Radimk Odesláno 29. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2014 Já jsem na prd fotoaparátčík..Pár prvních postřehů:Formát datumu jde nastavit na "evropský" formát den/měsícIndigo osvětlení je prostě dokonalé, ostré, jasné a přesné.Ke kvalitě displeje ještě jednou- i inverzní je perfektně čitelný i teď, skoro potmě, jen za svitu obrazovky. Když zapnu indigo, nemá smysl komentovat. Tlačítko osvětení je standartně z horní strany, ale jde přeprogramovat na kterékoliv tlačítko.Tlačítka jdou až moc lehce, nicméně až na stisk tlačítka mode nemá stlačení žádného trvalý vliv na změnu módu.Niocotná váha je vynahrazena "robustností" konstrukce a širokým páskem,(30mm/22mm) který je až překvapivě dlouhý.Trnová spona má široký jazýček, což přispěje trvanlivosti pásku, kterýžto se mi zdá spíš plastový, než gumový. Víko, jak jinak plechový výlisek s pěkným logem řady Expedition, na 4 šroubečečečky, které ale asi moc výměn baterií nevydrží. Nevím, nebudu zbytečně dráždit šroubovákem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 K vodotěsnosti- včera proběhl sprchový test, v režimu horká/ studená ( co mé staré tělíčko snese . Hodinky drží svou nepropustnost a to i přez to, že se mi podařilo několikrát zmáčknout tlačítko osvětlení z horní strany.Chod tlačítek je opravdu lehký, asi i tím, že mají docela velkou plochu. Musím nastudovat, jestli nejdou blokovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncekk Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Zdravím,koupil jsem Expeditiony T49893 a nedokážu nastavit správně čas, totiž podle návodu má mít korunka dvě polohy vysunutí, ale mě jde vysunout jen o jednu a to můžu nastavovat jen hodiny a datum, ne minutovku. Možná musím víc zabrat, ale radši jsem to nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 K vodotěsnosti- včera proběhl sprchový test, v režimu horká/ studená ( co mé staré tělíčko snese . Hodinky drží svou nepropustnost a to i přez to, že se mi podařilo několikrát zmáčknout tlačítko osvětlení z horní strany.Chod tlačítek je opravdu lehký, asi i tím, že mají docela velkou plochu. Musím nastudovat, jestli nejdou blokovat.no tak vidíš, a to jsi je ještě ani nepodrobil plnému frostie-testu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 TIMEX EXPEDITION 2014........na expedici nebo nějakej drsnější outdoor velmi vhodné za ty prachy....cca do 50USD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 pěkný .... todle by mi trochu vadilo, ale za 50 bych to velkoryse přehlít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 YPO: Hodinky mají 22:10 -> začátek překlápění data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Já myslím, že poukazuje na ten kulatý čtvereček kolem datumovky. To je inovativní nepodara. Jinak čisté, pěkné, ale za pajcku to provedení asi nebude uplně to pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) YPO: Hodinky mají 22:10 -> začátek překlápění data.tak to jo, ale ty nad tím tím netrpí..... maj asi jinej strojek Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Nějak nechápu, pro tu inverzní datumovku nemají obě verze... Bylo by to mnohem hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 tak to jo, ale ty nad tím tím netrpí..... maj asi jinej strojekAnebo to je ráno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 nebo dostaly ránu - ráno.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajznik Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Jeětě bych doma někde vyhrabal Expeditiony co se vyhrávali od Marlboro tak před deseti léty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Neměl by někdo tip na zakoupení jednoho z těchto dvou modelů T49853 nebo T49854? V Evropě vyprodáno. Popř pomůžete s objenáním? T49853 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. T49854 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Neměl by někdo tip na zakoupení jednoho z těchto dvou modelů T49853 nebo T49854? V Evropě vyprodáno. Popř pomůžete s objenáním? Causkusil by som americky ebay.com ja som objednaval pred casom otcovi presne toto akurat s akrylickym remenom (typ 49851) a vychadzalo to este lepsie ako boli odporucane ceny pre SR. napriklad jedny vidim tu: http://www.ebay.com/itm/Timex-Mens-T49854-ExpEd-Rugged-Digital-Vibration-Alarm-Brown-Nylon-/281550409436?pt=Wristwatches&hash=item418db64edc Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem YvanD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Causkusil by som americky ebay.com ja som objednaval pred casom otcovi presne toto akurat s akrylickym remenom (typ 49851) a vychadzalo to este lepsie ako boli odporucane ceny pre SR. napriklad jedny vidim tu: http://www.ebay.com/itm/Timex-Mens-T49854-ExpEd-Rugged-Digital-Vibration-Alarm-Brown-Nylon-/281550409436?pt=Wristwatches&hash=item418db64edcDiky za odkaz. Uz jsem je mel doma na gume a bohuzel me nepresvedcily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrabuvka Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Ahoj všem, nemáte náhodou někdo zkušenosti s čitelností negativního displeje u TIMEXu T49950 http://hodinky.heureka.cz/timex-t49950/galerie/ Klasické zobrazení má jen model T49951 http://hodinky.heureka.cz/timex-t49951/galerie/ jenže ten je v zelené barvě. http://youtu.be/Hk3_zyrIBI4 Případně budu rád za tip na jednoduché hodinky s velkými číslicemi, ideálně vibračním alarmem a možností použití při plaváni. Předem děkuji Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Ahoj, Pokuju po Timex expedition T 49986. Máte s nějakou zkušenost? Jak vnímáte výšku pouzdra? Nepřekáží na ruce? Mam Casio PRG -80 a ty mají 16 mm.a to je dost..Taky jsem koukal na TW2P64800,ale ty jsem měl na ruce a trochu se obávám vypuklého skla. A mají menší "vodotěsnost" pouze 5 atm. Co vy nato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Nikdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Asi zalozim nové vlákno. Tady di toho nikdo nevšímal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se