Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  KFL napsal:
Nekde jsem cetl, ze prave jediny TG jde prepnout na original s titulkama, ale nezkousel jsem, nevzpomnel jsem si :(. Pristi tyden snad..

tak to zitra zkusim. bude repete odpoledne. bylo by to super. ale taky by to mohli aplikovat na futuramu, TBBT.

Odesláno

Jsem docela optimisticky. Mladosi uz mluvi.

Myslim, ze prepnout jazyk na TG jsem zkousel a dual to nenabizelo. Beru to ze satu, ne DVB-T. Ale to by snad nemel byt rozdil, ne? Ale ted to zkousim skoro vsude, tak se mi to mohlo poplest s necim jinym.

Odesláno
  Šimon Stoklasa napsal:
Dabing Futuramě ubírá tak 50% na kráse :thumbsdown_anim:

Ac teda Futuramu znam velmi dobre a mam vsechny DVD, tak mi dabing prijde nahodou dost povedenej. Na dnesni pomery v komercni sfere bych rekl, ze je vic nez povedeny.

Odesláno

jj myslim ze Futurama se povedla. jak Dolansky co mluvi Fraje tak hlavne Bender. ten se myslim povedl dokonale. pro toho, kdo to nezna, tak ten hlas/intonace/hrani bendera presne dela jeho charakteristiku. me se libi a to obecne dabing moc nemusim.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Uz na to cumim. Bomba, jak jinak. F. California, A.M. Vantage 12V a L. Gallardo v Rumunsku. Hamster ma krasne nalestene Submarinery. Do haje s tou jejich cenou. Sednou mu. No, me asi vice sednou Prodivery.... ehm ehm. Jeremy ma v aute Railmaster XXL a ve studiu PO XL na gume.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
  Hasňa napsal:
Uz na to cumim. Bomba, jak jinak. F. California, A.M. Vantage 12V a L. Gallardo v Rumunsku. Hamster ma krasne nalestene Submarinery. Do haje s tou jejich cenou. Sednou mu. No, me asi vice sednou Prodivery.... ehm ehm. Jeremy ma v aute Railmaster XXL a ve studiu PO XL na gume.

ahoj nemáš prosím možnost dát upload někam na rapidshare, hellshare a pod? díky

Odesláno (upraveno)

Asi mam, Rapidshare mam predplaceny, ale nikdy jsem to nedelal. Muzu na to vecer kouknout. Docela bych se ale divil, kdyby ro nekde na Rapidshare uz nebylo. No, asi Ti KFL uz poslal link.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
  Hasňa napsal:

Jinak díl dobrej, ale trošku takovej zkratkovitej a zrychlenej .. nevím, kam chlapci spěchali. Rumunsko dobrý, ale přišlo mi malinko odfláknutý, zvlášť ten nicneříkající konec.

Jinak test velkejch limošek dobrej :). Zajímalo by mě, kdo je novej Stig.

Odesláno

Trochu off-topic. byla tu vlna zájemců o starší díly TG, které jsem slíbil. Věc se má tak že jsem jich dost smazal (což sem při psaní slibovacího příspěvku nevěděl), takže je poctivě sosám znovu. A snažím se najít i staré díly, aby z toho něco bylo...:-)

• po 2 týdnech...
Návštěvník YPO?
Odesláno

kdo se včera díval? jak si Jeremy dělal prdel z oranžových SOS Breitlingů x které auto ?

Odesláno (upraveno)
  kubson napsal:
já jo, mi zkazilo náladu, že dabing úplně změnil atmosféru super recenze jeremyho na marcedes clk, v originále tu:

http://www.youtube.com/watch?v=4EIdAb16Pdg

On bohužel ten dabing JCho kurví úplně všechno :(. Stejně jako jinej hudební podkres u "international" verze, kterou Cool vysílá. Člověk je zvyklej na originál, na atmosféru a pak přijde Horák a vezme to všechno rovným hlasem bez emocí. Ale aspoň něco.

Jinak, a psal jsem to už jinde, překlad s panem Fuksou šel dost nahoru, ale jeho občasný zabíjení skvělejch fórů je na přesdržku :(.

OT: Jinak Cool teď začal dávat How I Met Your Mother. Vynikající sitcom .. jsem moc zvědavej na český znění, jestli to bude zabitý anebo to bude aspoň trochu dobrý.

Upraveno uživatelem KFL
Návštěvník YPO?
Odesláno

já bych to úplně nezatracoval (je fakt, že s originálem jsem na štíru), Jeremy i ten Malej jsou vtipný, suchý - přesně dle mého gusta :D

Odesláno
  YPO? napsal:
já bych to úplně nezatracoval (je fakt, že s originálem jsem na štíru), Jeremy i ten Malej jsou vtipný, suchý - přesně dle mého gusta :D

Já to nezatracuju úplně, ale vadí mi to šetření na dabingu, který prostě ubírá 50 % kouzla originálu. Jeremy ať je jakejkoli, tak když má svoje emotivní chvilky, kdy chválí nějaký auto (CLK Black Series, AM V12 Vantage atd.), dokáže člověka dojmout až do morku kostí. Což Horák při nejlepší vůli fakt nedá :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...