Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ten DJ ciselnik mi prijde zajimavy, ja zase vsude slysim a ctu o tom, ze by mohli prijit s uplne novym modelem land-dweler, ze maj i registrovanej ten nazev a ma to vypadat cca jak oysterquartz, to mi prijde pomerne zajimave, ovsem kdovi jak to nakonec vse bude b05378826214ea589c96514b067a917d.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno
  V 21. 3. 2025 v 14:26, Sarka Farka napsal:
se obavam, ze se niceho zsadniho nedockame, treba "Coke" GMT II predvidal skoro celej ten hodinkovej internet a nic (a i kdyby, kdo se k tomu dostane .. )

Treba nedockame, mluvi se o tom roky, pravda, ale zas kdy jindy kdyz ne ted, kdy je kulate vyroci modelu GMT

Odesláno
  V 21. 3. 2025 v 14:27, richiecerny napsal:

Treba nedockame, mluvi se o tom roky, pravda, ale zas kdy jindy kdyz ne ted, kdy je kulate vyroci modelu GMT

Rozšířit  

ano, 70. vyroci se jevi jako dostatecnej duvod .)

ja osobne si myslim ze co vyjde na 100% je zvyseni cen ...

• Haha 2
Odesláno
  V 22. 3. 2025 v 6:48, Fade napsal:

@Roubass to je ale strašné :D Já už těžce rozdýchával ty zelené s palmami. Zase ty Celebration OP s balónky vyšly fantasticky. 

Rozšířit  

O balonkach mi ani nemluv… uz uvazuju nad tim ze je snad koupim od prekupniku… 😭

Odesláno
  V 21. 3. 2025 v 14:19, Harwey napsal:
Rozšířit  

Těm platinovým DJ nevěřím, vzhledem k existenci Day-Date, skoro zbytečný model… max bude nějaký nový cifr (třeba zrovna ten ledový), když už ukončili motif dialy v 41čce. 

Odesláno

coke by byly super.. otazka, jestli by něco vyradili (Batmany? Sprite?) nebo by měli 5 variant..? kdo vi..

Odesláno
  V 25. 3. 2025 v 19:26, rancor napsal:
coke by byly super.. otazka, jestli by něco vyradili (Batmany? Sprite?) nebo by měli 5 variant..? kdo vi..

Upřímně si myslím, že jestli přijde coke, bude to přímá náhrada za pepsi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...