Jakubisko Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Modrym lakem natreny nehet na malicku leve ruky. Neni to bezne exponovane misto, ale kdo vi kde hledat, urcite ho na protistrane pozna.
Vit Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 (upraveno) Takhle vypadal HCIQův návrh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já bych do toho odznaku šel, najde se nás aspoň těch 50? EDIT: úplně poslední příspěvek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17759&st=0 Upraveno 23. února 2009 uživatelem Vit
safi Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Pokud potkáte někoho, o kom si myslíte, že je členem chronomagu, tak po vzoru Bendera doporučuju ho vzít něčím silným po hlavě, zkopat a ukrást mu hodinky. Určitě to bude zajímavý kousek. A pak se s nima pochlubit v patřičném vlákně. Hugo14 uvidíme se zítra...
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Já bych do toho odznaku šel, najde se nás aspoň těch 50? EDIT: úplně poslední příspěvek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17759&st=0 Takovýhle odznak bych bral všema deseti. Konečně bych mohl zahodit ten šmuk se swastikou a nosit něco rozumnýho
Vit Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Já bych do toho odznaku šel, najde se nás aspoň těch 50? EDIT: úplně poslední příspěvek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17759&st=0 Zájemci: VIT TADA
New Milis Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Zájemci: VIT TADA skalis No akorát, že ten vodznak nikdy nikdo neviděl....
Baker Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Já bych do toho odznaku šel, najde se nás aspoň těch 50? Co spise udelat privesek na klice ?
nAscA Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 no ten privesek by byl asi lepsi, nevim, kam bych ten odznak pripichl...
babaq Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Myslím si, že heslo "koza dojí krev" a odpověď "mám toho plnou kabelku" je naprosto dostačující Tak při tom jsem se málem.... Jsem pro, je to skvělé. Nebo fádnější varianta: "Kolik máte hodin?" "Troje a jedny na cestě." Ale krevdojící koza je lepší...
safi Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 No akorát, že ten vodznak nikdy nikdo neviděl.... A co kožený přívešek na klíče s logem chronomagu? Simon přívěšky běžně dělá. Cena bude pár set korun, takže pohoda.
Baker Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 A co kožený přívešek na klíče s logem chronomagu? Simon přívěšky běžně dělá. Cena bude pár set korun, takže pohoda. Za par set korun, by myslim mohl byt i pekny z nerezi s frezovanym logem.
Gorg Odesláno 23. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2009 (upraveno) Jako me se taky libi vyrok" Koza doji krev?"...ale fakt hrozi, ze se nekomu splasej kladiva.... Sakra....chce to neco neutralniho....behem hazeni bilyho svinstva jsem se opil se sousedy, takze jsem nic nevymyslel.... Tak co dal?.... Upraveno 23. února 2009 uživatelem Gorg
911 Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Jako me se taky libi vyrok" Koza doji krev?"...ale fakt hrozi, ze se nekomu splasej kladiva.... Sakra....chce to neco neutralniho....behem hazeni bilyho svinstva jsem se opil se sousedy, takze jsem nic nevymyslel.... Tak co dal?.... dal se na to vys..., vetsina se stejne zname ze srazu a casem se poznaji i z jinych kousku republiky. a nekdy je to i dobrodruzstvi navazat tema na hodinky. takhe se signalem by to bylo easy
kejklik Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 já osobně budu používat heslo "koza dojí krev", ať to stojí, co to stojí...
Návštěvník Tada Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 já osobně budu používat heslo "koza dojí krev", ať to stojí, co to stojí... Jo, to heslo je perfektní. Lepší jak "Jezevec už je na pekáči"
Olda Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 já osobně budu používat heslo "koza dojí krev", ať to stojí, co to stojí... Na CT v liberecké nemocnici se odvolej na Oldu z Philipsu, budeš mít protekci.
Conrad Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 (upraveno) Na CT v liberecké nemocnici se odvolej na Oldu z Philipsu, budeš mít protekci. Na patologii v pitevně na Karlově náměstí se zase odvolej na Pepu, ani tam tě protekce v podobě nadstandartní pitvy jistě nemine. Upraveno 24. února 2009 uživatelem Conrad
mechano Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 No akorát, že ten vodznak nikdy nikdo neviděl.... Hele, taky bych si jeden vzal, kdyby nebyl moc nápadnej. Jak to tady čtu, napadá mě, že přeci je možný ho udělat třeba jako špendlík, nebo do klopy, nebo jako přívěsek, nebo třeba prsten. I materiál by mohl být podle náročnosti (zasloužilosti) jednotlivých soudruhů. Jen mě ještě napadlo, je tu někde "hciq"? To je totiž autor toho emblééééééééému. Možná něco ví, když to už jednou rozjížděl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se