Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Conrad: To byl ulet jednoho navrhare a nedostatek jinych tematu pro vydavatele Vlasty a podobnych. Tenhle trend se neujme. Objevilo se to jako prevratna zmena uz nekolikrat. Vdycky ale zustalo jen u tech par clanku. Pokud se to stane standardem, tak Te zvu na pivo.

• Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník milosklikar
Odesláno
kdo si pamatuje na MK 27 tak pamatuje i kvalitní džiny :lol:

ty vo.e MK!, kámoš měl condora a všichni z toho stroje byli paf :eek:

jinak džíny jasně 501

post-786-1236786753.jpg

Odesláno
Za mě jednoznačně 501 a k pořádným botám do ležérního retra 515. Sedí mi nejlíp ze všech kalhot, co jsem měl kdy na sobě. Knoflíky jsou perfektní, nikdy se nevymrví a nehrozí zipové nehody žádného druhu. Gatě vydrží roky ve slušném stavu, do 3/4 životnosti zrají jako víno a vypadají čím dál lépe, stále ve stavu nositelném do práce, a tím myslím kanceláře, kam se nemusí chodit s obojkem, ale košile není výjimka. Od 3/4 životnosti pak ještě vydrží pár let jako extrémně pohodlné kalhoty na chatu, dovolenou pod stanem, večer k ohni a podobně. Až se na nich pak objeví první nevypratelný flek, spálenina nebo se roztrhají na kolenou, stačí zalátat, a můžeš je konečně i chvíli využívat, jak bylo původně zamýšleno, totiž jako pracovní oděv na hrubou rachotu. Ne nadarmo je Levi bez debat nejznámější výrobce, uměj to :)

Naprosto souhlasím, je to prostě klasika. Poslední dobou celkem nacházím oblibu v gatích od Marlboro Classics. Přijde mi, že jsou taky v pohodě.

Odesláno (upraveno)
ty vo.e MK!, kámoš měl condora a všichni z toho stroje byli paf :eek:

jinak džíny jasně 501

Měl jsem ho taky, byl to náš tuším první stereo kazeťák, po čase vypadaly skoro všechna tlačítka.

edit: ještě půjčená fotka jeho předchůdce, co jsme spolu zažili :thumbsup_anim:

post-390-1236787196.jpg

Upraveno uživatelem Qvido
Návštěvník Snow
Odesláno

Budo, Ty vole jeden starej, donutil si mě prohledat skříň a dostat na světlo denní Levisky 560, řádné to mrkve a super bundu Montanu. Tahle značka frčela ve Švýcarku, když jsem tam byl, kupoval jsem hlavně Montany a Levisky, ty se dovážely z Mexika. Bunda a kalhoty vypadají pod psa, ale na to, že jim skoro 20, ještě drží pohromadě :D .

levis_1274.jpg

levis259.jpg

montana798.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno
Vsak jo, kazdeho vec. O tom zadna. Kdyz ze sebe nekdo chce za kazdou cenu delat vola, misto, aby si vzal tenisky, jeho vec a svobodne rozhodnuti. Noseni teplaku a kozenkove bundy je v Kosicich, nebo Kijeve taky docela bezne a ani tady to neni zakazane a muze to byt nekterymi dokonce brano jako dukaz volnomyslenkarstvi a nezavislosti na trendech a mode. Bile Prestige k obleku jsou taky jiste velmi pohodlne a mozna i pohodlnejsi, nez kdejake Lloydy. Ja se ale pri pohledu na takoveho kaspara jen zasmeju a neco si pomyslim. Nic jineho se samozrejme nestane. A treba na to dotycny i nejakou Marfusu, nebo Jelenu sbali. Slovy S&G:"Kdo vi..."

Obzvlaste pak na foru o hodinkach, kde se vedou kazdodenni debaty o vhodnosti tech, ci onech hodinek s minimalnim rozdilem k tomu, ci onomu obleceni a k te ci one prilezitosti jsou reci ve stylu:"Je mi jedno co mam na sobe, hlavne, ze je to pohodlne, je mi jedno, co si ostatni mysli, nezajima me co je in.", smesne a za sebe musim poznamenat, ze jim neverim, ani co by se za nehet veslo. Toz tak.

post-953-1236788909.jpg

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
:offtopic:

Hammer_Time: tak tos ted s tema louzema prosvihl u nas vylitou Sazavu, to by se ti asi libilo :-) Btw pri shlizeni toho tvyho videa tam bylo

- stoji za podivani. Uf!

Jinak díky za tipy

U Sázavy jsem se byl podívat, konkrétně v Ratajích. K Sázavě to mám pár kilometrů. Vody bylo hodně, ale až k chatkám to nesahalo...

Jinak toto video znám, mnohokrát jsem jej shlédnul s údivem.

