manekyn Odesláno úterý v 08:55 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno čtvrtek v 10:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:12 Nějak mi z toho všeho, cos tu zmínil, vycházejí nejlépe Sinn 556IB. Skvělý malý univerzály. Je to hodně o vkusu, to chápu, ale bylo by chybou je nevyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno čtvrtek v 12:18 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:18 (upraveno) Tudor je určitě fajn, ale na 16,5 cm zápěsti 41 mm pouzdro mám obavy bude velké. Už je to tu probrané zleva zprava, ještě mne napadají třeba tyto: https://nomos-glashuette.com/en/watchfinder-377?o=9#/en/club/club-sport-neomatik-polar-747 mají sice "jen" 37 mm, ale Nomosy mají tenkou lunetku a opticky na ruce vypadají větší. Obecně, kupoval bych raději s kovovým náramkem, textilní a kožené řemínky si můžeš dokoupit později plný šuplík. Místní výrobci uspokojí tvoji poptávku dosytosti Upraveno čtvrtek v 12:27 uživatelem p3k 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoblak Odesláno čtvrtek v 13:15 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:15 SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se