Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeden čas to bylo dost běžný a hlavně na základce se s tím dělaly různý hovadiny, jmenovalo se to Propisot...

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na svoje vůbec první Primky (na základce) jsem si z obrázku ze žvejkaček vystřihl hlavu myšáka Mikyho a nalepil ji Kanagomem doprostřed sklíčka, samosebou zvrchu, nerozdělával jsem je. Moc se mi to líbilo.   :bangin:

Odesláno

Zdravím,mohu poprosit o identifikaci hodinek, O jaký model se jedná prosím. Pročítám si forum, ale je tu hrozně moc informací. Tak než to přečtu, rozhodl jsem se na vás obrátím. Předem díky.

post-63769-0-95895600-1519657962_thumb.jpg

post-63769-0-27679000-1519657969_thumb.jpg

post-63769-0-15072800-1519657975_thumb.jpg

Odesláno

Svezu se na vlákně. Prim neznám a tak i po nějakém hledání netuším, co mám za Primky. Táta je dostal za zlepšovák asi tak v roce 1980, co si pamatuji. Poradí někdo? A kolik by mohla stát renovace. Jinak běžej, no jako hodinky. Díky za radu.

dd28ff74ef70602806a93eec4b61c445.jpg

Odesláno

Je plastové bez větších vrypů. Určitě lze lehce přeleštit.

Ale zpět k dotazu, máte tušení, co je to za model? Našel jsem sice stejný v katalogu, ale bez datumovky.

Odesláno

Taky bych asi jen rozleštil sklíčko. Nebo je zanes hodináři a on ti je dá do cajku za pár korun. Za jaký zlepšovák je taťka dostal? Jestli se mohu zeptat.  

Odesláno

Když ses prvně ptal na určení, koukal jsem na ně taky, ale... V Primbibli mají nové logo, označení 17 jewels dole nad šestkou a ručky jsou taky jiné. Takže ti vlastně nevim, Maruš, možná nějaký kříženeček...   :mellow:

Odesláno

Já je našel na nějakém bazaru, takhle identifikované, tak snad je to tak. Tedy ne že by na tom nějak záleželo, ale třeba kvůli dílům a tak. Jinak kam s nimi k hodináři v Praze, aby je dal do nějakého slušného stavu a zaservisoval strojek? Víte?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...