Karol Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Krom změn znatelných na prvni pohled přinesla novinka i nějakou změnu ve strojku?60hodin na ukor 3Hz
AndyAaron Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Ide o to ze hodinara/predajcu v jednej osobe mam doslova za rohom a sam mi povedal ze nech im dame cas a potom ich doladi .Tak uvidime ako sa to bude casom fungovat a potom sa rozhodnem.Co funguje, do toho nevrtej. Kdyz je polozis na korunku nebo na devitku, tak zas budou mit jinou odchylku. Takhle to mas idealni, dva dny nosis, pak odlozis na dynko a jsi na nule. Co chces vic?
Tenglis Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 ten strojek L888 dávali od roku 2017 už i do předchozí generace. já mám zkušenost pouze se starším L619. ale podle ohlasů na WUS si přesnost docela chválí. Odchylky do 1s za den nejsou výjimkou
VitekB Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Nový model je vynikající, v šedivé top! Doufám, že stejný facelift přijde i pro Conquesty, zbaví se minutové stupnice a konečně udělají 39 mm v quartzu. Nějak nerozumím tomu, že quartz Hydry i automat Conquesty jsou (byly?) ve 39 mm, ale quartz Conquest ve 39 mm neexistuje .
SniperWolf Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Já si na přesnost nemůžu stěžovat.Ahoj to je vystup z nejakej aplikacie alebo ako je to merane?Vidim ze je to nejaky Watch Tracker ale nic vhodne som nenasiel.
pool1975 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Ahoj, toto je jen celkový přehled. Když dám pohled na jednotlivé měřené data pointy, tak je to strašně nepřehledné. U horního měření vidíš, že je ze 14 měření (data pointů) během 27,6 dnů. Možná, ze tady je to srozumitelnější.
SniperWolf Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Ved ano chapem len neviem cim je to merane aj ja by som si to takto rad zmeral len neviem ako.
Harwey Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Nainstaluj si totohttps://play.google.com/store/apps/details?id=de.uhrenbastler.watchcheck&hl=en_US&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwatch+check+app&pcampaignid=APPU_1_U_pXXMuuIIjEwQLi7ZrwBQ
pool1975 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Právě ten WATCHTRACKER je na iphone. Na android je jich vice a zdají se mi přehlednější.
SniperWolf Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 no kedze mam jabko tak musim pouzit co sa da...uz som to nasiel tak to vyskusam diky pekne!
dciganek Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 mereni pro iOS: Toolwatch zdarmaToolwatch na iOSu používám, ale chybí mi tam možnost zobrazení předchozích měření, neřku-li grafu Neumí to vůbec, nebo jen v nějaké placené verzi?
Tenglis Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Update: nové LHC v modrém provedení na kaučuku prý dnes dorazily k Bechynemu...:-)
moralles Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Nekecej!!! Tak to je super zprava. Kde si to zjistil? Jj toolwatch je dost basic, psal jsem si s borcem co to dela a rikal ze bude nejaky update, ale nerikal kdy. Tohle maji Androidaci lepsi...
Tenglis Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Řekl jsem jim v obchodě, ať mi zavolají, až jim to přijde :-)
Tenglis Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Ale mě každopádně zajímá více černá varianta na tahu, a ta má skutečně být až brezen/duben. prý to z velké části cpou na asijské trhy...
moralles Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Tak potvrzeno! Na vaclavaku maji modre, ale ta cena?! Wtf 40.000,- bych za ne nedal ani prd. Proste LHC max tricetnik https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-hydroconquest-l37814969/
SniperWolf Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Hmm na Vaclavaku maju fajn zlavy pozeram....
Tenglis Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Souhlas, je to ranec. Ale tak nějak to asi jde ruku v ruce s obecnou strategií longines poslední doby. Nebo se mi to jen zdá, že se snaží posunout své hodinky o trochu výš a tak šroubujou i cenu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se