misoo Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 (upraveno) mas to pekne, to je 22/22?pripajam sa, ja mam 22/18, modry Rios zralok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. října 2015 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Vypada to perfektne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Ano, mám 22/22. Bál jsem se toho zůžení, ale když vidím ten tvuj řemen, asi to byly plané obavy, vypadá to pěkně. Nejraději bych si nechal vyrobit řemen 21/20 s páčkovejma st?žejkama (nevím, jak se jim přesně česky říká), aby si člověk mohl přehazovat řemeny i tah a nedodrbal nožičky kolem otvorů pro stežejky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Ha, páčkové stěžejky jsem neznal. Jak to funguje? Respektive, jak se to rozepíná, když je na tom řemen? Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 na remeni je otvor. vyzera to takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sikovna vychytavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Aha, takže se k tomu musí nakoupit i nové řemeny... Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 No, nemusí. U nových řemenů s tím samozřejmě počítáš předem a tyhle "quick release spring bars" zašleš předem svému řemenářovi, ale při troše šikovnosti lze i u obyčejných konfekčních řemenů připravit na spodní straně podlouhlý otvor, pak nožem rozchlípit "tunýlek" pro st?žejku na té správné straně směrem k lepenému spoji, ýzy pízy st?žejku tam nacpat, pootočit násilím hodinářskými kleštičkami tak, aby čudl vklouznul do připraveného manipulačního otvoru v řemeni a pak rozšklebený kousek řemenu zas opatrně zalepit. Nejde to dělat s řemeny, které jsou prošité až těsně ke st?žejkám. Nejtěžší na tom je asi ta výroba otvoru, prosekávat to na hotovém řemeni moc nejde, vrtáním a samodomo řezáním člověk vyrobí chlupatej otvor... takže do tunelu pro st?žejku narvat plastovou špejli (používám kousek silné struny z vyžínače trávy) a opatrně řezat nebo vysekávat ostrým dutým nástrojem. Je to fakt šikovný vynález, člověk drží čuflík během celé operace, a nevyrobí na pouzdru ani vlásečnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Ještě upřesnění - jsou různé typy těchhle st?žejek, liší se velikostí a tvarem čudlu. Na fotce od Alexiona je zrovna velký čudl, který by asi protlačit a pootočit nešel... Upraveno 1. října 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Tady jsem našel ještě nějaké povídání přímo od prodejce http://www.fandebnb.com/quick-release-springbar-installation-instructions/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) Ano, mám 22/22. Bál jsem se toho zůžení, ale když vidím ten tvuj řemen, asi to byly plané obavy, vypadá to pěkně. Nejraději bych si nechal vyrobit řemen 21/20 s páčkovejma st?žejkama (nevím, jak se jim přesně česky říká), aby si člověk mohl přehazovat řemeny i tah a nedodrbal nožičky kolem otvorů pro stežejky... podla mna 21@22/18 je k proporciam puzdra uplne idealne. vid fotka... tie orgie s dierkou a specialnymi stezejkami mi pridu zbytocne. staci si davat pozor, pripadne par vlasocnic co su na vnutornej strane noziciek mi vobec nevadi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. října 2015 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) ale zas na druhej strane je to pohodlné, manželka ich mala na FC a tak isto to má aj na Mastersinger.Remienky si proste prehodí za pár sekúnd aj sama :-) Upraveno 2. října 2015 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 (upraveno) Tak to mi úplně stačí, je to perfektní - už se toho origo Longines krokouše nebojím a barevně moc pěkný. Definitivně si LHC zapisuju do deníčku mezi elegantní kancldajvry, které (stejn? jako třeba Aquaracery 300, Seamastery 300 nebo Tridenty) snesou bez potíží i sportovní a společenskou verzi řemene (a nikoliv jen tlustou tool kůži) Pokud jde o QR st?žejky - výhoda je i v tom, že ti nikam nevypadnou, nevystřelí, a výměna trvá bez nadsázky 10 vteřin. Normální st?žejkou snadno poškrábeš nejen vnitřní stranu nožičky, ale šikovn?jší část členů i její nalešt?ný spodek a bohužel i satinovanou pohledovou stranu. A ti nejv?tší machři dokážou mít po čase lehce narušenou i hranu nožky.. Já vym?ňuji řemeny s normálními st?žejkami bez ztráty kytičky, pomocí nože a vidličkového snímače ruček B., ale stejn? u toho tajím dech a trvá to i s přípravou pár minut. S QR st?žejkami má člověk maličko poškrábané jen těsné okolí dírky z toho, jak jí koncem st?žejky "hledá". Edit: stačí si vzpomenout na velkou chválu, jakou p?jí majitelé IWC Aquatimerů na geniální způsob výměny tahu - asi nikdo nechce rasovat své hodinky, když to není nutné Upraveno 2. října 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Tak musím říct, že byť je lumi na Hydrách zelená, ohromně mi vyhovuje. Protože jsem je v době pořízení střídal se Seiko Sumo, pochopitelně mi přišlo, že málo svítí. Hodnoceno zpětně, luminiscence LHC svítí sice decentně (né jako atomový reaktor, tj. nebudí pozornost), ale svítí celou noc bez subjektivního viditelného úbytku intenzity. U všech hodinek jsem vždycky sledoval, kdy začne lumi "vadnout", tady žádnou změnu intenzity nevidím ani po dlouhé době. Super, to vnímám jako velké plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Už jsem ti Martine málem psal, at si připravíš referát, až se uvidíme ( o těch stěžejkách ), ale když na to koukám na compu, tak jsem ten systém konečně pochopil :-). V telefonu a v busu jsem to měl rozostřený. Vypadá to šikovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Pár fotek origo příslušenství - řemen Longines L682101067 (černý krokouš imitace, ne-cites) 21/18mm a trnovka Longines L649101658 18mm nerez. Zatím teda jen s obyčejnejma stežejkama Hlavně nepište, že takováhle kůže na potápky nepatří - prostě jsem to chtěl zkusit. Řemen je polstrovaný a zatím si na ruku ještě úplně nesedl, ale odhaduju, že tak za týden bude pohodlně vytvarovaný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Slusela by jim preklapecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Sakra chlapi, vy mě rozčilujete, uvažuji, jestli nekoupím "obyčejné" Conquesty v 39 mm verzi - černé (L36764566) nebo modré (L36764996). Mám na ně nabídku za 610 euro. Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Slušela, však se na ní taky pracuje Nicméně u Bechyněho měli jen motýlovou sponu, a ta mi na kožené řemeny nevyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Sakra chlapi, vy mě rozčilujete, uvažuji, jestli nekoupím "obyčejné" Conquesty v 39 mm verzi - černé (L36764566) nebo modré (L36764996). Mám na ně nabídku za 610 euro. Co vy na to?Ale Conquesty mají jen dvě čísla na cifru, Vláďo, to je hrozně málo, ideální počet je TŘI . Ale vážně, já zas pokukuju po Conquestech chrono a Conquestech GMT... takže ti rozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Za ty prachy bych jedno číslo oželel... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se