xlaque Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Myslim, že facebook nie je treba veľmi predstavovať (pre tych, ktori nevedia- ide o socialnu sieť, ktora spaja ľudi z celeho sveta s možnosťou chatu) a predpokladam, že je nas tu dosť, ktori sme tam zaregistrovani, takže čo keby sme sa dali dokopy ?
skalis Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Myslim, že facebook nie je treba veľmi predstavovať (pre tych, ktori nevedia- ide o socialnu sieť, ktora spaja ľudi z celeho sveta s možnosťou chatu) a predpokladam, že je nas tu dosť, ktori sme tam zaregistrovani, takže čo keby sme sa dali dokopy ? Ja se ve facebuku vubec nevyznam, profil tam nemam a proto se ptam: jaky to ma prinos oproti foru? tady taky mame moznost chatu a co se tyce otevrenosti identity, tak je na kazdem, jestli ma v profilu svoji fotku, bydliste, vek a dalsi... Ja osobne tyhle ciste virtualni platformy nemam moc rad. Libi se mi, ze se chronomagori cas od casu nekde sejdou, pokecaji, popiji, prohlednou hodinky. Ja bych asi nemohl fungovat bez moznosti opravdoveho kontaktu, ciste virtualni svet pro me moc neni. Ale mozna, ze FB krivdim, protoze ho neznam.
CzechJoker Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Myslim, že facebook nie je treba veľmi predstavovať (pre tych, ktori nevedia- ide o socialnu sieť, ktora spaja ľudi z celeho sveta s možnosťou chatu) a predpokladam, že je nas tu dosť, ktori sme tam zaregistrovani, takže čo keby sme sa dali dokopy ? Já myslím, že toto fórum svým rozsahem není zase tak špatná věc. Chápu, že je to móda. Na druhou stranu - které funkce fakebooku tu postrádáš? Můžeš si zveřejnit fotku, adresu, všechny možné i nemožné kontakty, narozeniny, můžeš posílát soukromé zprávy, přispívat do fóra, chatovat, blogovat...?
New Milis Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Myslim, že facebook nie je treba veľmi predstavovať (pre tych, ktori nevedia- ide o socialnu sieť, ktora spaja ľudi z celeho sveta s možnosťou chatu) a predpokladam, že je nas tu dosť, ktori sme tam zaregistrovani, takže čo keby sme sa dali dokopy ? A co byste tam dělali za čuňárny? To radši pudu s kýmkoli (skoro ) z Chronomagu do hospody, tam si můžu aspoň dát do trumpety.
Cyber Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Chronomag na Facebooku? Vážně chcete vědět, jak se kdo jmenuje, kde bydlí, kam chodil do školy, v jaké je firmě, kolik má dětí, s kým je ve vztahu, co mu kdo napíše na zeď? A to jen pro to, že Vás na chronomagu spojuje jediný koníček, a to hodinky???
nAscA Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Vzdyt o to prece vubec nejde. Jsem tam asi v 10 ti skupinach a nikdy jsem si o nikom nic neprecetl. Proste se tam clovek prida, a kdyz chce tak muze poznat spoustu lidi. A nejen anonymne.
Cyber Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Vzdyt o to prece vubec nejde. Jsem tam asi v 10 ti skupinach a nikdy jsem si o nikom nic neprecetl. Proste se tam clovek prida, a kdyz chce tak muze poznat spoustu lidi. A nejen anonymne. V tom případě jdi na Facebook, budeš tam neanonymně spokojený, a přátelé, Tvých přátel, a jejich přátelé taky :-)
nAscA Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 2 Cyber: Napsal jsem, ze jsem tam asi v 10 skupinach ... z toho plyne, ze tam teda asi jsem ne? Nic neskryvam, takze zase tak anonymni na netu byt nemusim, zvlast pokud se jedna o pratele a pratele mych pratel
Cyber Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 2 Cyber: Napsal jsem, ze jsem tam asi v 10 skupinach ... z toho plyne, ze tam teda asi jsem ne? Nic neskryvam, takze zase tak anonymni na netu byt nemusim, zvlast pokud se jedna o pratele a pratele mych pratel No jako G shock sběratel asi ne :-). Ale jako Patek sběratel?
