rdk Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 gdyž tady čtu jakejma se tady pyšníte novejma krásnejma kouskama, tak ač nejsem zrovna chlubivej typ, taxe teda taky pochlubim moje cca 14 dni stary Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme World Chronograph pouzdro: kombinace ocel / titanium tah: hnědý aligator nebo spec. patentem rychle vyměnitelný za kaučukový (otelový mám objednaný) nátah: automatický calibr: JLC 752, 28 800kmitu/hodinu, 41 kamenu, 279 součástí rezerva nátahu: 72 hodin odolnost vůči vodě: 100m průměr pouzdra: 46,3 mm bez korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) Nádhera. Jedny z mála hodinek, o kterých sním. Jen příště, prosím tě, zmenši fotky. Edit: kdes je kupoval? Upraveno 24. února 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Hmm, ty bych taky mohl. Kolik to vazi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Konečne su na Chronomagu prave bomby, nielen taliansky mainstream Jaeger-LeCoultre je u mna najposvetnejšia značka, vyššie ako Aston Martin alebo AMD, gratulujem k hodinkam, nad ktorymi som preslintal pol roka, važne nadherne. Mimochodom, už si skušil vzduchovy vankuš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 24. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Nádhera. Jedny z mála hodinek, o kterých sním. Jen příště, prosím tě, zmenši fotky. Edit: kdes je kupoval? OK zmenšim... kupoval na výletě v Zurichu příjemný weekendový výlet s příjemným koncem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) Ty jo , tak to je pecka, jsi totální král na chronomagu !! Mají hodinky na dýnku zeměkouli ? Edit - smajlíci Upraveno 24. února 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 24. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Konečne su na Chronomagu prave bomby, nielen taliansky mainstream Jaeger-LeCoultre je u mna najposvetnejšia značka, vyššie ako Aston Martin alebo AMD, gratulujem k hodinkam, nad ktorymi som preslintal pol roka, važne nadherne. Mimochodom, už si skušil vzduchovy vankuš ? díky, popravde sem z nich stale uplne mimo... este nezkousel, jen tak trochu pri potlesku v divadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Hele, kolik taková paráda stojí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 24. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Ty jo , tak to je pecka, jsi totální král na chronomagu !! Mají hodinky na dýnku zeměkouli ? Edit - smajlíci čeče zas neblbni, mně uvádíš do rozpaků... hehhe jojo maj jí tam, mrkni Hmm, ty bych taky mohl. Kolik to vazi ? diky za pochvalu, hele hmotnost slušná, momentalně nevim, ale zjistim, případně zvážim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Super duper, jinak taky nádhera. Koukám na patent pro výměnu řemene a vlastně se mi ani nechce věřit, jak je pouzdro technicky vzdálené od produkce, kterou se tady normálně zaobíráme. O stroji nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Tak to je jiná liga.. Gratuluji, fakt kousek , napiš postřehy,pocity.. atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 čeče zas neblbni, mně uvádíš do rozpaků... hehhe jojo maj jí tam, mrkni Vůbec neblbnu, fakt si myslím, že Tě už nikdo nemůže nikdy trufnout, teda alespoň pro mě jsi king . Neznám lepší chronograph a že jich znám fůru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Krasa -parada-moc gratuluju-chtel bych tu masinku videt nazivo-diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Gratulace, jsou nádherný! Trošku bych jim vytkl ty červené šipky na korunce a tlačítkách , ale jako celek to nemá chybu. Mohu poprosit o fotku na ruce? Těch 46,3mm je docela nářez. Čekal jsem 40-42mm :-) . P.S.: Chlub se klidně častěji, kouká se na to dobře . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 hajzle.... pardón....upřímně přeju a gratuluju, je to fakt prima biograf. Jaeger byl vždycky třída a zdá se mi, že v posledních letech je v technice a estetice strojů na absolutní špici. Já bych preferoval jejich jednodušší a klasičtější design, ale tohle je opravdu hodně svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) Hmm, pár mušek bych na nich možná našel, ale proč, když ideální hodinky neexistujou. Jsou krásný, přidávám se ke gratulacím a k prosbě o foto na ruce. edit:překlep Upraveno 24. února 2009 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 gratulace... tak ty jsou už z kategorie skorodefinitivních... schválně píšu skoro, protože si myslím, že definitivní je na chronomagu hódně relativní výraz... ovšem mě by vydržely dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denyhami Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 WOOooooow, tak to je pecka! GRATULUJU! Podle mě jedny z NEJ hodinek na chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 24. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Hele, kolik taková paráda stojí ? hele kolik stojí? popravdě docela nesmysl !!! třeba v La Butique Suisse 305.000,- Kč gde je ostatně nemaj, termín dodání cca měsíc jinak v závislosti na kurzu, ale 10.500 Eur, ja si akorát vybral blbou dobu, koupit je loni vlete vysly by o cca 90.000 levnějc, ufff NELITUJU TOHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Ta myslenka s kralem neni daleko od pravdy. Nejzavistivejsi GRATULUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se