Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak moje prvni krev dojici koza take narazila na nepochopeni...

Ba co hur, soudruzi - v nasich vlastnich radach! (chybi mi tu bolsevicky smajlik s kosticovymi brylemi a kostkovanym sakem)

Dnes jsem skutecnost, ze koza doji krev, oznamil - a to jeste velmi setrne - clenovi "weiview" a evidetne se mistni PR ma jeste co cinit, dostalo se mi totiz jen rozpaciteho udivu... Takze vyzyvam mistni politruky, aby zahajili masivni osvetovou letackovou kampan a - bude-li treba - take happeningy sirici NASI VEC.

Se soudruzskym pozdravem "necht koza doji krev na vecne casy a nikdy jinak"

carpaccio, v.r.

Odesláno

Ba co hur, soudruzi - v nasich vlastnich radach! (chybi mi tu bolsevicky smajlik s kosticovymi brylemi a kostkovanym sakem)

Dnes jsem skutecnost, ze koza doji krev, oznamil - a to jeste velmi setrne - clenovi "weiview" a evidetne se mistni PR ma jeste co cinit, dostalo se mi totiz jen rozpaciteho udivu... Takze vyzyvam mistni politruky, aby zahajili masivni osvetovou letackovou kampan a - bude-li treba - take happeningy sirici NASI VEC.

carpaccio, v.r.

Jo. Koukal jsem kde je jaká koza. :speak_cool:

Odesláno

carpaccio, v.r.

ted jsem ho prubnul a odpověď se pomalu přibližuje vzoru :thumbsup_anim:

Odesláno
Kdyz tetovani, tak neco vetsiho :)

Foto z WUS.

Tak Midlocha takhle zezadu bych nepoznal

Odesláno

Dneska jsem Skalisovi posílal šroubky na Precistu po kolegovi.

(půjčoval jsem mu je, než mu je Eddie pošle)

Kolegu jsem naučil heslo i odpověď a tak jsem zvědav, jak to dopadlo.

Odesláno

ted by to chtelo jen trochu propagace. pripichnout to nekam nahoru jen otazka-odpoved a maly PR clanek pro safiho na hlavni stranku. neco jako, jak se zdravi cech chronomagiku. to si precte kazdy, i nahody divak a je tak vetsi sance, ze v hospode, kdyz to nekomu reknu, tak si vzpomene,ze uz to nekde videl :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Naše konspirační hesla jsou dostačující, náramky netřeba!

• po měsíci...
Odesláno
myslim ze ten pozdrav je fajn. jinak pokud by jeste nekdo uvazoval o nejakem znameni, tak me ted napadla v navaznosti na toto vlakno http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...17998&st=20

"naramek" ala Livestrong

Citam cele az do konca a cakam ci mi to niekto vyfukne...a sakra na konci ty ! ;)

Myslim, ze po nalepkach a siltofkach je to dobry krok. Mate ale niekto potuchy ako ich dat vyrobit?

Dovtedy som za kozu paci sa mi odkedy bola poprve postnuta !

Odesláno

Panove, mam na vas dotaz. Dnes jsem jel pred sestou hodinou odpoledni domu salinou cislo 1 (Brno) a na podlesi (myslim) pristoupili manzele -- chlap cca. 35 let, mladsi manzelka (mimochodem moc pekna zena) a dve male dcerky. Spolecne jeli na prehradu. A chlapik mel na ruce krasne zlate vintage hodinky a po chvili zirani na ne jsem je identifikoval - byly to Eterna-matic Centenaire jako tyto jen zlate. Celou dobu jsem mu cucel na zapesti, ale na "kozu" jsem si netroufl. Nebyl to nahodou nekdo z vas? A na zaver bych dodal, ze ty drobne 35 mm hodinky nevypadaly na ruce vubec spatne, prave naopak. Kdyz jsem na to koukal, tak mi prisly nepatricne moje 44 mm Precisty, ktere jsem mel zrovna na ruce. Asi si zitra do prace vezmu vintage Doxy.

Odesláno
myslim ze ten pozdrav je fajn. jinak pokud by jeste nekdo uvazoval o nejakem znameni, .......

No mě napadlo znamení členů Chronomagu zcela jasné, geniální a zapamatovatelné: potkám-li někoho, kdo má pěkné hodinky, tak znamení by bylo si s na něj upřeným pohledem významně poklepat na hodinky a pak na čelo (tedy symbolika výrazu Chrono a Magor) a počkat, jak zareaguje, ale preventivně být připraven k rychlému útěku.

Odesláno
... Celou dobu jsem mu cucel na zapesti, ale na "kozu" jsem si netroufl. Nebyl to nahodou nekdo z vas? ...

Mal som podobny problem teraz cez vikend v hoteli v Jasnej. Chlapik mal na ruke modre Seamastery, ale na pozdrav som nemal gule :sad01_anim:

Nebol to niekto z vas?

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
to je fakt... :)

premyslim o vytetovani loga CHRONOmag na vnitrni stranu leveho predlokti... misto odznacku, to by taky slo... :)

a co vytetovat logo na čelo? něco jako má Rimmer z RD. A pro nás, co na to nemáme k...e, hezký nerezový připevněný vteřinovým lepidlem :tomato:

Upraveno uživatelem Ruda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...