odjinud Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Po case opet medituju si LHC poridit... Pochopil jsem, ze je rozdil v pohonu (quartz x automat; ja bych sel urcite do automatu); pak barva - modra x cerna (vim, ze jsou i dalsi barvy, ale volil bych asi mezi temito dvema), to je subjektivni a jeste nevim; a velikost - to bude komu co lip sedne. Takze co vlastne hlavne resim, jestli stary design s plechovou lunetou nebo novy s keramickou... Stary design mi prijde uz docela stary, novy zase takovy moc jemny. Ze je luneta plechova, coz uz sice ponekud neodpovida (kazdy cinsky potapky za 2kkč uz maji keramiku), nejak zasadne neresim. Co me na starych vadilo, byl moc silny (nezuzujici se) tah, blbe oteviratelna spona bez adekvatni regulace (potreba obcas dokupovat puldilek) a do ruky tlacici korunka - zlepsilo se na tom neco?
lykan Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Ahoj, nevim jestli to uz nekdo tady resil, ale netusite, jestli do starsich 39mm LHC s plechovou vlozkou lunety pasuje nova keramicka verze, popr. na kolik vyjde cca nova plechova vlozka?
maruška Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března V 22. 3. 2025 v 12:14, edas napsal: Rozšířit Jsou pěkné ty modré
maruška Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Pan kolega mlsoun si koupil asi jiné hodinky,že tu nepostuje ty krásné fotečky.Škoda
edas Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března V 23. 3. 2025 v 17:46, maruška napsal: Jsou pěkné ty modré Rozšířit Díky
cali Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Ja si nemozem pomoct, ale tie nove ciferniky mi pridu proste prazdne. Ked som nedavno kupoval gmtcka tak som si ich nechal par priniest a myslel som si ze to na zivo snad zlomim, ale nie, stale to tam bolo. Jedine kde by som to prazdno na ciferniku mozno prekusol su zelene bicolory, no tie tam ako na potvoru zrovna nemali. Inak ale za mna jednoznacne vyhrava starsi design cifernika. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se