budo Odesláno 12. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Kupuji modely 550 nebo 560 (mám rád volnější) už asi 15 let. Většinou po dvou párech nejraději v tomto obchůdku. Ceny mírné - hlavně ve srovnání s Evropou, služby perfektní. EDIT: Kdyby měl někdo zájem o 560ky 36x32 stačí říct. Nějak jsem ubral na kilech a mám je velké To je nejaký divný, tamní ceny jsou nižší než ceny v nějakém US shopu, co jsemn prohlížel. Ale asi o 2/3 ! Zdá se mi to podezřelý.
Návštěvník Snow Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Snow: Tata lovil hlas ameriky na VEF 206, coz byl myslim paradoxne rusky stroj. http://www.radiopagajiba.lv/VEF/12_206/vef206.htm Mel ten na prostrednim obrazku dole. Ten si taky pamatuju, ale to víš, National byl National.
Viktor Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Snow: Tata lovil hlas ameriky na VEF 206, coz byl myslim paradoxne rusky stroj. http://www.radiopagajiba.lv/VEF/12_206/vef206.htm Mel ten na prostrednim obrazku dole. Tenhle VEF měl děda. Koupil ho od ruskejch vojáků.
Traveller Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 To je nejaký divný, tamní ceny jsou nižší než ceny v nějakém US shopu, co jsemn prohlížel. Ale asi o 2/3 ! Zdá se mi to podezřelý. Kdepak, normální zásilkový obchod (posílá jen po USA). Už jsem tam mnohokrát dobře nakoupil. Doporučuji.
Conrad Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Já měl MK 125 Unitra Licencja Thomson, hrůzná mašina Nahrávky přes mikrofon z rádia Sázava Vzpomínám jak Ringo Čech uváděl v hitparádě na stanici Hvězda Dancing Queen od ABBY a do písničky několikrát vstoupil se slovy, že posluchači prosí, aby průvodci pořadem nevstupovali slovem do písniček, že si to nahrávají. Já to mimochodem nahrával taky . V následujícím díle popisoval, kolik kritiky se na něj sneslo a že dokonce Jiřina Bohdalová mu řekla "Františku, tos neměl". To byl sranda odkaz na komunistickej seriál Muž na radnici, kde to Bohdalová říkala Buchvaldkovi v roli hlavního komouše na národním výboru. Krátce na to snad musel hitparádu opustit. Zpátky k džínám. Džínovej obleček ELPO mě naštěstí minul. Dnes kupuju zn. Mustang. Moc je neunosím, tak mi dlouho vydrží. To jste byli houby frajeři,protože balit holky na takovéhle výkřiky techniky nebylo žádné umění,to by je dostal i slepej a hluchej.Já to měl težší, já to začínal zkoušet s tímhle a to byla makačka,tam muselo fungovat i kouzlo osobnosti
Apep Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Pokud možno nepředepírané, nebo min. 1x, typ 501 a to v obchodním řetězci Sears. Ve srovnání s Evropou ceny poloviční a materiál, spolu s kvalitou zpracování, dvakrát lepší
budo Odesláno 12. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2009 (upraveno) Apep: jestli myslíš tohle http://www.sears.com/ tak posílají jen po US a 501 jsem v nabídce nenašel. Nebo jsem něco přehlídl? EDIT: opravuju, 501 mají, nicméně do EU mi to asi nepošlou ... Upraveno 12. března 2009 uživatelem budo
Návštěvník Kamil Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Fusky bych si do sandálů nevzal, i ty sandály jsou pravěký, ale když jsem si přečetl ty Hasňovy výlevy, tak jsem neodololal a šel fotit. Jj, Pace zipáče byly věčný kalhoty, ale těch peněz - 220TK - kupoval jsem je na Roztyláku. Myslíš ten obchod na Spořilově?
Traveller Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 EDIT: opravuju, 501 mají, nicméně do EU mi to asi nepošlou ... Zkusil bych hledat na ebayi. Dají se najít i nové kousky za mizivé ceny (naposled jsem koupil nové ještě s nálepkami a papírovou cedulkou) za 15 GBP.