Odesláno

Tahle diskuze je fakt super! Ponožky v sandálech, slevy v Tescu, kde se dělají 501ky atd... :thumbsup_anim:

Tak zpátky k tématu. Posledních několik let kupuju pouze True Religion, u nás nevím, jestli je mají, v Evropě se dají pořídit v ceně od 300 ?, v Americe samozřejmě levněji. Dělají super bundy, mikiny, kšiltovky, trička a vůbec všechno.

http://www.truereligionbrandjeans.com/Mens.../pl/c/2101.html

Odesláno
Budo, Ty vole jeden starej, donutil si mě prohledat skříň a dostat na světlo denní Levisky 560, řádné to mrkve a super bundu Montanu. Tahle značka frčela ve Švýcarku, když jsem tam byl, kupoval jsem hlavně Montany a Levisky, ty se dovážely z Mexika. Bunda a kalhoty vypadají pod psa, ale na to, že jim skoro 20, ještě drží pohromadě :D .

montana798.jpg

To je boží bunda :D :D :D

Odesláno
kdo si pamatuje na MK 27 tak pamatuje i kvalitní džiny :lol:

YPO hombre ty seš můj člověk.... MK27 vrchol maďarské elektrotechniky, na tom jsem sedral tolik kazet s AC/DC .... jo a džíny jsme si taky vozili z Budapešti.. "Farmer Jeans" a pak "jako italskéL Casucci :-) too byly časy(a proti Maďarsku nic nemám, sám jsem po mamce Maďar :-)

Odesláno
Me Tuzex zasoboval dzinama Wild Cat. Existuje to jeste vubec? Rad bych si je zase nekdy z nostalgie poridil. Ale leta jsem je nikde nevidel. Pak jsem se obloukem pres OP Prostejov a Levis dostal k Big Star z Polska a Levisky mi ted lezi ve skrini. Vubec je nevytahnu. Ty Big Stary uz mam dvoje uplne stejne a za chvili jsi jdu pro treti. Toz tak.

Jestli se nepletu Wild Cat mají obchod v OC Eden ve Vršovicích.

Odesláno
Vsak jo, kazdeho vec. O tom zadna. Kdyz ze sebe nekdo chce za kazdou cenu delat vola, misto, aby si vzal tenisky, jeho vec a svobodne rozhodnuti. Noseni teplaku a kozenkove bundy je v Kosicich, nebo Kijeve taky docela bezne a ani tady to neni zakazane a muze to byt nekterymi dokonce brano jako dukaz volnomyslenkarstvi a nezavislosti na trendech a mode. Bile Prestige k obleku jsou taky jiste velmi pohodlne a mozna i pohodlnejsi, nez kdejake Lloydy. Ja se ale pri pohledu na takoveho kaspara jen zasmeju a neco si pomyslim. Nic jineho se samozrejme nestane. A treba na to dotycny i nejakou Marfusu, nebo Jelenu sbali. Slovy S&G:"Kdo vi..."

Obzvlaste pak na foru o hodinkach, kde se vedou kazdodenni debaty o vhodnosti tech, ci onech hodinek s minimalnim rozdilem k tomu, ci onomu obleceni a k te ci one prilezitosti jsou reci ve stylu:"Je mi jedno co mam na sobe, hlavne, ze je to pohodlne, je mi jedno, co si ostatni mysli, nezajima me co je in.", smesne a za sebe musim poznamenat, ze jim neverim, ani co by se za nehet veslo. Toz tak.

ach joo už zase

asi takto: sám bych si do sandálů fusekle nevzal, ale když někoho takového vidím, neříkám si v duchu "dělá ze sebe vola, kašpar"

zkus si porovnat pojmy "dobrý vkus v oblékání" a "tolerance" :-) jinak samozřejmě peace a amen

Odesláno

Pamätám si, ako som vystál rad v tuzexe v r.1979 a konečne som sa stal majiteľom mojich prvých pravých jeansov Wrangler za 115 bonov. Rok na to to boli Levisky za 125 bonov, inak vyrábané na Malte. O daľší rok Wildcat - 115 bonov, potom Mustang za asi 140 bonov atd...

Najlepšie na tom bolo, že ste čakali 2 hodiny v šóre pred Tuzexom a kým ste sa nedostali donútra, nevedeli ste, aké značky a v akých veľkostiach doviezli v tovare. Bolo to skoro ako mačka vo vreci. Tie už spomínané Super Rifle boli nemecká značka, mimoriadne pekne sa šúchali, ale boli dodávané dosť sporadicky. Časté značky, na ktoré nebolo treba toľko čakať a za nižšiu cenu boli DC a Land Lubber. Jedno mali všetky tieto jeansy spoločné, stačila mi veľkosť 30 a boli to krásne študentské časy.

Odesláno (upraveno)
Pamätám si, ako som vystál rad v tuzexe v r.1979 a konečne som sa stal majiteľom mojich prvých pravých jeansov Wrangler za 115 bonov. Rok na to to boli Levisky za 125 bonov, inak vyrábané na Malte. O daľší rok Wildcat - 115 bonov, potom Mustang za asi 140 bonov atd...

Najlepšie na tom bolo, že ste čakali 2 hodiny v šóre pred Tuzexom a kým ste sa nedostali donútra, nevedeli ste, aké značky a v akých veľkostiach doviezli v tovare. Bolo to skoro ako mačka vo vreci. Tie už spomínané Super Rifle boli nemecká značka, mimoriadne pekne sa šúchali, ale boli dodávané dosť sporadicky. Časté značky, na ktoré nebolo treba toľko čakať a za nižšiu cenu boli DC a Land Lubber. Jedno mali všetky tieto jeansy spoločné, stačila mi veľkosť 30 a boli to krásne študentské časy.

Jo jo to já ještě kupovat super rifle za 40 bonů a v kabince 1 m čtverečný jsme si je na vrapovém papíru zkoušeli 3 najednou .

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
To si mal množstevnú zľavu?

Ale houby,jen jsem je kupovat pár let před tebou a nezkoušel jsem 3 jeansy ale namačkali jsme se tam 3 kluci ze strachu honem honem aby nám je nevyprodali

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...