Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je nedostatek autora že neupozornil, že Prim se zde opičil po hodinkách Movado Museum watch - myslím svým vzhledem a návrhem světoznámých - kromě asi českých "luhů a hájů". Upozorňovat na všechny Prim nápodoby by bylo zajímavé, ale náročné. Zde je však podoba evidentní.

Odesláno

Sdělovat neznalým, kteří mají zájem o detaily, zajímavosti a podrobnosti, to má smysl, ostatní ať to jednoduše nečtou.

Odesláno (upraveno)

Sdělovat zajímavosti klidně, to mám taky rád, jen se mi nezdá dělat to stylem to jsou Prim Movado, když to žádné Prim Movado nejsou. To je pak vymýšlení.

Takový neznalý člověk když pak někde (třeba u hodináře) řekne že má Prim Movado, tak se mu nejspíš vysmějou, s dotazem kdo mu něco takového řekl.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

To je nedostatek autora že neupozornil, že Prim se zde opičil po hodinkách Movado Museum watch - myslím svým vzhledem a návrhem světoznámých - kromě asi českých "luhů a hájů". Upozorňovat na všechny Prim nápodoby by bylo zajímavé, ale náročné. Zde je však podoba evidentní.

Kdybych měl porovnávat všechny Primky s modely zahraničních výrobců které jsou podobné, tak to nikdy nedodělám.

Odesláno (upraveno)

Taky jsem napsal, bylo by náročné sledovat nápodoby na Primkách. Zde na Fóru je na evidentní nápodoby poukazováno. Někde jsou do očí bijící jako Prim ala Movado Museum watch. Jen pro zájemce pro velké podrobnosti: Movado je slovo z esperanta a znamená "neustále v pohybu" - celkem výstižné a vtipné pro značku hodinek. Tak jsme se dostali od Primek ala Movado až k esperantu. Mě se to zdá zajímavé a pokud zde na Fóru není zájem po širším hodinářském "rozhledu" (navíc jasně v souvislosti s Primkami), tak je to jedině smutné.

Edit: Slovosled.

Upraveno uživatelem Mipa
Odesláno

Mipo, za mne vidím problém v Tebou použitém slovním spojení: nedostatek autora .... Accutronova publikace určitě neměla ambici vyhledávat podobnosti mezi jednotlivými hodinkami naší a ostatní světové produkce. Pokračuj klidně dál ve své osvětě světovo-česko-esperantské a nesmutni. :cheers:

Odesláno

Jasně jsem napsal, že by bylo náročné sledovat nápodoby na Primkách a z toho myslím vše vyplývá. Že bych chtěl někoho urážet si nemyslím a úplný nováček si myslím také nejsem. Že je velkou chybou neupozorňovat na do očí bijící podobnost příslušných Primek a Movado Museum watch, za tím si stojím. Pokud o tom někdo chce mlčet tak prosím, nebudu již s tímto zde ztrácet čas.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...