budo Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Vostok Europe je dle mého po stránce designu značka velmi zajímavá. Pro mne mnohem zajímavější, než naprostá většina extravagancí, nad kterými se rozplývá snow a to jsou finančně všechno děsně napálené kusy. V-E je zatím značka finančně poměrně snadno dostupná. Jen ji tady na fóru nikdo nijak extra neopěvuje, nepochválí. Takový model TU-144 jsou pro mne naprosto nádherné hodinky s neokoukaným designem. http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/vo...134_83_101.html Zde bych se rozhodoval mezi modrými a černými. Tak bych rád věděl, jak vnímáte tuto značku, jak po stránce designu, tak i po stránce kvality. Zběhlejší a zkušenější uživatelé hodinek ji nijak zvlášť nekomentují. Jsou snad přesvědčeni o špatné kvalitě těchto hodinek? Nebo zde zapracovaly předsudky ke všemu Ruskému? Nebo snad jiné faktory? Jak to tedy vnímáte a proč? To mne opravdu zajímá, díky.
Beladona Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Přátel ruských hodinek je tady myslím docela dost a sám mám slabost pro bukvice......... Je ale otázka jestli se Vostoky dají ještě nazývat ruskými hodinkami Pravda je taková, že ve své cenové kategorii dělají hodinky se zajímavým a pěkným designem. Kvalita no asi jak kdy...... Dobré prostudovat starší vlákna o Vostocích.
carpaccio Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Jsem velmi rad, ze jsi tuto diskusi zalozil. Podobne dilema uz nejaky patek resim taky - a to se zde propiranymi a nakupovanymi hodinkami Vostok Europe GAZ-14 Limousine. Za vcelku zanedbatelny peniz tu jsou k dipozici hodinky, jejichz design mne naprosto uchvatil (konkretne sedohnede provedeni). Musim se priznat, ze ac mi doma lezi po tatinkovi jedny Poljoty, nemam uplnou duveru k ruskym vyrobkum, kde jsou soucastky o rozmerech mensich nez lahev vodky a k produktum vychodni hodinariny pristupuji s velkou obezretnosti... Doufam tedy, ze mne nekdo utesi a da mi konecne neco, cim si budu moci koupi tech krasnych hodinek racionalne podeprit...
Návštěvník milosklikar Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 (upraveno) Možná je to tím, že vlastně kromě nových modelů už není co o VE víc psát. Skoro vše už se tu probíralo a starší členové se k nim nevyjadřují možná proto, že hodinky VE už mají za sebou a posunuli se dál. Já jsem vystřídal Mryia, K3 Submarine a Red Square a ani na jedny nedám dopustit. Zpracování skvělé a spolehlivost taky. Jediné, co mi vadilo, že neměly rychlé nastavení data. Když se nechaly zastavit, nastavit datum bylo fakt dost zdlouhavý. Upraveno 22. února 2009 uživatelem milosklikar
vikhra Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 To pomalé nastavení data je opravdu velké mínus .Nedávno jsem to na Vostok Europe GAZ-14 Limousine přetáčel a musel jsem to dělat s pazou.Už mi dřevěněli prsty.Tak teď už jenom na ruce nebo ve watchwinderu.
budo Odesláno 22. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2009 ... tak to je ovšem tak veliké mínus, že jsem přímo ohromen! Měl jsem zato, že tento způsob nastavování data je už jen vzdálenou historií ...
cali Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 pomale nastavovanie data je naprosto normalne u vacsiny ruskych strojov (v horsom pripade sa prejklapa prechodom az cez8micku v lepsom cez 10) ale je vyvazene pomerne zasadnou vychytavkou a sice jednorazovym pohybom data vpred.... cize datum sa posunie do predu naozaj raz-naraz, jedinym cvaknutim niekedy okolo 12tej +- minuta a da sa to zostelovat na sekundy ... dobre ak tie hodinky naozaj nosite a nehrate sa teda s datumom castejsie nez raz za mesiac takto rychle a jednoznacne preklapanie data nema ani 2824 ani 7750 ani seika ani primky ani nic co som videl ani sinn ETA2893 ani moje omegy v ktorych je asi tiez nejaka variacia na 2892
budo Odesláno 22. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2009 pomale nastavovanie data je naprosto normalne u vacsiny ruskych strojov (v horsom pripade sa prejklapa prechodom az cez8micku v lepsom cez 10).......... Mám to chápat tak, že není třeba si odtočit celých 24h, ale dá se přejet přes půlnoc, pak se vrátit na 22h a zase přejet přes půlnoc?
