Ales911 Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ales911 Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
edas Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Plním generálův rozkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
edas Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna To vím. Ale dostal jsem rozkaz držet LHC v povědomí fóra místo něj. Holt osvěta musí být 1
Dushakx Odesláno středa v 18:15 Nahlásit Odesláno středa v 18:15 Taky něco po dlouhé době přidám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
edas Odesláno pátek v 10:28 Nahlásit Odesláno pátek v 10:28 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martincihak Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Zdar chlapcí, stal jsem se taky majitelem LHC. Podle fotek jsem si všiml, že většina uživatelů má hodinky na originálním tahu. Zkoušel jste někdo nějakou gumu nebo snad i kůži? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kluk jako buk Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami @martincihak Gratuluju k novému přírůstku a ať dlouho a spolehlivě slouží. Já mám už sedm let menší verzi v 39mm a nemyslím si, že bych je z origo tahu někdy sundal. Ale jedním z důvodů je to, že na rozteč 19 mm se řemeny hůře shání. Nicméně, uvažoval jsem v minulosti jak o gumě, kde bych asi vybral origo Longines, anebo řemen ve stylu sailcloth/canvas buď v modré, nebo olivové/zelené barvě. Většinou to ale nakonec řeším tak, že když chci na ruku něco na gumě nebo na kůži, tak prostě vezmu jiné hodinky.
martincihak Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami @Kluk jako buk díky za tip. Ta plachtovina i canvas mají krásnou strukturu. Co se týče originálních gum, tak si ji nechám zajít chuť, ta cena mi přijde přehnaná asi to taky nechám na tom tahu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se