morbo Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Taky se přidám, moc pěkná fotka. Trošku mě teda tahá za oko to posterizované pozadí, ale možná je to umělecký záměr (?) Předem díky za případné info, ať se taky něčemu přiučím. Tak záhada asi vyřešena, zkoušel jsem to na mobilu a tam je to OK, pak na druhém monitoru a taky OK. Než sem si stihl omluvně uřezat prst tak sem zkusil ještě NTB a tam je to zas "špatně", takže je to evidentně v kalibraci monitoru nebo tak něco a já už příště držím hubu radši. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Pár pokusů z dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Neviem, ktorá je lepšia. Ale ani Ty si sa nevedel rozhodnúť . Pekné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 To je pravda, ale lepší je asi ta první, je na ní znát i typ/tvar pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Koumes: Hezký barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Na druhej je podľa mňa nie moc dobre posadený horizont. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Vím, je to na střed, ale nemám stativ, jenom gorillapod, a s tím je hrozná práce nějak to ustavit na skále, aby to stálo stabilně... a světlo ubývalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Takže první je mňam, a ta druhá jenom pro tu atmosféru a sendvič vystupující ze tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Na druhej je podľa mňa nie moc dobre posadený horizont. Takže první je mňam, a ta druhá jenom pro tu atmosféru a sendvič vystupující ze tmy. já jsem to prvně viděl jenom na tlf a že je to exteriér jsem nějak nepostřeh, viděl jsem v tom nějaká jiná zákoutí. za mě teda špica oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Díky, jsem rád že se líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Maka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 IMG_7268-2.JPGPěkný! Akorát si vytratil tu marsovskou, vostrou voranžovou... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Pěkný! Akorát si vytratil tu marsovskou, vostrou voranžovou...No taky me štve, že svítí žlutě. Je to poloviční Odesráno z telefonu do ruky bez káblu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2017 Jste moc náročný, mně se to líbí i takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 Borealis Estoril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Orient Nami a Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Krasa. Nezalezi na znacce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se