Přejít na obsah

OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN Quantum of Solace l.e.

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pro ty kteří ještě váhají nad jedním kouskem, který se zde objevil v sekci "prodám" za více než slušnou cenu. Na těchto obrázcích jsou moje hodinky. Fotografoval Pavel Vítek, R.V.V. studio Praha.

Odkaz na plnou velikost v galerii zde (pozor, plná velikost jedné fotky cca 9 MB):

http://www.flickr.com/photos/35523558@N05/...57614058582435/

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem yed69
Odesláno
Pekne, pekne. Jen jsem nenasel ty 9-ti megove fotky.

Aha, zjistil jsem, že ta galerie nabízí jen thumbnails. Uploadoval jsem tam ale celkem 54 MB. Najdu místo jinde, nebo to změním v nastavení galerie.

Odesláno (upraveno)

Upravil jsem Flickr účet na profi. Už si můžete stáhnout original size.

Ne, Walther ani tlumič nejsou atrapy:)

Upraveno uživatelem yed69
Odesláno (upraveno)
Upravil jsem Flickr účet na profi. Už si můžete stáhnout original size.

Stale to semnou nemluvi. Fotky jsou pekne, tematicke ale od grafickeho studia bych cekal lepsi zpracovani.

911: Od zacatku roku je vyhlasena pulrocni zbranova amnestie. Hodinky tedy mohly byt vyfoceny klidne i s mnohem vetsim kalibrem beztrestne (pokud by se pak ona zbran odevzdala na pobocce PCR) ;)

edit: jsem trotl, rozliseni se musi vybrat nahore...

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno
Pro ty kteří ještě váhají nad jedním kouskem, který se zde objevil v sekci "prodám" za více než slušnou cenu. Na těchto obrázcích jsou moje hodinky. Fotografoval Pavel Vítek, R.V.V. studio Praha.

no, hodinky krasny, aranzma taky fajn, ale prijde mi, ze i nekteri clenove zde na foru delaji i lepsi fotky. Nektere fota mi prijdou rozoostrene, sklicko ruzne zrcatkuje atd, od profika bych asi cekal vic...

Návštěvník Kamil
Odesláno
....od profika bych asi cekal vic...

Taky mi to tak přijde.:) Někde mu automatika ostřila na stůl místo na hodinky, jinde to ostřilo na pistoli. A o odlescích na sklíčku ani nemluvím.:(

Návštěvník Snow
Odesláno

Přidám se ke Kamilovi a sibirnayaovi, YPO? fotí rozhodně líp, za fotky mu vždycky dávám tři palce ze tří ok757.gifok757.gifok757.gif. Aranžmá a nápad je rozhodně dobrý, ale fotky hodinek se nepovedly :( :( .

Odesláno
no, hodinky krasny, aranzma taky fajn, ale prijde mi, ze i nekteri clenove zde na foru delaji i lepsi fotky. Nektere fota mi prijdou rozoostrene, sklicko ruzne zrcatkuje atd, od profika bych asi cekal vic...

To bude tím, že se soustředil na celek. Hodinky nemá, jako my, za středobod vesmíru. Nicméně budu tlumočit vaše výhrady, jsem zvědavý na reakci:)

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Přikládám pár fotek sourozence č. 1977/5007 .... "diving and spy action" ... snorkle.gif

Rozhodl jsem se tedy své PO trochu vyvětrat na dovolené cizokrajné cizině ....

... a vykoupat, samozřejmě, že ve slané vodě ... pomalu ponořím ...

... zaostřím na dno .... (fotograf už ze mě asi nebude)

... velkoužasnolepé! opravdu jsou vodotěsné !! ...

... a dokonce jsem i něco ulovil ...

... večer pak, na oslavu ponoru po slavnostní večeři při návštěvě vyhlášeného cizokrajného letoviska v postraní uličce našel jsem doupě falešných hodinářů

... příště s nimi zatočím !!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...