Harwey Odesláno 30. dubna Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna je koniec Aprila, koniec objednavok o dalsom postupe a pokynoch vas budem informovat tu alebo v SZ dakujem velmi pekne vsetkym zaujemcom
Harwey Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května dakujem vsetkym zucastnenym za platby a adresy, zasielku od dodavatela ocakavam v priebehu 15-20 dni, potom budem postupne merch distribuovat. 3 2
Harwey Odesláno 23. května Autor Nahlásit Odesláno 23. května odznaky su hotove, siltovky sa prave vysivaju 1 1
stankoff Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Ještě se mohli k výročí realizovat nálepky na auta, ať se Chronomagoři poznají a můžou se probliknout a pozdravitYpo by mohl zdravit prostředníčkem
Harwey Odesláno 24. května Autor Nahlásit Odesláno 24. května před 5 hodinami, stankoff napsal: Ještě se mohli k výročí realizovat nálepky na auta, ať se Chronomagoři poznají a můžou se probliknout a pozdravitYpo by mohl zdravit prostředníčkem Vydrz casu;)
Harwey Odesláno 6. června Autor Nahlásit Odesláno 6. června zaciatkom CW24 budem mat tovar u mna, nasledne zacnem s distribuciou, tak prosim este o par dni strpenia smelo si dovolim povedat, ze najneskor do 20.6.2025 budete vsetci obsluzeni:) 1 2
Harwey Odesláno 10. června Autor Nahlásit Odesláno 10. června zacnem tak zlahka, samostatnich odznakacov dnes podam, zajtra cestuju
Harwey Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června Pol dna roboty:) Az na 3 vynimky, vsetko ready na odoslanie. 2
EpsteinBarr Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června Tomu sa vravi obetavost Alebo....sekretarka/asistentka?
Xenomorfus Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června ...a ja sem si rikal, co mi to kdo posila ;-). Diky! Jsi sebemrskac 1
Harwey Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června Este toto som chcel, keby nahodou mate problem so zasielkou, alebo prislo nieco ine, napiste mi SZ. Poriesime.
Lukyn77 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června super, díky ... asi doporučuju napsat hromadnou SZ že jim svým jménem, které tu nikdo moc nezná, posíláš zásilku ... teď to na mě vyskočilo a taky sem hodně pátral co mi kdo z SK posílá ...
Harwey Odesláno 11. června Autor Nahlásit Odesláno 11. června No tudle, odoslane, vybavene, staci sledovat vlakno:) 1
horskjan Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Díky Také jsem chvíli u oznámení o zaslání přemýšlel, ale došlo mi to celkem rychle...
kork74 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Ok, díky. Záhada oznámení ze Zásilkovny vyřešena.
nickie Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června dorazilo. díky @Harwey za organizaci a administraci 1
Já ml. Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Dnes balíček dorazil. Vše v pořádku. Děkuji 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se