Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

...no láká mě to, cenovka supr, ale nevyřešilo by to moji nutnou potřebu. Oťas mne tlačí k Loake Bedale, ale u nás nejsou...a já mám extra úzkou nohu. Boty bez vyzkoušení kupovat nemůžu....a to jsem se odhodlal jet do hlavního města 19.-20.12. jít něco vyzkoušet.

Upraveno uživatelem Sacíbagr
  • Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Mitak
Odesláno

Pokud máš fakt úzkou nohu, tak si Bedale nekupuj. Já mám běžnou šířku (řekněme F) a Bedale jsou mi při stejné velikosti (12) ze všech Loake nejvolnější, právě kvůli jejich velké šířce.

Odesláno

Tiež mám útlu nohu s nízkym priehlavkom, je to dosť problém. Vložka pomôže, ale aj široká forma je nepríjemná. Naviac, pri priveľkej voľnosti napriek maximálnemu utiahnutiu sa topánka dosť krčí a láme. Je to síce len estetický problém, ale vadí mi to. V ponuke RW zrejme užšiu formu nenájdem. U Martens to riešim topánkou na fest, prípadne trochu menšou a utiahnutím na doraz s hrubšou vložkou.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Tak jedna z dneška. S RW jsem maximálně spokojenej a jsem fakt rád, že jsem si vybral tu barvu dočervena 8131. Nejenom mě, ale i kde komu se líbí, prej je to pecka barva a holky říkaj, že frajerům co maj takovýhle červený pecky by chtěly hned dát, ale já jim říkám, že týpci co nosí červený RW nerozdávaj na potkání  B)

post-26998-0-15959100-1449868284_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno

Přiznávám že je fakt nešetřím, tak co jinýho s pracovníma botama, že jo, a dávám jim řádnýho čouda. Koukal jsme, že špičky už mám trochu okopaný, samozřejmě když to utřu, tak to nebi tak hrozný, ale trochu tam je vidět. Jak to kluci ošetřujete tyhle škrábance. Už jsem to namastil tim přírodním RW olejem a docela změkly, ale na ty škrábance by to chtělo asi něco jinýho. 

post-26998-0-33979500-1450356517_thumb.jpg

Odesláno
  V 19. 12. 2015 v 21:29, Sacíbagr napsal:

...nevíte někdo, zdali je v DenimHeads zítra otevřeno?

Netuším, ale zkus tam napsat nebo ráno zavolat:

telefon: +420 777 179 297

email: info@denimheads.cz

Odesláno

Pekne je kosis, ale obcas to chce.

Ja jsem v nich "polozil" na silnici "masinu" a taky pekne odrel.

V 17. 12. 2015 v 12:48, Strocek napsal:

Přiznávám že je fakt nešetřím, tak co jinýho s pracovníma botama, že jo, a dávám jim řádnýho čouda. Koukal jsme, že špičky už mám trochu okopaný, samozřejmě když to utřu, tak to nebi tak hrozný, ale trochu tam je vidět. Jak to kluci ošetřujete tyhle škrábance. Už jsem to namastil tim přírodním RW olejem a docela změkly, ale na ty škrábance by to chtělo asi něco jinýho.

• po měsíci...
Návštěvník Mitak
Odesláno (upraveno)

Nemyslíš, že je to nějaké šméčko? - podvod nebo padělky. Absence jakékoliv adresy nebo kontaktu je víc než podezřelá a ceny tomu odpovídají.

Edit: Jak jsem říkal:

http://www.complaintsboard.com/complaints/footwearworl-i-think-that-they-lost-my-order-but-they-didnrsquot-refund-c722661.html

Vtipné je, že oni vlastnem parazitují na doméně foot wear worl(d) :-)

Upraveno uživatelem Mitak
Odesláno (upraveno)

Avie se prodávaj, nebo aspoň prodávaly, i u nás. Před pár lety je měla moje matka a i když vypadaly dost oldschoolově, nemohla si je vynachválit. Nebyly ale bílý.:)

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Je to možný, na značce nebazíruju. Dost tam frčely NB. Samozřejmě bílé sportovní ponožky vytažen k lýtkům. K tomu většinou něco na džubilé.

Odesláno

prdol som to do zleho vlakna..tak duplikujem sem...Snad ma admini nezlyncuju

na nosenie ku modrym jeansom.

Red wing Beckman
Beckman.jpg

Chippewa G22
71xqv5SypmL._UY395_.jpg

a Wolverine 1000 mile

Wolverine1000MileRust_L1.jpg

a kedze nemam rad dlhe spekulovanie na ceste su...

BECKMAN ROUND STYLE NO. 9011
podla mna najkrajsia farba BLACK CHERRY FEATHERSTONE LEATHER

RH-09011-2-pdp.jpg

Beckman.2.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...