určitě není... Tyto hodinky se normálně vyráběly, možná ručky nejsou původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 V 20. 6. 2020 v 13:44, Janekx napsal: Kluk nasel tyto hodinky v lese, nepredpokladam zadnou cennost ale co kdyby... https://photos.app.goo.gl/ECQcQ35Am6XFLjCM6 https://photos.app.goo.gl/oDTemWVS93vFj49w8 Předpokládáš správně...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 před 26 minutami, Zemic napsal: Padělek to určitě není... Tyto hodinky se normálně vyráběly, možná ručky nejsou původní. Zemic, díky za reakci. Co se mi podařilo zjístit, strojek je MST 402. Vyrobeny někdy v rozmezí 1949 -1955. Nyní jsou u Jeronyma na generálce strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 Zdravim, chcem poprosit fachmanov o pomoc pri identifikacii hodiniek z pozostalosti... Znacka "Superior", ak je to teda znacka, sa dost zle guulgi Vdaka vopred. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herotaro Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 zdravim, poprosim o identifikaciu tyhto švajc hodiniek, lebo ich ani google nevie náajst a to už je dost zlé vdaka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Ahoj Mám tu z pozůstalosti staré nástěnné hodiny. Můžete poradit o co se jedná? Jen jsem je okouknul a nikde nic,tak jen foto. Po natažení i odbíjí čas,ale přesnost jsem nesledoval Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Vypada to na nástěnné hodiny tzv. perovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 ... púlbicí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 V hodinách je natahovací klíček,nikdo nic k hodinám? Půjdou pryč tak jestli mají cca nějakou hodnotu. Díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
etrof Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Dobrý den, nikde nemohu najít tyto hodinky. Nevíte někdo něco konkrétnějšího ? Děkuji Michal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Švýcarské hodinky Olma - je to na nich napsané. Zde neco o značce http://montre24.com/brand/Olma/Olmawatch/ Jinak google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomash. Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Ahoj všem, poradí mi někdo s tímto nálezem? Jak jsem zjistil, babička tyto hodinky opatrovala jako poklad. Jak je na fotce vidět, je tam 14K punc, takže nějaké zlato na nich bude. Bohužel jsou hodinky v žalostném stavu. Ale pokud by někdo o značce a typu hodinek něco věděl / našel, budu opravdu rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Jezis dej si to do Googlu a najdeš tam všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Tak jsem v tom googlu pohledal. Spousta informací. Nikde tam ale nepíšou, že je nosila Tomashova babička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 https://www.catawiki.com/l/3392919-universal-geneve-compur-30-wristwatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomash. Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 před 36 minutami, bohus76 napsal: https://www.catawiki.com/l/3392919-universal-geneve-compur-30-wristwatch Děkuji za pomoc. Jsem rád, že se najde někdo, kdo je ochotný poradit a nejenom rýpat. Vševědům , které jsem laickostí svého dotazu urazil se omlouvám... ...bývaly doby, kdy tu převládala slušná komunikace a snaha pomoci i nováčkům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se