Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no, neni nejlevnejsi, ale psal si, ze ma byt kompaktni (za cimz ctu skladny a lehky) a ma udrzek zrcadlo i s gripem. z toho vychazi jedine karbon, bohuzel.

Odesláno

Rozdíl mezi karbonem a hliníkem bývá u malých cestovních stativů tak čtvrt kila. Za sebe doporučím Manfrotto řady BeFree (MKBFRA4)

Ty maji deklarovanou nosnost 4kg, coz se obavam bude na telo s battery gripem a vetsim objektivem malo...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Kompaktní - zajímají mě pouze rozměry. Půl kila navíc unesu, stejně tahám vodu pro dva lidi a psa.

Dík za tip gougy, asi se budu muset stavit v megapixelu a vyzkoušet to s foťákem.

Odesláno

Ty maji deklarovanou nosnost 4kg, coz se obavam bude na telo s battery gripem a vetsim objektivem malo...

No je to na hraně, ale například Nikon D3 s objektivem 70-200 2,8 jsou dohromady necelé tři kilogramy, mělo by to stačit. ;)

Odesláno

No je to na hraně, ale například Nikon D3 s objektivem 70-200 2,8 jsou dohromady necelé tři kilogramy, mělo by to stačit. ;)

prave proto jsem psal 'deklarovanou' :) realna je podle vseho nekde na 2/3...

Odesláno

prave proto jsem psal 'deklarovanou' :) realna je podle vseho nekde na 2/3...

Jj, já osobně používám nejvíc tuhle starou těžkou krávu, má deklarovaných 5kg a zcela bez problémů i v největší náloži, co na něj dám, skoro si nemyslím, že má v dnešné době ještě něco těžšího :lol2:  (teda kamarádsky doufám, že už málokdo nosí tunu nářadí, pokud si tedy zrovna nehraje se středoformátem.) 

Odesláno (upraveno)

Jj, já osobně používám nejvíc tuhle starou těžkou krávu, má deklarovaných 5kg a zcela bez problémů i v největší náloži, co na něj dám, skoro si nemyslím, že má v dnešné době ještě něco těžšího :lol2:  (teda kamarádsky doufám, že už málokdo nosí tunu nářadí, pokud si tedy zrovna nehraje se středoformátem.) 

slzu jsem zamackl... moje 190tka zustala u me nejdrazsi ex, ktera mi jej nevyda (tvrdi, ze zadny stavit jsem tam nenechal..) ja se nechal prekecat u skody na to gitzo (sice s vyssi urovni hlavy) a nemuzu si stezovat. ikdyz vzhledem k mym dovednostem jsem stale ve skupine 'vic penez nez rozumu' :)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno (upraveno)

slzu jsem zamackl... moje 190tka zustala u me nejdrazsi ex, ktera mi jej nevyda (tvrdi, ze zadny stavit jsem tam nenechal..) ja se nechal prekecat u skody na to gitzo (sice s vyssi urovni hlavy) a nemuzu si stezovat. ikdyz vzhledem k mym dovednostem jsem stale ve skupine 'vic penez nez rozumu' :)

Jj, já taky "tenkrát" zvolil princip, že chlap má vypadnout se dvěma sportovníma taškama a zapomenout... 

Ale polepšil sis, tak je to dobrý :cheers:

Manfrotto 055 vhliniku a mas to i na sebaobranu  ;), alebo 190 jak je spomenute nadomnou.

190 je možná už i spíše útočná a se specializací na hradby :D :D

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Kluci, nějaký kompaktní ale silný stativ pod zrcadlo do přírody víte?

Nejde mi moc o výšku, spíš aby mi při focení v potoce udržel foťák s gripem a větším objektivem.

A co máš za nejtěžší kombinaci fotoaparát X objektiv?

Odesláno

Taky jsem měl 190 ve verzi Silver Jubilee,byl to můj první stativ. Nechtělo se mi s tím tahat a tak šla do světa. Dnes je mi to líto, je z ní docela sběratelský kousek...

post-670-0-28976600-1426243230_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...