mlsoun1 Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Uz se tesime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 U mne je naprosta spokojenost Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Nazriem na pripomenutie ako vyzerajú LHC, moje čakajú 3.mesiac v servise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Proc tak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Onyx - posúvajú termíny, veľa práve a výpadok ľudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Po delsi dobe a porad je miluji.Jsou to suprovy hodinky v dane velikosti Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Ja jsem pořídil modré keramiky a zatím naprostá spokojenost Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 @lassieta modra je proste uchvatna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Konecne vysvitlo slunicko Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Neustala spokojenost Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 Lumi je taky super Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Jeste chvili a zase Vam dam klid Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 LHC jsou prostě super. Časem musím pořídit ještě tu jejich origo gumu. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Tak na to se tesim.Osobne jsem je dal jednou na zkousku na gumu i remen a neslo to.Primarne se mi tento model libi na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marp Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 čerstvo zoservisované, teším sa ako z nového prírastku Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Na ruce každej den. Gumu plánuju ale nevim jestli to vyjde ještě letos, cena mě celkem zaskočila. Ale na příští léto bych ji chtěl (na tohle to asi nestihnu). Ja jsem s nima zatím moc spoko. Dlouho jsem chtěl něco swiss made abych se posunul ze stávajících Seiko Samurai kde to dorazil poslední servis který nebyl asi moc povedený. BTW budou 39mm LHC v keramice https://www.hodinky-koscom.cz/longines-hydroconquest-l3-780-4-56-6-k0060427 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 (upraveno) před 3 hodinami, lassie napsal: BTW budou 39mm LHC v keramice https://www.hodinky-koscom.cz/longines-hydroconquest-l3-780-4-56-6-k0060427 Ale neee. Svoje plecháče miluju, ale tyhle budu muset taky minimálně vyzkoušet. Edit: Zatím jsou jen na stránkách Koscomu, nikde jinde, tak snad to není šotek. Upraveno 27. dubna 2022 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 4 hodinami, marp napsal: čerstvo zoservisované, teším sa ako z nového prírastku Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Toz vypadaji dobre,jak nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se