gas Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 ja s tou sonkou nemam problem, jiste bude super, i ty rozmery bych uvital, jen me vylozene se.re davat skoro 18t za kompakt, ktery u me nema zase tak caste vyuziti, obcas bliknu nove hodinky, dovolena a hotovo, mit foceni jako konicka, tak to neresim, diky za srovnani, jdu na to kouknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 pust si todle, ten borec dela fakt dobry recenze.. a tady si pust minulou recenzi S100 tenhle fotak ti proste musi stacit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Dobré, to je za 3, s tím souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Ten borec je fakt trieda, clovek sa pri tom aj pobavi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 a koukam, ze g15 uz nema vyklapeci displej, kterej me tak bavil na G12, takze to bych zavrhl rovnou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 hosi mne prijde, ze pokud se vykaslu na velikost, tak je ta G12 za cca devitku co se prodava snad nejlepsi nabidka, mozna jeste 7700, ale ten uz je 12,5t a tak by to slo porad dal, kazdopadne chci manualni nastaveni koleckem, nechci se rypat v menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 ja G12ku mel a nereknu ti proti ni krivyho slova. jen mi obcas prisla velka, a jedinej rozdil proti S110 vidim ve vetsim zoomu, coz podle me nema spravnou vahu a sel bych do S110.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 u s110 ale vse nastavujes v menu ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 kombinace, neco se nastavuje tim krouzkem na objektivu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 (upraveno) Včera jsem měl v ruce tenhle Pentax a nekoupit chvíli před tím bazarovou Fuji X10 za hubičku, tak bych hodně přemýšlel... Edit: chybka Upraveno 26. března 2013 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Panove finale. Tri modely, nic dalsiho uz neresim. P7700 ( favorit ), LX 7, G15 ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Panove finale. Tri modely, nic dalsiho uz neresim. P7700 ( favorit ), LX 7, G15 ? Diky Panasonic bych vynechal. Co rozhoduje mezi Nikonem a Canonem? Pohyblivy displej nebo vetsi zoom? Ja bych sel asi taky do P7700, ma vic funkci na prime tlacitko a nemusis do menu. Ja nejvic pouzivam AE/AF lock, bracketing a pod Fn2 mam ND filtr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) Neuděláš chybu ani s jedním, toť základní premisa.Nejsou z úplně stejné kategorie, ale já bych volil Panasonic. Každopádně platí první věta. Edit:P.S. to Kamil, proč by jsi vynechal Panasonic ? Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Proc ne lx7 ? Zeru otocny displ u 7700 stejne jako super rychle nastaveni kolecky jako u zrcadla. Velikost jsem zkousel a je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 P.S. to Kamil, proč by jsi vynechal Panasonic ?protože s tím neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) vzhledem k tomu, že mě nebaví všude tahat 1,5kg, nebo i druhé menší DSLR tělo a jako aktuálního favorita mám 7700, je mé doporučení jasné. Ale u mě je to podmíněné tím, že chci využívat externí blesk a ty mám jenom od Nikonu.Líbí se mi právě fakt, že má "moc čudlíků a točítek" protože mě menu výběr v praxi pěkně štve.. Edit: co mi vadí je nejnižší ohnisko 28mm, je to imho málo.(moc, chtěl bych tak 18) Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Gougy nebude tak blbej jak vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Doporučuju si to vyzkoušet předem. Ono to sice může mít hejblátek dost, ale aby to nebylo podobné jako s P310, kde sice jsou 2 otočné voliče, ale 1 je v P,S,A mrtvý a nejde s tím nic udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Gougy nebude tak blbej jak vypada njn, ale stárnu voe (ty -náctky to naštěstí zatím nepostřehly ) a tak si hledám blbuvzdornou kamerku, co mi dovolí s váma dospělákama chlastat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 (upraveno) ... Upraveno 1. dubna 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se