pebe Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Parukářka, pěkný.Na Instagramu ani není vidět, jak pěkně ty hodinky svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 Jojo, az teprf tady jsem je uviděl. Pecka lume wristshot! Holt kdo umí, ten umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2017 by mě zajímalo, na kolik vteřin jsi to fotil? Protože vysílač ani kostel na Jiřáku takhle nezáří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 pro Lamicku F5.6, ISO100, čas 8s, přisvíceno mobilem se staženým jasem na cca 1/3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Micey, nividic : pebe: diky A mas pravdu, je to preexponovany.. ale chtel sem, at hodinky trosku vyniknou a ja taky nechtel byt uplne tmavej foceno na 30s, f 3,5, iso 400. glycine - moc pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Micey, nividic : pebe: diky A mas pravdu, je to preexponovany.. ale chtel sem, at hodinky trosku vyniknou a ja taky nechtel byt uplne tmavej foceno na 30s, f 3,5, iso 400. glycine - moc pekny ty brďo, 30 vteřin zůstat v klidu, dobrá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Hodím to i sem.... Konečně jsem si našel chvíli času, tak jsem se pustil do pokusů dle rad Díky moc (Pbed i Coolidge), něco z toho vylezlo, ale pořád to není ono. Musím to vychytat.Nasvícení - buď to nasvítím málo, nebo moc, i úhlel je celkem alchymie, někdy si nasvítím moc podložku před hodinkama, nebo zas mám odlesk na sklíčku - zvlášť ty vypouklý jsou sviňárna. Podložka - použil jsem černý triko, ale lezou na něm chlupy . Nastavení foťáku - ostřím manuálně a sem tam to netrefím atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Určitě jsi na dobrý cestě. Ta druhá fotka je super. Nikde žádný přepal. To není úplně jednoduchý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Když se pořádně nasvítěj, tak dokonce chvíli i svítěj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Ntvl, siwi, tys uz taky zacal rendrovat??? Smekam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 No, díky. Renderovat neumím, musel postačit foťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 siwi - totalni bomba! Jedna z pro me nej fotek tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Když se pořádně nasvítěj, tak dokonce chvíli i svítěj DSC_5476-1.jpg Moc pěkné, ta patří do kalendáře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Typhoon od Wardů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 siwi - totalni bomba! Jedna z pro me nej fotek tady! Moc mě těší, že jsem se s tím nehmoždil zbytečně Moc pěkné, ta patří do kalendáře! Díky. Ale na kalendář nemá potřebný poměr stran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Sedlin: Tradičně fantastická fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Sedlin - no jo no, nekdo umi a nekdo cumi (ja) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Takze mame tu dalsi kalendarovku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Taky se přidám, moc pěkná fotka. Trošku mě teda tahá za oko to posterizované pozadí, ale možná je to umělecký záměr (?) Předem díky za případné info, ať se taky něčemu přiučím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se