Přejít na obsah

První "pořádné" hodinky

Doporučené příspěvky

V 12. 3. 2025 v 18:00, maama napsal:
No, jestli te chytly bb58 a tyhle GS s lunetou, tak si troufnu rict, ze je to prave kvuli proporcim. Hodinky s lunetou maj proste mensi cifernik a na maly ruce to funguje lip.
takze, nevim kde zkousis ty Sinny, ale vem do ruky u50/t50 prave kvuli podobnym proporcim. 556 jsou asi nejnudnejsi hodinky na svete, ale proc ne. Pokud to je v chronoshopu, tak squale, sakra, squale. Maji velky vyber v rozmeru 40 a 39mm, a jsou prave v ty kategorii 30-40k.
kdyby te opravdu strizlivost 556 oslovila, mrkni na Damasko 3 hand models, kontretne bez manufakturnich strojku maj etu 2824, kterou servisuje kazdej hodinar, jsou levnejsi a tensi nez sinny (bacha dk36/37 maji vetsi tlustsi pouzdro, na ne bohuzel to doporuceni kvuli velikosti neplati). Ponorkova ocel, tvrzeny povrch, 20atm.
bohuzel sinnum rada 556 vypadla z tvrzenych oceli, maji sellitu, coz je levnejsi klon ety a presto jsou drazsi. A 556 tak ve srovnani s Damasko davaji maly smysl.
https://www.damasko-watches.com/en/Current-collection/Three-hand-models/

Sinny za mnou prijedou do Olomouce, je to na inzerat. A ta jejich jednoduchost me prave docela bere

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Mein deutscher Chef wird begeistert sein"😎

A je to, tato zápletka je už rozuzlena. Sinn 556 I B, za 30 rovných, stav minimálně nošené (skoro jako nové), ještě rok v záruce, na fine link náramku...

Takže na nějaký čas mám vystaráno. Ano jsou trošku "nudné", ale asi to je to co se mi na nich líbí a určitě to bude vyhovovat účelu, ke kterým je chci využívat. A je pravda, že jsou to jedny z těch hodinek, které na živo vypadají líp než na fotkách.

Díky všem, kteří se mi zde radili a drželi palce 😄.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 11
  • Dát hlas 5
Odkaz ke komentáři

Dokonce na pětičlánku, super. S 556 se dá spokojeně zestárnout, pochovat vnoučata (kurwa dovjsmysl, určitě ti nepřeju pochovávat vnoučata), a stejně spokojeně umřít. Nudný hodinky to rozhodně nejsou, v libovolný variantě.

Jsem kariérní sinnař, ale 556 mi dlouho nedocházely. Bral jsem je jako whatever protiúčtem za vrácenej nákup a do deseti minut mi došlo, že jsem byl blbec, když jsem je ty léta nechápal. 

Dneska mám i perleťový :)

Užij si to. 

Odkaz ke komentáři

V 14. 3. 2025 v 11:03, dr.sphinx napsal:
Dokonce na pětičlánku, super. S 556 se dá spokojeně zestárnout, pochovat vnoučata (kurwa dovjsmysl, určitě ti nepřeju pochovávat vnoučata), a stejně spokojeně umřít. Nudný hodinky to rozhodně nejsou, v libovolný variantě.
Jsem kariérní sinnař, ale 556 mi dlouho nedocházely. Bral jsem je jako whatever protiúčtem za vrácenej nákup a do deseti minut mi došlo, že jsem byl blbec, když jsem je ty léta nechápal. 
Dneska mám i perleťový
Užij si to. 

Ten řemínek určitě rozhodl, je super. diky

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

V 14. 3. 2025 v 11:03, dr.sphinx napsal:

Dneska mám i perleťový :)

Užij si to. 

Rozšířit  

pochovat vnoučata tvl hodně tvrdej dvojsmysl 🤣 😆 každopádně díky za solidní záchvat smíchu.. 

Odkaz ke komentáři

V 13. 3. 2025 v 15:29, RazoR napsal:

A je to, tato zápletka je už rozuzlena. Sinn 556 I B, za 30 rovných, stav minimálně nošené (skoro jako nové), ještě rok v záruce, na fine link náramku...

Takže na nějaký čas mám vystaráno. Ano jsou trošku "nudné", ale asi to je to co se mi na nich líbí a určitě to bude vyhovovat účelu, ke kterým je chci využívat. A je pravda, že jsou to jedny z těch hodinek, které na živo vypadají líp než na fotkách.

Rozšířit  

👍 Skvělé, ty už mám dlouho v hledáčku.

Odkaz ke komentáři

V 13. 3. 2025 v 15:29, RazoR napsal:

Rozšířit  

Zajímavá volba 😉 Tak ať dlouho slouží a dělají jen radost 😉

Odkaz ke komentáři

Super výběr, Sinn je nedoceněná značka, nesmrtelné hodinky se skvělým poměrem cena výkon, na každou příležitost👌. Gratuluji!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...