nooski Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 Krásně vám to svítí, já jdu s kůži na trh s cenově dostupnějšími kousky Seiko SNZH57 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Ty sice chodis s kuzi na trh, ale za tvoji kuzi by ti lidi ruce utrhali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Díky Andy, je to furt na jedno brdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Ale pěkný brdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Souhlas,super hezký brdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 bude to svietiť dosť ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Celosvítící ciferník jsem vždycky chtěl Já dnes něco nového, co přesvítí i želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 V 9. 4. 2021 v 18:35, belo696 napsal: Super fotka Radik,krásne vidieť lemovanie indexov a ručičiek+lumi.To sa ti podarilo Díky. Tak teď nástupci - sám se divím, že to v tom šeru na 1/6s udržím a není to mázlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 před 30 minutami, nooski napsal: Celosvítící ciferník jsem vždycky chtěl Já dnes něco nového, co přesvítí i želvy cool fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 @AKUCdíky, dnes ještě dva pokusy Svítí fakt hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 nooski: ...opět úchvatné fotky! A hodinky samotné jsou hezké, ...jen já mám pořád jakýsi blok jít do hodinek "inspirovaných" někým - i když věřím, že kvalitou provedení budou srovnatelné a odpustí si i seikácký (ale i citizeňácký) folklór s nelícujícími armováky;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Kamil.K: díky, inspirují se modelem z roku 1965, to jde Jinak jsem to psal už jinde, ale nejen že si odpustí folklór, ale laťku nasazují mnohem výše, než hodinky za pěti i vícenásobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 nooski: to je až takový rozdíl v ceně oproti Seiku? TVL ! ...čučel jsem třeba na čínské "willardy", protože za nové od Seika 30-tku nedám,...ale mám ten blok, takže kupuju levné 5-ky , Orienty a proložím to blbinou typu zakřivených Bulov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 No včetně výpalného a epesně rychlé DHL dopravy vyšly stejně jako nové vykastrované SKX 5 z CZ distribuce. Ty Willardy jsou za aktuální cenu z EU skladu neskutečné, ale musím odolat Zakřivené Bulovy jsou boží, ta značka je mi fakt sympatická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 A zase to tady trochu zaspamuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Neprovokuj!!! To se jeden navnadí tvými obrázky, objedná,... a pak mu přijdou.... Hmmm - hodinky (jak říká má drahá žena, když jí nějaké /z přiznaných/ ukazuji) Já bych měl spíš začít něco ze zásob prodávat... a ne nakupovat. Nicméně,... a budu se opakovat: Tvé fotky jsou geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Rozmazaný A a B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Krásně svítící B ciferník, to nebývá zvykem, aby svítilo vše. Želvy pod drobnohledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 18 minutami, nooski napsal: Želvy pod drobnohledem Mne sa Tvoje fotky dlhodobo páčia, ale zase všetko tiež nezožeriem - škoda prachu - fialové škvrny na indexoch a kus nesvietiacej lumi na jedenástkovom a pravom dvanástkovom indexe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 před 1 minutou, McStinger napsal: Mne sa Tvoje fotky dlhodobo páčia, ale zase všetko tiež nezožeriem - škoda prachu - fialové škvrny na indexoch a kus nesvietiacej lumi na jedenástkovom a pravom dvanástkovom indexe? Máš pravdu s prachem, fotky jsem upravoval on-line (photopea) a narychlo, bohužel nemám morál se s tím štvát pořádně. Fialová barva je zase moje chyba, protože automatika foťáku hodila celé spektrum barev někam do pryč. Pracoval jsem teda ve vrstvách, kdy základ byl černobílý a lumi jsem tahal z původního záběru - odflákl jsem to a proto je vidět fialový zbytek. Ta chybějící lumi ale nebude moje chyba, ale vlastnost želv. Připojuji zmenšený, ale neupravený originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se