moralles Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 hele novy HC jeste nejsou nikde na k videni, takze leda video na YT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 (upraveno) tady je videt hovno: mozna tady neco poznas... edit: ted na to koukam a horni plocha na tom videu neni brousena ale lestena...to by znamenalo ze ten obrazek (3D render) nahore cos postoval je jiny oproti realite. Upraveno 20. listopadu 2018 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Mě přijde kartačovaná i na videu Podstatná je ta spona. Tady vidím náramek o konstantní šířce a obyčejnou sponu bez mikroregulace. To mě mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 hmmm tezko soudit tady to vypada zase na lestenou.je mozny ze to jsou nejake testovaci pred vyrobni kousky a final bude vypadat viz ten 3D render. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 odvolam co sem napsal. mas pravdu je brousena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Jedna před a jedna po..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Během dlouhého čekání na model 2018 jsem zjistil, že už ho vlastně ani nechci a rozhodl jsem se zkusit klasiku.Jako má na ruce Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 ja som s tym podobne. cakal som na ceramic LHC a nakonec som z toho vyhorel a kupil Heritage Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 jaký je vlastně důvod zdržení uvedení na trh? nebo to od začátku plánovali tak, že v Basileji představí a začnou prodávat za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 veru, nove LHC su jak Columbova zena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Tak už mám také moje první Hydry, black, 41 mm Tímto bych chtěl poděkovat za inspiraci, rady a spoustu informací, které jsem našel zde na fóru. Díky všem milým kolegům a borcům, Martarovi, Misoovi, Siwimu, Jeronimovi, Marcusovi a mnoha dalším členům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Tak ať ti nadšení z nich dlouho vydrží a hoď se nějaký fotky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Siwi, tady jsou. Jako nový, původní majitel je nenosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Paráda. Já měl modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 vyborne, ako nove! uzivaj dlho a dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Jak to tady tak čtu, tak taky nevím, jestli vydržím čekat na nový model. Ten současný se mi začíná líbit čím dál víc.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Jak to tady tak čtu, tak taky nevím, jestli vydržím čekat na nový model. Ten současný se mi začíná líbit čím dál víc.... Sent from my iPhone using Tapatalk urcite bych pockal do 14 dnu byl pry mel byt. me laka ta keram luneta a jednodussi cifer.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 urcite bych pockal do 14 dnu byl pry mel byt. me laka ta keram luneta a jednodussi cifer.. Podle mých informací to nebude v tomto roku... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 fakt? ja se ptal jak u bechyneho tak dusaka a rikali do Vanoc...tezko rict proc jim to tak trva...nepsal jsi primo do Longines? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Díky hoši. Já jsem teď opravdu rád za tyto. Je to fakt promyšlenej dizajn, mají svůj styl. Na živo, hlavně na venkovním světle, jsou peckovní. Jsem stále zvědavý na nové, ale měnit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se