Bert Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 A specielně pro keroba: viď, že už to neuděláš :-)
Karlos Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Prim - Movado? To je nějaký model? Na té fotce z knížky nic takového nevidím. Upraveno 17. července 2018 uživatelem Karlos
Mipa Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 To je nedostatek autora že neupozornil, že Prim se zde opičil po hodinkách Movado Museum watch - myslím svým vzhledem a návrhem světoznámých - kromě asi českých "luhů a hájů". Upozorňovat na všechny Prim nápodoby by bylo zajímavé, ale náročné. Zde je však podoba evidentní.
Karlos Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 (upraveno) A jaký má smysl vymýšlet si názvy a sdělovat je neznalým jako oficiální pojmenování? Upraveno 17. července 2018 uživatelem Karlos
Mipa Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Sdělovat neznalým, kteří mají zájem o detaily, zajímavosti a podrobnosti, to má smysl, ostatní ať to jednoduše nečtou.
Karlos Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Sdělovat zajímavosti klidně, to mám taky rád, jen se mi nezdá dělat to stylem to jsou Prim Movado, když to žádné Prim Movado nejsou. To je pak vymýšlení. Takový neznalý člověk když pak někde (třeba u hodináře) řekne že má Prim Movado, tak se mu nejspíš vysmějou, s dotazem kdo mu něco takového řekl. Upraveno 17. července 2018 uživatelem Karlos
accutron Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 To je nedostatek autora že neupozornil, že Prim se zde opičil po hodinkách Movado Museum watch - myslím svým vzhledem a návrhem světoznámých - kromě asi českých "luhů a hájů". Upozorňovat na všechny Prim nápodoby by bylo zajímavé, ale náročné. Zde je však podoba evidentní. Kdybych měl porovnávat všechny Primky s modely zahraničních výrobců které jsou podobné, tak to nikdy nedodělám.
Mipa Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Taky jsem napsal, bylo by náročné sledovat nápodoby na Primkách. Zde na Fóru je na evidentní nápodoby poukazováno. Někde jsou do očí bijící jako Prim ala Movado Museum watch. Jen pro zájemce pro velké podrobnosti: Movado je slovo z esperanta a znamená "neustále v pohybu" - celkem výstižné a vtipné pro značku hodinek. Tak jsme se dostali od Primek ala Movado až k esperantu. Mě se to zdá zajímavé a pokud zde na Fóru není zájem po širším hodinářském "rozhledu" (navíc jasně v souvislosti s Primkami), tak je to jedině smutné. Edit: Slovosled. Upraveno 17. července 2018 uživatelem Mipa
Bert Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Mipo, za mne vidím problém v Tebou použitém slovním spojení: nedostatek autora .... Accutronova publikace určitě neměla ambici vyhledávat podobnosti mezi jednotlivými hodinkami naší a ostatní světové produkce. Pokračuj klidně dál ve své osvětě světovo-česko-esperantské a nesmutni.
jojo79 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Prosím vás čo tu zacal písať nejaký nováčik a ide urážať šulin
Bert Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 No, zato Tobě se to povedlo zvládnout opravdu elegantně. Za 3 dny na viděnou. A trochu proškrtej svůj slovník.
Mipa Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Jasně jsem napsal, že by bylo náročné sledovat nápodoby na Primkách a z toho myslím vše vyplývá. Že bych chtěl někoho urážet si nemyslím a úplný nováček si myslím také nejsem. Že je velkou chybou neupozorňovat na do očí bijící podobnost příslušných Primek a Movado Museum watch, za tím si stojím. Pokud o tom někdo chce mlčet tak prosím, nebudu již s tímto zde ztrácet čas.
Harwey Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Ja si rad precitam zaujimavosti a nie moc zname informacie zo sveta Prim, prosim pokracuj.
Shakur Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Díky, Mipo, za rozšíření obzorů.
pepyczek Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Zdravím, našel jsem je na aukci na FB, co to je prosím za model? Díky!
pepyczek Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Caliber 64.z roku 1993.Díky moc, modelové označení náhodou nevíš?
orlando1 Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Bylo by možno odkaz na aukci?
pepyczek Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Bylo by možno odkaz na aukci?Poslána SZ, je to na FB. Je to 64 622 1 z roku1993.Díky :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se