Návštěvník tolja Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Myslíš ten obchod na Spořilově? Ty obchody byly na Spořilově nakonec dva, oba na Roztylském náměstí. Nahoře byla všehochuť a dole speciálka Rifle.
Apep Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Apep: jestli myslíš tohle http://www.sears.com/ tak posílají jen po US a 501 jsem v nabídce nenašel. Nebo jsem něco přehlídl? EDIT: opravuju, 501 mají, nicméně do EU mi to asi nepošlou ... Jasně, že by to pak vyšlo možná dráž (oni by Ti to možná do Evropy i snad poslat mohli ..), nevím, já měl tehdy před pár lety kliku, že jsem si tam mohl zajít osobně a nakoupit si 501 do foroty. (Teď hlavně nesmím moc přibrat ) Pokud jde o tu kvalitu tam a tady, tak je to podle mne fakt, díval jsem se tady u nás v autorizovaných prodejnách Levi Strauss, kde jim to vlastně šijou a bylo to tehdy Maďarsko a fakt to byla docela hrůza. Hadry hajdamalácky spíchnuté za vysoké ceny.
JJ Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Já kupuju pětsetjedničky (jakož v podstatě i vše ostatní na sebe) u Macy's v NY - stačí ukázat neamerický řidičák (pas radši ne, většina američanů sice o existenci cestovního pasu něco tuší, ale asi 97% ho nemá a tak 80% z nich ho v životě nevidělo) a člověk dostane jako cizinec kartičku na 15% slevu (netuším, zda by to nějak šlo i po netu). Šité jsou v Kolumbii, kvalita je možná o fous lepší než u maďarských (tam se mi ošoupávaly lemy kapes a někdy i svislé vnější švy na nohavicích). Navíc mají daleko větší výběr velikostí a cena je proti ČR poloviční až třetinová.
filo-boxer Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Já kupuju pětsetjedničky (jakož v podstatě i vše ostatní na sebe) u Macy's v NY ... Ty tipy na vyhodny nakup Levi'sek jsou sice fajn, ale pro nasince, lepe receno cloveka, ktery nelita pravidelne do USA nepouzitelne. Ceny jsou bomba ale shipping jenom v ramci USA. Neznate nekdo nejaky shop ktery posila i do Evropy?
mengelis Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 já osobně jím kaviár jen na recepcích v Buckinghamském paláci, jinde je ten kaviár humus dovážený snad odněkud z Kyrgyzstánu, nebo co
filo-boxer Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 já osobně jím kaviár jen na recepcích v Buckinghamském paláci, jinde je ten kaviár humus dovážený snad odněkud z Kyrgyzstánu, nebo co Zakladam sbirku na tento novy pocitac pro mengelise.
mengelis Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Zakladam sbirku na tento novy pocitac pro mengelise. fuj, násilí.
Návštěvník Snow Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Zakladam sbirku na tento novy pocitac pro mengelise. S radostí přispěju, počítače bychom měli koupit nejméně tři.
Traveller Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Ty tipy na vyhodny nakup Levi'sek jsou sice fajn, ale pro nasince, lepe receno cloveka, ktery nelita pravidelne do USA nepouzitelne. Ceny jsou bomba ale shipping jenom v ramci USA. Neznate nekdo nejaky shop ktery posila i do Evropy? Už jsem to psal ... EBAY.CO.UK nebo EBAY.COM (vyzkoušeno)
Conrad Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Už jsem to psal ... EBAY.CO.UK nebo EBAY.COM (vyzkoušeno) Ahoj,jen smutné konstatování,mám tak podivně šišaté tělo,že bych si netroufl objednat jeansy ,musím si je vždy vyzkoušet,a pak koupit ono holt nekonfekční postava to byl Quasimodo taky
Traveller Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Conrad: To je právě výhoda takové firmy jako je Levi´s. Jak jednou vyzkoušíš, stačí pak kupovat stejnou velikost - tedy pokud moc nepřibereš nebo nezhubneš.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se