mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2022 No neda mi to se nezeptat.To fotis zrcadlovkou?Luxus vyfotit i ten detail pismen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Na svickovou vse nachystano,ulozime na par hodin venku a vecer upeceme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 LHC na procházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Pánové, ať Vám to v novém roce krásně tiká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Jako vzdy nadhera kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Svickovou jsem pripravoval se starymi LHC a dodelal ji s novym kouskem Jako vzdy se mi povedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 To bych si dal dlouho jsem neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Delam ji kazdy rok na SilvestraKdyby jsi byl soused,tak te pozvu.Neumim varit pro tri,standartne varim pro cely regiment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Vse nej do Noveho roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Plechove pastiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Pastiky vypadají paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 A já přihodím jedny keramické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Mně se dnes něco povedlo O:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Paradni to, kluci, mate.@Pivas dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Začínají mě po prvotním rozčarování bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Posledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 před 23 hodinami, petr4612 napsal: Začínají mě po prvotním rozčarování bavit. A co způsobilo rozčarování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 (upraveno) před 6 hodinami, Radik napsal: A co způsobilo rozčarování? Je to asi individuální a bude to i tou hliníkovou lunetou, ale na první pohled mi přišly takové laciné... Nedávno jsem pořídil Wardy C60 a ty na mě působili hodnotnějším dojmem. Pak mi také zprvu vadilo to velké množství indexu na ciferníku, ale z obrázků a videí jsem ten pocit neměl. Čím déle je, ale nosím, tím se ten prvotní pocit zlepšuje a objevuji jejich další vrstvy. Na ruce jsou moc pohodlné. Upraveno 8. ledna 2023 uživatelem petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2023 Diky za vysvetleni.Ac jsem se neptal Ja,ale kolega tak jsem byl zvedav na odpoved. Me se tedy libi hodne a lacinym dojmem mi nepripadaji.Ale je fakt,ze ty nove keramiky mi pripadaji jako by byly o level vyse.Brus,keramika,prehlednejsi cifr.Ale zase se mi stary model lepe nosi.Tak Ti s nimi preji mnoho zdaru a lasky do budoucna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se