Hodinář Odesláno sobota v 12:38 Nahlásit Odesláno sobota v 12:38 Ahoj, chci se zeptat. Koupil jsem si hodinky z Koscomu ale nelíbí se mi, takže je budu obratem vracet. Chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti jak to probíhá. Chci je vracet osobně na pobočce. Jak moc ty hodinky zkoumají? Řeším dva problémy a to, že k hodinkám jsem nedostal vyplněný záruční list, nebo jsem ho nenašel. Většinou tam bývá výrobní číslo, tak jestli ho mají poznačené někde jinde, aby to šlo prokázat. A pak taky hodinky jsou celkem čisté, akorát spona je trochu upatlaná. Nechal jsem jak to je, přemýšlím, jestli to nějak otřít nebo ne. Jedná se o vystavený kus z prodejny. Děkuji za rády.
dr.sphinx Odesláno sobota v 12:42 Nahlásit Odesláno sobota v 12:42 Že bys v Koscomu nedostal vyplněný záruční list je asi tak pravděpodobný, jako že je země plochá. Pohledej.
Harwey Odesláno sobota v 13:30 Nahlásit Odesláno sobota v 13:30 Naco si ich kupoval, ked sa ti nepacia. 2
rado74 Odesláno sobota v 13:45 Nahlásit Odesláno sobota v 13:45 https://www.koscom.sk/obchodne-podmienky
kdojinej Odesláno neděle v 06:09 Nahlásit Odesláno neděle v 06:09 Otřít. Aspoň do záclony. Ale tady je každá ráda drahá.
ragu Odesláno neděle v 06:29 Nahlásit Odesláno neděle v 06:29 S tím otiranim do záclony bacha, ženský to moc nemají rády. 1 2
bohus76 Odesláno neděle v 10:29 Nahlásit Odesláno neděle v 10:29 Kdy ženy řvou ještě půlhodiny po !? Ano, když si ho otřete do záclon....
wainamic Odesláno neděle v 16:21 Nahlásit Odesláno neděle v 16:21 No,pokud jsou koupené v kamenné prodejně,tak to asi ani moc nevěřím ze jde vratit....pokud to bylo koupené přes internet,tak to určitě vratit jde si myslim
horskjan Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami ...na druhou stranu, jak znám obecně přístup Koscomu, budou se spíš snažit vyjít vstříc. Ale záleží konkrétně... Pokud tedy byly hodinky koupené přes Koscom eshop, vrácení nebude problém. A že by nebyl vyplněný záruční list, to se mi u nich také nechce věřit K utírání se nevyjadřuji...
Tomak Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami Zkus je otřít, třeba se ti pak začnou líbit. Upatlané hodinky (tedy špinavé, zapatlané otisky prstů, mastnota, prach v záhybech apod.) totiž působí na většinu lidí negativně – a to z několika důvodů: Estetika – Hodinky jsou často nejen praktický nástroj, ale i módní doplněk. Špinavé sklíčko, zamaštěné pouzdro či jiná viditelná část hodinek výrazně snižují dojem z jejich vzhledu. Dojem o nositeli – Ušmudlané hodinky mohou vyvolat dojem, že jejich majitel nedbá o sebe ani o své věci. Lidé si toho často všimnou stejně jako u špinavých bot nebo neupravených rukou. Hodinky jako symbol – U dražších nebo mechanických hodinek lidé očekávají, že s nimi bude zacházeno s péčí. Upatlané hodinky mohou tento symbol znehodnotit. Dotykový komfort – Pokud je korunka, luneta nebo spona upatlaná, manipulace s nimi bývá nepříjemná.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se