cali Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Mám to chápat tak, že není třeba si odtočit celých 24h, ale dá se přejet přes půlnoc, pak se vrátit na 22h a zase přejet přes půlnoc? ano v najhorsom cez 20 aspon na mojich dvoch poljotoch to tak je
New X-Bob Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Skoro vše už se tu probíralo a starší členové se k nim nevyjadřují možná proto, že hodinky VE už mají za sebou a posunuli se dál. Já měl V-E Vostok I. Hodinky pěkné, zpracování dobré, ale nějak mi to už pak nějak nestačilo. Kamarád má na mé doporučení Arktika. Zastavovaly se. Uvolněný rotor. Opravilo se, problémy přešly. Pak si je bambula vzal 1x do páry. To teda neměl. To jim nepomohlo, za to asi V-E nemůžou, neb poté se opakovaně zastavily, poté se normálně minutová a hodinová ručka s vteřinovkou do sebe zasekly! Pak z ciferníku upada 5! Tedy ten "stříbrný index" 5 a normálně běhá po ciferníku. Hodinky půjdou do opravy, kolega asi přesedlá ke quartzu....
Lapis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Jak píše " Beladona ", projít starší příspěvky. Strojek Vostok 2432 pro mne nespolehlivý, poruchový. Vostok europe má sídlo ve Vilniusu na Litvě, čili ruské teď už taky nejsou.
cali Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 ano takych skusenosti je s VE viacero oni to ani nie su ruske hodinky robia sa niekde v rumunsku tusim a od vostoku beru len stroje aj tie "modifikuju" s kvalitou maju preukazatelne problemy pretacaju sa korunky vypadavaju sroby uvolnuju sa rucky vyskakuju skla..... ak ruske hodinky tak poljot a ak uz to musi byt vostok vostok tak povodny rusky s tymi problemy niesu jejich nerezove amfibie za 75eur su nezmar
vikhra Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 jo Vostok Europe GAZ-14 Limousine má kaliber 2416 a tam tak funguje.
Návštěvník Snow Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 ............... Pro mne mnohem zajímavější, než naprostá většina extravagancí, nad kterými se rozplývá snow a to jsou finančně všechno děsně napálené kusy......... Myslel jsem to dobře, jestli je to k ničemu, tak taky dobře, aspoň to nemusím pořád někde schánět.
New Milis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Po mých někdejších Aviator IV. se mi dodnes občas intenzivně zasteskne, byly to skvělý hodinky. Vostok Europe měl kamarád a špatný. Dvakrát je reklamoval, pak si nechal vrátit peníze. Co se týká zpracování, tak na mě zdálky působily výrazně, ale zároveň i něčím lacině, přišly mě spíš jako divně pochromované než jako nerez, typ ocucanej bonbón. Ale ony i (relativně) laciné byly, tak co...
Lindy Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 mám VE gazky, přesnost skvělá, zpracování taky ( jen skoda ze min. sklicko ), design a jeste za tu cenu, palec nahoru..super hodinky. Nechme se prekvapit co o nich budu moct napsat za rok....
Lapis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Po mých někdejších Aviator IV. se mi dodnes občas intenzivně zasteskne, byly to skvělý hodinky. Vostok Europe měl kamarád a špatný. Dvakrát je reklamoval, pak si nechal vrátit peníze. Co se týká zpracování, tak na mě zdálky působily výrazně, ale zároveň i něčím lacině, přišly mě spíš jako divně pochromované než jako nerez, typ ocucanej bonbón. Ale ony i (relativně) laciné byly, tak co... Co se týká těchto slov, mohu potvrdit. A Aviatory IV...dosud dobře slouží u mě
New Milis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 mám VE gazky, přesnost skvělá, zpracování taky ( jen skoda ze min. sklicko ), design a jeste za tu cenu, palec nahoru..super hodinky. Nechme se prekvapit co o nich budu moct napsat za rok.... Vítej zpátky, rozm3tači. To Lapis: Jo? Ty bejvalý moje?
falkkon Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Mám Vostok K3 ,udělal jsem z nich pracovní hodinky a co nepřežily Seika 5,tak Vostoky bez problémů.
Lapis Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Vítej zpátky, rozm3tači. To Lapis: Jo? Ty bejvalý moje? Řekl bych, že jo. Přes Qvida. 42mm pouzdro+ťukanec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se