ivan_989 Odesláno pátek v 21:40 Nahlásit Odesláno pátek v 21:40 před 25 minutami, Hasňa napsal: Tak o tom jsem nikdy ani neslyšel Foreo robi super veci. Dosť drahé ale párkrát do roka majú zľavy a vtedy sa dá .
Ivan Lelák Odesláno pondělí v 10:01 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:01 V 5. 12. 2025 v 15:07, ivan_989 napsal: Ja za najlepšie považujem toto, aspon pre mna https://www.foreo.com/issa-collection Netušil jsem, že něco takového je. Baterka prý vydrží rok, což je super, pulsací to má mnohem méně než Philips, účinek neumím posoudit. Jak se s tím čistí - normálně s tím šmrdláš sem a tam?
ivan_989 Odesláno pondělí v 10:08 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:08 No smrdlam vodorovne, chvilami pomaly, potom aj trochu rychlejsie, na zaver zvisle.. Ta hlavica je maksia, neboli to ked si tym pri smrdlani nahodou trafis do dasna...k tomu pouzivam pastu a ustnu vodu Swissdent, a musim povedat ze dokopy som s tym velmi spokojny.
Ivan Lelák Odesláno pondělí v 10:23 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:23 V pátek přišel Philips Sonicare 9900 Prestige a můžu říct, že je to masakr. Proti dosavadnímu, 10 let starému Philipsu je to úplně jiná liga, jak v možnostech nastavení (3 intenzity, 4 režimy, snímače atd.), tak v mobilní aplikaci. Nikdy bych neřekl, že může být aplikace i pro zubní kartáček, se kterým navíc online spolupracuje, ale je to tak a fakt to funguje. Netuším, jaká čidla jsou v kartáčku nebo jeho hlavici - tipuji tlakové, protože kartáček v průběhu čištění upozorňuje na příliš vysoký přítlak (jak v aplikaci, tak světelným kroužkem na kartáčku) a pak asi gyroskopické, něco jako v chytrých hodinkách, protože když kartáček zvednu ze stojánku, automaticky se zapne a po nějaké době bez pohybu se vypne. Tohle čidlo asi snímá i pohyby kartáčkem po zubech - pokud s ním šmrdlám sem a tam, upozorní na nadměrné "drhnutí" (opět v aplikaci i na kartáčku). V aplikaci je historie čištění, nastavení kartáčku, upozornění na velký přítlak či zmíněné drhnutí, rady, tipy a to i přímo pro mne na základě výsledků čištění. V aplikaci je třeba i animace zubní dutiny, resp. chrupu, provází čištěním jednotlivých částí chrupu, upozorní, kde a kdy přitlačit nebo naopak tlak snížit atd. Když se dočistí a některá část chrupu by chtěla ještě dočistit, aplikace navede na konkrétní zónu a spustí krátký doplňkový režim. V recenzích bylo zmíněno, že aplikace se s kartáčkem spojí jen když je plně nabitý a spojení prý často vypadává. Já tu zkušenost zatím nemám, vše je OK. Zatím se s tím seznamuji, každý den přicházím na něco nového, musím také zjistit, jestli lze na 1 kartáček přihlásit víc uživatelů, abych nemusel kupovat další... 1 1
ivan_989 Odesláno pondělí v 11:40 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:40 no ty kokso...presne to by som nechcel...z tych apiek, parametrov, nastavovani atd som uz otraveny..proste chcem pouzivat veci ktore dobre a k mojej spokojnosti funguju tak ako su, bez toho aby som sa musel paprat s nejakou bizuteriou okolo toho.
marnejeto Odesláno pondělí v 12:28 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:28 před 45 minutami, ivan_989 napsal: no ty kokso...presne to by som nechcel...z tych apiek, parametrov, nastavovani atd som uz otraveny..proste chcem pouzivat veci ktore dobre a k mojej spokojnosti funguju tak ako su, bez toho aby som sa musel paprat s nejakou bizuteriou okolo toho. Přesně , brzo tu bude i aplikace k použití toalety.Mám Curaprox hydrosonic bez ničeho jen časové upozornění, a já i dentální hygienistka jsme spokojeni
Ivan Lelák Odesláno pondělí v 13:03 Nahlásit Odesláno pondělí v 13:03 Před hodinou, ivan_989 napsal: no ty kokso...presne to by som nechcel...z tych apiek, parametrov, nastavovani atd som uz otraveny..proste chcem pouzivat veci ktore dobre a k mojej spokojnosti funguju tak ako su, bez toho aby som sa musel paprat s nejakou bizuteriou okolo toho. před 18 minutami, marnejeto napsal: Přesně , brzo tu bude i aplikace k použití toalety.Mám Curaprox hydrosonic bez ničeho jen časové upozornění, a já i dentální hygienistka jsme spokojeni Máte pravdu, přátelé, nicméně vývoj nezastavíme a vždy se najde někdo - v tomto případě výrobce zubních kartáčků - kdo bude vývoj a technologické možnosti posouvat dál. Mně je přes 60 a jsem svým způsobem klasik. Na druhou stranu rád používám nové technologie, fascinují mne, udržuje mne to tak trochu v chůzi s dobou a baví mne to. Vždy jsem miloval sci-fi, už jako dítě jsem četl knihy Julese Vernea, přemýšlel, co bude v roce 2000 atd. Skvělé je, že takový kartáček kupovat nemusíme, Philips dělá i klasické modely. A nebo můžeme, ale můžeme si zuby čistit jako jiným el. kartáčkem, jen nechat kartáček s aplikací synchronizovat (což po nás skoro nic nevyžaduje) a občas se kouknout, jak na tom jsme. Ale když už to kartáček umí, proč ne, nijak mne to neomezuje a věřím, že to může pomoci. Můj zubní hygienik mi furt nadává, utrácím za něj, tak si na sebe tenhle kartáček časem i třeba vydělá:-). Kdysi jsme si čistili zuby ručním kartáčkem a když jsme si kupovali první elektrický, někdo jiný si možná řekl, že to nepotřebuje, ještě aby mu v puse něco vibrovalo a pípalo, když je třeba přejít na další část chrupu. Tohle je další vývoj, někdo ho vítá, pro jiného je zbytečný. Dnešní mládež to bude považovat za normální a budou kroutit hlavami nad dalšími technologiemi, o kterých dnes ještě nevíme. Mimochodem, do koupelny chodím s mobilem i kvůli osobní váze. 1
geometr Odesláno pondělí v 14:17 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:17 (upraveno) Používá už teda někdo nějakou aplikaci k bidetu, protože k hajzlpapíru asi ještě neexistuje Sorry za OT, ale to se nedalo Upraveno pondělí v 14:19 uživatelem geometr 1 2
jschmid Odesláno pondělí v 15:01 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:01 před 2 hodinami, marnejeto napsal: Přesně , brzo tu bude i aplikace k použití toalety.Mám Curaprox hydrosonic bez ničeho jen časové upozornění, a já i dentální hygienistka jsme spokojeni před 43 minutami, geometr napsal: Používá už teda někdo nějakou aplikaci k bidetu, protože k hajzlpapíru asi ještě neexistuje Sorry za OT, ale to se nedalo Zrovna nedávno jsem viděl článek. https://vtm.zive.cz/clanky/kohler-dekoda-je-chytra-kamera-ktera-prozkouma-obsah-zachodove-misy-a-rekne-vam-jak-na-tom-jste/sc-870-a-237656/default.aspx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se