Sacíbagr Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) ...no láká mě to, cenovka supr, ale nevyřešilo by to moji nutnou potřebu. Oťas mne tlačí k Loake Bedale, ale u nás nejsou...a já mám extra úzkou nohu. Boty bez vyzkoušení kupovat nemůžu....a to jsem se odhodlal jet do hlavního města 19.-20.12. jít něco vyzkoušet. Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Sacíbagr
Návštěvník Mitak Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Pokud máš fakt úzkou nohu, tak si Bedale nekupuj. Já mám běžnou šířku (řekněme F) a Bedale jsou mi při stejné velikosti (12) ze všech Loake nejvolnější, právě kvůli jejich velké šířce.
railmaster Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Tiež mám útlu nohu s nízkym priehlavkom, je to dosť problém. Vložka pomôže, ale aj široká forma je nepríjemná. Naviac, pri priveľkej voľnosti napriek maximálnemu utiahnutiu sa topánka dosť krčí a láme. Je to síce len estetický problém, ale vadí mi to. V ponuke RW zrejme užšiu formu nenájdem. U Martens to riešim topánkou na fest, prípadne trochu menšou a utiahnutím na doraz s hrubšou vložkou.
Návštěvník Strocek Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Tak jedna z dneška. S RW jsem maximálně spokojenej a jsem fakt rád, že jsem si vybral tu barvu dočervena 8131. Nejenom mě, ale i kde komu se líbí, prej je to pecka barva a holky říkaj, že frajerům co maj takovýhle červený pecky by chtěly hned dát, ale já jim říkám, že týpci co nosí červený RW nerozdávaj na potkání
Návštěvník Strocek Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Přiznávám že je fakt nešetřím, tak co jinýho s pracovníma botama, že jo, a dávám jim řádnýho čouda. Koukal jsme, že špičky už mám trochu okopaný, samozřejmě když to utřu, tak to nebi tak hrozný, ale trochu tam je vidět. Jak to kluci ošetřujete tyhle škrábance. Už jsem to namastil tim přírodním RW olejem a docela změkly, ale na ty škrábance by to chtělo asi něco jinýho.
Sacíbagr Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 ...nevíte někdo, zdali je v DenimHeads zítra otevřeno?
warann Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 V 19. 12. 2015 v 21:29, Sacíbagr napsal: ...nevíte někdo, zdali je v DenimHeads zítra otevřeno?Netuším, ale zkus tam napsat nebo ráno zavolat: telefon: +420 777 179 297email: info@denimheads.cz
Koza_c Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Nedele maji napsano zavreno, ale je mozny o svatek vyjimka otevreno. . V 19. 12. 2015 v 21:35, Sacíbagr napsal: ...ok, díky.
Koza_c Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Pekne je kosis, ale obcas to chce.Ja jsem v nich "polozil" na silnici "masinu" a taky pekne odrel. V 17. 12. 2015 v 12:48, Strocek napsal: Přiznávám že je fakt nešetřím, tak co jinýho s pracovníma botama, že jo, a dávám jim řádnýho čouda. Koukal jsme, že špičky už mám trochu okopaný, samozřejmě když to utřu, tak to nebi tak hrozný, ale trochu tam je vidět. Jak to kluci ošetřujete tyhle škrábance. Už jsem to namastil tim přírodním RW olejem a docela změkly, ale na ty škrábance by to chtělo asi něco jinýho.
organic Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Náhodou jsem narazil na tenhle obchod. Mají tam skvělé ceny! Mám cukání na 8111 Iron Rangery. I kdyby to bylo z US (nezjistil jsem, odkud to je), tak se to vyplatí. http://www.footwearworl.com/?main_page=index&cPath=17_18&sort=20a&alpha_filter_id=82
Návštěvník Mitak Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Nemyslíš, že je to nějaké šméčko? - podvod nebo padělky. Absence jakékoliv adresy nebo kontaktu je víc než podezřelá a ceny tomu odpovídají. Edit: Jak jsem říkal:http://www.complaintsboard.com/complaints/footwearworl-i-think-that-they-lost-my-order-but-they-didnrsquot-refund-c722661.html Vtipné je, že oni vlastnem parazitují na doméně foot wear worl(d) :-) Upraveno 15. února 2016 uživatelem Mitak
CEGY Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Ten eshop bude urcite ze statu, tydle bily boty nosej jenom geronti v US. http://www.footwearworl.com/avia-a325m-shoes-white-p-12061/ Edit. nic tam asi neobjednam Upraveno 15. února 2016 uživatelem CEGY
USER47 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Avie se prodávaj, nebo aspoň prodávaly, i u nás. Před pár lety je měla moje matka a i když vypadaly dost oldschoolově, nemohla si je vynachválit. Nebyly ale bílý. Upraveno 15. února 2016 uživatelem USER47
Leclerc Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 V 15. 2. 2016 v 17:22, organic napsal: Náhodou jsem narazil na tenhle obchod. Mají tam skvělé ceny! Mám cukání na 8111 Iron Rangery. I kdyby to bylo z US (nezjistil jsem, odkud to je), tak se to vyplatí. http://www.footwearworl.com/?main_page=index&cPath=17_18&sort=20a&alpha_filter_id=82Dal bych od toho ruce (kreditku) pryč...
CEGY Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Je to možný, na značce nebazíruju. Dost tam frčely NB. Samozřejmě bílé sportovní ponožky vytažen k lýtkům. K tomu většinou něco na džubilé.
organic Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 Vy jste špijóni Takže zazvonil zvonec, pohádky je konec.
Leviathan Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 prdol som to do zleho vlakna..tak duplikujem sem...Snad ma admini nezlyncuju na nosenie ku modrym jeansom. Red wing BeckmanChippewa G22a Wolverine 1000 mile a kedze nemam rad dlhe spekulovanie na ceste su... BECKMAN ROUND STYLE NO. 9011podla mna najkrajsia farba BLACK CHERRY FEATHERSTONE LEATHER
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se