Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po letech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
  V 11. 2. 2012 v 10:46, 'DeeKey' napsal:

Tyto hodinky

http://www.dealextre...ristwatch-14042

už mám dva roky. Přežily mraky pádů na podlahu. Nosím je každý den a zatím fungujou... Asi to bude výjimka :)

Cinske 21J pohyby mozu fungovat aj niekolko rokov bez problemov.. Vyhoda tychto pohyb je, ak prestanu fungovat, jednoducho sa vymenia za nove. Len ci sa to z dlhodobejsieho hladiska oplati. Pokym konstrukcia hodiniek, nieje z nehrzavejuceho kovu, tak sa oplati vrazat dalsie peniaze co 10? hodiniek :)

• po měsíci...
Odesláno

Mne z DX prisel Mavajici Mao, za ty penize jsme si s tim, ja a nebozak "obdarovany", uzili nadmiru legrace. Jinak hodinky odtamtud opravdu jen pro tu "srandu" nebo na rozebrani si.

Posted Image

Odesláno
  V 25. 4. 2012 v 1:24, 'paveiv' napsal:

Mne z DX prisel Mavajici Mao, za ty penize jsme si s tim, ja a nebozak "obdarovany", uzili nadmiru legrace. Jinak hodinky odtamtud opravdu jen pro tu "srandu" nebo na rozebrani si.

Posted Image

Tak tyhle jsou naprosto parádní - jako recese, to bych je bral taky:smile_anim:

Odesláno

Dyť mám taky Maa, jen místo hvězdy na 12 mám slunko... není nad ten pohled, jak rudá hvězda(vteřinovka) přejde přes slunkio :D

Odesláno
  V 25. 4. 2012 v 18:44, 'ggrand' napsal:

Dyť mám taky Maa, jen místo hvězdy na 12 mám slunko... není nad ten pohled, jak rudá hvězda(vteřinovka) přejde přes slunkio :D

Tak to jo, ale stejně nechápu, jak mohl nějakej soudruh dopustit, aby božského Maa zastínila, byť na okamžik velká či malá ručička :smile_anim: . Tyhle hodinky mám v pácu, budu je dávat svým kamarádům, kteří mají "v lásce" vše, co jen zavání komunismem. Parádní recese.

• po měsících...
Odesláno
  V 20. 1. 2010 v 15:57, Dřevák napsal:

tak po dvou měsících došlo dle předpovědí k závadě, uvolnil se šroubek na západce toho kola co je něm pero a západka vlítla kamsi do strojku. Následovala rozborka a následná oprava se i přes moje volšový ruce zadařila. Tak jsem zvědavý co bude dál.

A kolik součástek zbylo? ;) To ses machr.

• Po roku...
Odesláno

Tak dnes jsem dnes neodolal a při prohlížení dx.com jsem zakoupil za 170kaček celkem pěkně vypadající "military" hodinky :-)

SKU: 80346

Jsem na ně opravdu zvědavý...

Odesláno
  V 7. 2. 2014 v 13:09, jaytee napsal:

Tak dnes jsem dnes neodolal a při prohlížení dx.com jsem zakoupil za 170kaček celkem pěkně vypadající "military" hodinky :-)

SKU: 80346

Jsem na ně opravdu zvědavý...

Uh.

Na tohle se toho moc říct nedá.

Odesláno

Já moc nechápu to, že to stojí 8,77 USD :) To snad ani nemůže stát ten materiál, ne?

Ale jestli si to člověk může objednat se svým jménem, tak zase jako proč ne... ale Davida bych nechtěl :D

Odesláno

když to tu vidím pošlu tady zítra foto mých co jsem před 10 lety koupil v Ch, šly cca 1 měsíc, když bych spočítal, kolik by mě stály výměny, opravy, tak jsem se vlastně dostal tady, jsem rád

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...