nAscA Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 OMG ty jsi opet vtipny... xlaque klidne to zaloz, rad se pridam
kubson Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 to jaké info pustíš na facebooku komu jde imho celkem ovlivnit.. viz: http://www.allfacebook.com/2009/02/facebook-privacy/ hysterické novinářské pindy od "expertů" miluju
Cyber Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 to jaké info pustíš na facebooku komu jde imho celkem ovlivnit.. viz: http://www.allfacebook.com/2009/02/facebook-privacy/ hysterické novinářské pindy od "expertů" miluju Díky za tip, člověk se pořád učí....ale pindy a experti snad nutný nebyly, nebo jo?
kubson Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Díky za tip, člověk se pořád učí....ale pindy a experti snad nutný nebyly, nebo jo? cítíš se jako novinář? zbytečně si to vztahuješ na sebe. pokud člověk v posledních dnech otevřel libovolné noviny, kdejaký "expert" se tam vyjadřoval právě k facebooku atd atd..
Cyber Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 cítíš se jako novinář? zbytečně si to vztahuješ na sebe. pokud člověk v posledních dnech otevřel libovolné noviny, kdejaký "expert" se tam vyjadřoval právě k facebooku atd atd.. Necítím, ale v mnoha věcech měly ty materiály pravdu. Samozřejmě i na to lze mít rozdílné názory. Prostě jen tvrdím, že to nebyly jen pindy. Nic víc. Jinak odkaz na nastavení je fajn. Díky.
xlaque Odesláno 17. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Nechcel som založiť skupinu, pretože je to moderne, ale skupiny tvoria vo všeobecnosti fora a argument, že Patek zberatel si bude stražiť sukromie neobstoji, pretože Patek, Audemars Piguet, Vacheron Constantin, Jaeger-LeCoultre, Rolex, .... maju vlastne skupiny majiteľov Takže vyzera to, že sme traja, tak založim, uvidim, ako sa uchyti.
BUBÁK Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 můj dům, můj hrad... asi si na dnesni dobu nesmyslne cenim sveho soukromi... a bezpecnosti... Pokud, jseš paranoidní, tak to ještě neznamená, že po tobě nejdou.
Jakubisko Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Pokud, jseš paranoidní, tak to ještě neznamená, že po tobě nejdou. Ja tedy paranoidni nejsem, ale nedavno jsem se dozvedel, ze pred par lety - kvuli svoji bezpecnosti - jsem mel napichnuty telefon. Bohuzel v dnesni dobe provazanosti ruznych telekomunikacnich kanalu, pokud po Tobe nekdo pujde nebo si Te bude chtit nejak vytipovat, najde si Te i bez facebooku. Mimochodem, kdyz se tu resi facebook. Neudelame neco podobneho my profici z Linked-Inu? Tam to ma aspon nejakou pridanou hodnotu v podobe uzitecnych kontaktu.
Návštěvník YPO? Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 a az vas bude nekdo "lovit", tak proc by to nemel mit jednoduchy...? jo jo, když Liška loví člověka tak je to průser http://www.novinky.cz/clanek/161655-ods-a-...-facebooku.html
bandicoot Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Okopírovaných a zneužitých identit jsou plné bezpečnostní konference. Navíc v dnešní době apetit k všemožným fraudům roste. Byste se divili, jak i pouhý spoluzaci.cz umí "poradit" (ať už vyšetřovatelům, či podvodníkům).
rurounikenshin Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Ja tedy paranoidni nejsem, ale nedavno jsem se dozvedel, ze pred par lety - kvuli svoji bezpecnosti - jsem mel napichnuty telefon. Bohuzel v dnesni dobe provazanosti ruznych telekomunikacnich kanalu, pokud po Tobe nekdo pujde nebo si Te bude chtit nejak vytipovat, najde si Te i bez facebooku. Mimochodem, kdyz se tu resi facebook. Neudelame neco podobneho my profici z Linked-Inu? Tam to ma aspon nejakou pridanou hodnotu v podobe uzitecnych kontaktu. Linked in mam takze to bych se klidne pridal do Chronomag Comunity... nejakou zaloz a dej vedet
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.