Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potřebuju poradit s chytrými hodinkami pro mladou. Doteď měla nějaké Samsung cca 5 let staré už jsou. Mají 38 mm a s touto velikostí je na své malé ručce spokojená. Hledáme něco nového v cenové relaci cca 5-7 tisíc. Co byste doporučili? Já se ve smartwatches neorientuju :( 

Odesláno

Promin Pavle, nebol som online nejaky cas. Co sa tyka hodiniek pre deti, tak aby boli kvalitne a "znacka", a v cenovej kategorii ako mas, je toho malo.

Na zaciatok je potreba vediet co znamena hodinky pro "mladou":
Chces iba sport tracker ?
Chces nieco co bude fungovat aj ako " tracking device" ?

Ja by som pre dceru kupil Garmin Bounce 2 - ale to je fakt pre decka tak 9-13 ? 9-14? pretoze to ma funkciu trackeru a mozes dieta sledovat v applikaci.
Ak je dite starsi tak  by som bral nieco ine...

• po 3 týdnech...
Odesláno
V 19. 12. 2025 v 9:01, Moty napsal:

Zdar, potřebuju doporučit nějaký smart watche pro tátu (83 let) vybral si ARMODD Titan GPS, ale co sem viděl recenze je to shit a vzhledem k tomu, že mu budu dělat servisáka a bude se mě dokola ptát na podobný věci, tak potřebuju, aby to mělo jednoduchý ovládání, do teď měl nějaký jebky z Lidlu, ale to je pain, když se vybijou, tak se musí kompletně nastavit znova, optimálně bych mu vzal AW SE 3, ale nemá iPhone, a byly pro něj asi fakt zbytečné, zásadně nepotřebuje notifikace, snad jen, aby mu vibrovaly, když mu bude někdo volat, záhadným způsobem si na mobilu vypíná zvonění a nikdy neví jak to udělal a že to udělal, takže se mu pak nedá dovolat, dík

Nějaké ARMODD jsem chvilku měl před pár lety, oni se pyšní tím, že jde o české hodinky, což je pochopitelně blbost. Tenkrát jsem je vzal ze studijních důvodů, abych zjistil, co to může být za chytré hodinky za ty peníze. A kupodivu to nebylo tak strašné, byť oproti Samsungům či Garminům, se kterými mám velké zkušenosti, to bylo o několik levelů níž. Ale - displej super, výdrž super (10-14 dnů + magnetické nabíjení), jednoduché menu, ovládání i párování s mobilní aplikací přes QR, notifikace fungovaly bez problémů, na příchozí hovor upozornily a hovor šel i přijmout, nosil jsem je 24/7 a ráno mne vždy spolehlivě budily atd. Umělo to i zdravotní funkce, což mámu zajímalo (tepová frekvence, spánek, tlak krve), byť jsem jí zdůraznil, že jde o orientační hodnoty, zejména co se týká tlaku, na který určitě nebyly certifikovány, ale srdeční tep celkem seděl. Nakonec jsem stejné koupil mámě (bylo jí v té době jako Tvému tátovi), byla nadšená a ty svoje jsem někomu věnoval a dál nosím Garminy. Mámě se párkrát vybily, už si nepamatuju, co se muselo znovu nastavit, v každém případě to bylo jednoduché a trvalo to 3 minuty, vždycky jsem jí to dělal já. Takže bych se jich až tak nebál, za ty peníze pro nenáročného seniora nebo malé dítě super.  

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

ahoj, prosim o radu

nakolko uz  nikdy nic nechcem od Garminu skrz ich politiku udrzatelnosti ( drahe, neopravitelne, generuje to e-waste, podpora len 2 roky) hladam nieco s lepsim pristupom. Pozadoval som od Garminu opravu mojich hodin (vymena baterky, ktora vydrzala 2,5roka) a vyfuckovali ma ze to nespravia a prakticky to mam hodit do kosa. Odmietam ich dalsi sponzoring. 

Popravde dost sa mi zapacili Festina Smartime Connected Full D, ked pozeram ako su vyrobene, zadny kryt sa da dat dole a asi bude mozne vymenit bateriu. Navyse v tejto modrej vyzeraju velmi prijemne na oko a ten hybridny vzhlad mi dost vyhovuje. Mate niekto snimi realnu skusenost ? festina-smartime-connected-full-d-23305-1_308412_463069.jpg

Upraveno uživatelem mrjoda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...