Micey Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna (upraveno) Pánové rolexáři, prosím o radu. Sousedka chtěla pomoci s timdle, že prý jestli se Rolex fejkuje:) a jestli bych jí neporadil. Tak k ní přijdu, v očekávání nejhoršího, a ono to vlastně.. neni tak hrozný jak jsem myslel. No, nebo naopak. Její syn to údajně koupil za sedmdesát, to doufám, že kecá. Nicméně, na první dobrou, když to vemu do ruky, mám pocit že jasnej fejk. A furt jsem si víceméně jistej, leč nemám jinej argument, než že luneta lunetuje blbějc než by měla, spona jde hůř než by měla, náramek celej působí ocucaně.. ale nemám žádnej jasnej "důkaz", co je na nich přesně a objektivně blbě. Korunka na skle je, mikroregulace taky (byť nevim, zda takhle přesně má vypadat), luneta keramická, lupa lupuje a tak. Tim že svejch subů už se asi nikdy nedočkám, bohužel nemám v ruce srovnání:) Upraveno 29. dubna uživatelem Micey
ygys Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna (upraveno) Pokial tam niečo pocitovo nesedí tak to bude fake. Luneta sa normálne hýbe ako “po masle” podľa fotiek sa nie vždy dá na 100% povedať či to je fake alebo nie. Ale už podla týchto fotiek mi to proporčne celkove moc nesedí.Ak chceš priame dokazy tak to treba otvoriť prípadne hodiť na vibrograf. Prípadne daj seriové číslo do googlu a je dosť veľká šanca že ťa odkáže na iné fakové hodinky Upraveno 29. dubna uživatelem ygys
Micey Odesláno 29. dubna Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna Jasan, me jen prekvapilo ze nedokazu na prvni pohled dat jasnej “dukaz” ze je to fejk, jen proste pevny presvedceni. Takovyto “nevypada to jako hodinky za ctvrt mega” je pro uplnyho laika takovy tezko prenositelny:) Jinak dobrej tip na seriovy cislo, zda se, ze je u fejkaru proflakly, dik.
bandicoot Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Jak vypadá korunka na skle co nejvíc z profilu? Je taková rozhozená?
exell Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Takhle z fotek mi připadá divný font na lunetě, moc utopený ciferník a divně zaoblené střední dílky tahu. Plus jsou mezi nima široké spáry, když to porovnám se svým oysterem. To jsem ti ale moc nepomohl...
Monkey Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna (upraveno) Korunka na číselníku podle mého nemá odpovídající tvar - po bližším prohlédnutí má korunka úplně jiný tvar. Zvláštní je gravírování na rehautu. Je poměrně "odskočené" od číselníku a nesedí font stejně jako na již zmíněné lunetě. Bylo by možné nahrát lepší fotografie ? Když se podíváte na originál tak oproti těmto z fotek je rozdíl ve fontu na lunetě nejvíc patrný na čtyřce u 40 Upraveno 29. dubna uživatelem Monkey
bandicoot Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Korunka je na skle. A podle mě k určení fejku stačí právě ta korunka. Na fotce vypadá velká, moc viditelná a normálně rytá do skla.
Harwey Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Nesedi mi tam luneta s pofidernymi cislami, lumi bod je cudny zlty, korunka na skle je az moc vyrazna, napis rolex na rehaute je hnusny. 2
Monkey Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Ještě bych zkusil změřit (ideálně pomocí šuplery) jejich tloušťku. Na té poslední fotce působí trochu bachratě což rozhazuje celkový pocit z jejich symetrie.
Micey Odesláno 29. dubna Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna Diky chlapi. Jak pisu, jsem si jistej ze je to fejk, jen mi jde o jasny argumenty. Prvni je to seriovy/vyrobni cislo, fakt se zda ze ho fejkari pouzivaj standardne. Jo, tech 70 litru je strasnejch.. prej to kupoval s tim, ze sou origo. Zkusim trochu zjistit co a jak, to uz neni uplne mala castka pro mladyho kluka.
kdojinej Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Tvar pouzdra na prvni pohled vubec nesedi, ma byt hranatejsi. Lumibod na lunete vypada spis jako bedar. Hnus. Tah vypada ze se malo zuzuje. Dilky tahu jsou jak z prdele s prominutim. Myslim, ze moc neni o cem. 1
Richard Eš Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Lupa zväčšuje o niečo viac či sa mi to iba zdá ?
LovecK Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna před 16 hodinami, Micey napsal: Diky chlapi. Jak pisu, jsem si jistej ze je to fejk, jen mi jde o jasny argumenty. Prvni je to seriovy/vyrobni cislo, fakt se zda ze ho fejkari pouzivaj standardne. Jo, tech 70 litru je strasnejch.. prej to kupoval s tim, ze sou origo. Zkusim trochu zjistit co a jak, to uz neni uplne mala castka pro mladyho kluka. Na hodinkách je toho mraky co je špatně, to je uvedeno výše, já se pozastavím nad tím, čím to začínalo, tzn. 70 tyčkama z ruky do ruky, to musel mít prodávající silný příběh! Jako nezlob se na mě, ale věc za skoro 11t EUR koupit ani ne za 3t EUR smrdí vždycky: čórka, fejk... No mladej bude vyučenej, neb osobní zkušenost je nepřenositelná, kolik mu vlastně je? 2
chom Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna ten font je hodne divny, vetsinou se to ale da poznat podle engravingu, rolex ma vse perfektne vystredene a to bez spickoveho laseru udelat proste nejde. pouze nejnovější superklony to davaji zde origo, Xko je presne ve stredu ukazatele 59 minuty, stejne tak vsechny pismenka vc korunky po obvodu, mrknul bych na toto prvne, pokud to nesedi, tak je to jasne....
Fade Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Před hodinou, chom napsal: ten font je hodne divny, vetsinou se to ale da poznat podle engravingu, rolex ma vse perfektne vystredene a to bez spickoveho laseru udelat proste nejde. pouze nejnovější superklony to davaji zde origo, Xko je presne ve stredu ukazatele 59 minuty, stejne tak vsechny pismenka vc korunky po obvodu, mrknul bych na toto prvne, pokud to nesedi, tak je to jasne.... Až na to, že i Rolex to má často pootočené a korunka občas nesedí naprosto přesně na střed 12. indexu 1
chom Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Právě teď, Fade napsal: Až na to, že i Rolex to má často pootočené a korunka občas nesedí naprosto přesně na střed 12. indexu fakt? toz to jsem nikdy nevidel, diky
Fade Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna před 1 minutou, chom napsal: fakt? toz to jsem nikdy nevidel, diky Jo. Sedí to přesně s těmi rozestupy, ale rehaut je občas lehce pootočený. AD servis to samozřejmě opraví a vlastně se nic moc neděje, ale objevuje se to.
Thommy_B Odesláno 30. dubna Nahlásit Odesláno 30. dubna Před hodinou, chom napsal: fakt? toz to jsem nikdy nevidel, diky 2 2
PetrSefl Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května (upraveno) 2x highlite: - lumi bod na 12 - šílená bradavice - nápis “Submariner”, na cifru, rozestup je divný, vypadá úplně jinak i ten font, to stejně spodní nápis “swiss made”. Upraveno 1. května uživatelem PetrSefl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se