mini46 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 trochu sem je chtel letne osvezit a v realu me ten cerven ej silikon zatim bavi :-))Veľmi pekná kombinácia btw jsou na vymenu...kdyby mel nekdo zajem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 ??? jako chapu, ze zacatecnik, ale 2x citovat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 ??? jako chapu, ze zacatecnik, ale 2x citovat?? A to vadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 ufff nic :-)) tak to smaz ne nebo tam neco napis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Tak ale ma 50 prispevkov a to sa rata, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 41 vs. 39 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 39 by bohatě stačilo. Tyhle hodinky vypadají větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Určiťe. Pro mě by byly 39 nositelnější a nejlépe v modré barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Přesně tak. Já měl modré ve verzi 41 a všechno bylo super, až na tu zdáblivě větší velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Kluci, jestli to tu už někde bylo- tak se omlouvám, jak to mají LHC s lumi? Často se pracovně dostanu v noci ven a jde mi o to, jestli třeba i po pár letech je lumi hlavně ruček dostatečná k přečtení po cca 1-2 hod. po nasvícení?Jeronimo, siwi- jak máte velký zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Moje zápěstí je kolem 17,5. Hodinky na něm seděly dobře, ale opticky se jevily větší, než bych si přál. Proto bych napříště volil 39 mm variantu. Lumi je takový standard. Čas se dá odečíst po celou noc, ale Seiko to není Jak by to bylo po letech, nevím. Tak dlouho jsem je neměl. Ale hádám, že stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Já mám ruku 16,5 až 17 cm. Jsou mi objektivně velké, ale únosné. Ideální jsou 39 a nejlépe v modré. Dají se nosit i na větší ruce, třeba jako má siwi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Díky za info. Ikdyž mám ruku trochu větší než vy, tak mám radši menší hodinky a 39 se mi i trošku více líbí.Modrý hodinky už mám, ale tato modrá je lákavá.A ta hliníková luneta- nepřitahuje moc šrámy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 ...A ta hliníková luneta- nepřitahuje moc šrámy? Tak to už záleží na stylu nošení a opatrnosti uživatele Já na ní za půl roku nošení žádný nevyrobil. A u TAGů, které mám rok a čtvrt, se mi za celou dobu povedla jenom jedna skoro neviditelná vlásečnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Tak to je dobrý. Na hodinky jsem opatrnej.No, mám zas o čem přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Longines HC je dobrá volba. Švýcary za přijatelnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Jsou jedním z favoritů. Problém je, že těch favoritů je asi 5 a další Vánoce a narozky za mooc dlouho Ale divím se, že je tady má celkem málo lidí- nebo se jima moc nechlubí- přitom skvělá značka, přívětivá cena a design- ten je jedinečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Ja mam ruku 18,3cm a mel jsem 41mm jako svoje 1. svycary a jsou paradni. Modra se mi nelibila. Byla moc jednoducha. Cerna je lepsi. Stav se nekde v obchode a koukni na ne. Treba ted ty seika co mam tak ta modra je tam neskutecna. Jinak ano hlinikova luneta je nachylna. ja za 8 mesic udelal par sramu a to sem ani nechtel Hlavne nekupuj novy v krame na tom prodelas kalhoty tady se pohybuji okolo 20 skoro novy. Jety jsou za 15-16 coz je super cena. Ja je mel i presny delaly +/- 5 sec/den Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Tak zrovna na LHC se dá uhrát slušná sleva na nový ne? Byly to moje první Švýcary a ten nákup jsem si užil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) Ohledně toho, co zde již bylo řečeno k modelu 2018. Jde o detail, všiml jsem si, že ochrana korunky je kartačovaná.Má někdo foto nového tahu a spony? Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se