Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

tady je videt hovno: 

mozna tady neco poznas... 

edit: ted na to koukam a horni plocha na tom videu neni brousena ale lestena...to by znamenalo ze ten obrazek (3D render) nahore cos postoval je jiny oproti realite.

Upraveno uživatelem moralles
Odesláno

hmmm tezko soudit tady to vypada zase na lestenou.

je mozny ze to jsou nejake testovaci pred vyrobni kousky a final bude vypadat viz ten 3D render.

post-60846-0-06146500-1542720742_thumb.png

Odesláno

jaký je vlastně důvod zdržení uvedení na trh? nebo to od začátku plánovali tak, že v Basileji představí a začnou prodávat za rok?

Odesláno

Tak už mám také moje první Hydry, black, 41 mm :) Tímto bych chtěl poděkovat za inspiraci, rady a spoustu informací, které jsem našel zde na fóru. Díky všem milým kolegům a borcům, Martarovi, Misoovi, Siwimu, Jeronimovi, Marcusovi a mnoha dalším členům :)

Odesláno

Jak to tady tak čtu, tak taky nevím, jestli vydržím čekat na nový model. Ten současný se mi začíná líbit čím dál víc....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jak to tady tak čtu, tak taky nevím, jestli vydržím čekat na nový model. Ten současný se mi začíná líbit čím dál víc....

urcite bych pockal do 14 dnu byl pry mel byt. me laka ta keram luneta a jednodussi cifer..

Odesláno

urcite bych pockal do 14 dnu byl pry mel byt. me laka ta keram luneta a jednodussi cifer..

Podle mých informací to nebude v tomto roku...

Odesláno

Díky hoši. Já jsem teď opravdu rád za tyto. Je to fakt promyšlenej dizajn, mají svůj styl. Na živo, hlavně na venkovním světle, jsou peckovní.

Jsem stále zvědavý na nové, ale měnit nebudu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...