jaro33 Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Dobrý deň našiel som hodinky, neviem či sú pravé. Ak sú to fejky sú veľmi dobre spravené len sa mi nevidí korunka
shewcza Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Moc málo fotek, ale když se musíš ptát, je to celkem jisté...
Vit Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 3 minutami, shewcza napsal: Moc málo fotek, ale když se musíš ptát, je to celkem jisté... před 2 minutami, Harwey napsal: Kludne ich vyhod. Souhlasím s kolegy. Toto by asi výstupní kontrolou kvality neprošlo u low-endových značek:
Fade Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 9 minutami, jaro33 napsal: Dobrý deň našiel som hodinky, neviem či sú pravé. Ak sú to fejky sú veľmi dobre spravené len sa mi nevidí korunka Jsou fake a ještě k tomu hodně špatný
Návštěvník YPO Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Já bych to nevyhazoval, protože jsou zlatý.
Bert Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna před 55 minutami, mira63 napsal: Fenky. Tak to je opravdu vážné, když jsou to dokonce FENKY .... Vítej na fóru Chronomag. Možná Tě zklamu, ale jsme fórum o hodinkách, nikoli fórum kynologické
Stuky Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Podle mě to budou FENwatch... Anebo něco z Číny. https://gizchina.cz/2017/01/12/fenwatch-hezke-porcelanove-hodinky-nas-devcata-se-objevily-kickstarteru/ https://www.tyden.cz/rubriky/relax/zvirata/foto-cinan-koupil-sve-fence-dvoje-apple-hodinky_344203.html
jaro33 Odesláno 4. srpna Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna před 23 hodinami, YPO napsal: Já bych to nevyhazoval, protože jsou zlatý. před 20 hodinami, Tobi napsal: Ukaž ciferník.
Monkey Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna (upraveno) Skutečně pravé nejsou. Ale úplně vidím, jak jejich "autenticitu" prodejce dokazuje, někde na parkovišti, přítomností korunky na sklíčku, která je podle mě, spolu s velkou zdí viditelná z oběžné dráhy. Upraveno 4. srpna uživatelem Monkey 1
Davis Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna V Turecku predávali takéto Rolády za 80 eur pred zľavou.
subtitles017 Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna to podle mě nikdo neztratil, ale prostě zahodil.. 1 1
Hasič Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna V 3. 8. 2025 v 14:27, YPO napsal: Já bych to nevyhazoval, protože jsou zlatý. Jeee Ahoj Ypo! Ty žiješ! Neudelame sraz legend?
Návštěvník YPO Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 3 hodinami, Hasič napsal: Jeee Ahoj Ypo! Ty žiješ! Neudelame sraz legend? Se mnou už nic není. Jsem slabej jako moucha a jedinou výstřednost, kterou zvládnu je krmení holubů. před 8 hodinami, jaro33 napsal: Tak nejsou zlatý, jsou zelený. Tak to klidně vyhoď.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se