Přejít na obsah

Digi fotaky, foceni a vsechno kolem toho..

odklizec

Doporučené příspěvky

ja s tou sonkou nemam problem, jiste bude super, i ty rozmery bych uvital, jen me vylozene se.re davat skoro 18t za kompakt, ktery u me nema zase tak caste vyuziti, obcas bliknu nove hodinky, dovolena a hotovo, mit foceni jako konicka, tak to neresim, diky za srovnani, jdu na to kouknout

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Panove finale. Tri modely, nic dalsiho uz neresim. P7700 ( favorit ), LX 7, G15 ? Diky

Panasonic bych vynechal. Co rozhoduje mezi Nikonem a Canonem? Pohyblivy displej nebo vetsi zoom? Ja bych sel asi taky do P7700, ma vic funkci na prime tlacitko a nemusis do menu. Ja nejvic pouzivam AE/AF lock, bracketing a pod Fn2 mam ND filtr.

Odkaz ke komentáři

Neuděláš chybu ani s jedním, toť základní premisa.

Nejsou z úplně stejné kategorie, ale já bych volil Panasonic. Každopádně platí první věta.

Edit:

P.S. to Kamil, proč by jsi vynechal Panasonic ?

Upraveno uživatelem lukin_ova
Odkaz ke komentáři

vzhledem k tomu, že mě nebaví všude tahat 1,5kg, nebo i druhé menší DSLR tělo a jako aktuálního favorita mám 7700, je mé doporučení jasné. Ale u mě je to podmíněné tím, že chci využívat externí blesk a ty mám jenom od Nikonu.

Líbí se mi právě fakt, že má "moc čudlíků a točítek" protože mě menu výběr v praxi pěkně štve..

Edit: co mi vadí je nejnižší ohnisko 28mm, je to imho málo.(moc, chtěl bych tak 18)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Doporučuju si to vyzkoušet předem. Ono to sice může mít hejblátek dost, ale aby to nebylo podobné jako s P310, kde sice jsou 2 otočné voliče, ale 1 je v P,S,A mrtvý a nejde s tím nic udělat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...