mlsoun1 Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Tož jsem se byl mrknout s prďolou jak dílo pokračuje a ten zábor do lesa je čím dál větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Pohoda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Poslední dobou je tohle vlákno mé nejoblíbenější, ale i nejbolestivější- vzal jsem si do hlavy myšlenku, že tyhle hodinky musím mít a nějak se nedaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Před hodinou, kuncák7 napsal: Poslední dobou je tohle vlákno mé nejoblíbenější, ale i nejbolestivější- vzal jsem si do hlavy myšlenku, že tyhle hodinky musím mít a nějak se nedaří. Mám to podobně. A zatím to zvládám...naštěsí pořád platím něco jiného Poté, co jsem prodal ty s keramikou, tak jsem se zaměřil na ty původní. Jednou to přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 15. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 Zase na moravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2024 Ve vláčku domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2024 Tomu se říká láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Snazil jsem se to tady proklikat, ale asi jsem uplne nenarazil na odpoved na svuj dotaz: Ma tady nekdo zkusenosti s timhle full ceramic telem? Odkaz na HB Ta cena vypada moc zajimave a rikam si, jestli nezajit do HB, zjistit vic, nicmene, budu moc rad za info, pokud byste nekdo meli zkusenost. Vypadaji paradne, ale precejen, nazivo je to lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 V 21. 5. 2024 v 22:47, PavelH napsal: Snazil jsem se to tady proklikat, ale asi jsem uplne nenarazil na odpoved na svuj dotaz: Ma tady nekdo zkusenosti s timhle full ceramic telem? Odkaz na HB Ta cena vypada moc zajimave a rikam si, jestli nezajit do HB, zjistit vic, nicmene, budu moc rad za info, pokud byste nekdo meli zkusenost. Vypadaji paradne, ale precejen, nazivo je to lepsi Viděl jsem je naživo pouze chvíli, kromě toho, že jsou v té černé moc pěkný, ti toho o nich moc neřeknu. Pokud hledáš výhody keramického pouzdra a líbí se ti, tak teď je na ně skvělý deal u Bechyněho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 23. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2024 @Dushakx uz je mam prave na ceste, abych si je mohl vyzkouset u nich na prodejne zaujaly me i tyhle, ale nemaji je ani nikde na jine prodejne a nemaji termin dodani, takze zatim nevyzkousim. Nicmene, aspon budu vedet, co ty keramicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se