nooski Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2021 Krásně vám to svítí, já jdu s kůži na trh s cenově dostupnějšími kousky Seiko SNZH57
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2021 Ty sice chodis s kuzi na trh, ale za tvoji kuzi by ti lidi ruce utrhali
nooski Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2021 Celosvítící ciferník jsem vždycky chtěl Já dnes něco nového, co přesvítí i želvy
Radik Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2021 V 9. 4. 2021 v 16:35, belo696 napsal: Super fotka Radik,krásne vidieť lemovanie indexov a ručičiek+lumi.To sa ti podarilo Rozšířit Díky. Tak teď nástupci - sám se divím, že to v tom šeru na 1/6s udržím a není to mázlý
AKUC Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2021 V 12. 4. 2021 v 19:40, nooski napsal: Celosvítící ciferník jsem vždycky chtěl Já dnes něco nového, co přesvítí i želvy Rozšířit cool fotka
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2021 @AKUCdíky, dnes ještě dva pokusy Svítí fakt hezky
Kamil.K Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2021 nooski: ...opět úchvatné fotky! A hodinky samotné jsou hezké, ...jen já mám pořád jakýsi blok jít do hodinek "inspirovaných" někým - i když věřím, že kvalitou provedení budou srovnatelné a odpustí si i seikácký (ale i citizeňácký) folklór s nelícujícími armováky;-).
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2021 Kamil.K: díky, inspirují se modelem z roku 1965, to jde Jinak jsem to psal už jinde, ale nejen že si odpustí folklór, ale laťku nasazují mnohem výše, než hodinky za pěti i vícenásobek.
Kamil.K Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2021 nooski: to je až takový rozdíl v ceně oproti Seiku? TVL ! ...čučel jsem třeba na čínské "willardy", protože za nové od Seika 30-tku nedám,...ale mám ten blok, takže kupuju levné 5-ky , Orienty a proložím to blbinou typu zakřivených Bulov.
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2021 No včetně výpalného a epesně rychlé DHL dopravy vyšly stejně jako nové vykastrované SKX 5 z CZ distribuce. Ty Willardy jsou za aktuální cenu z EU skladu neskutečné, ale musím odolat Zakřivené Bulovy jsou boží, ta značka je mi fakt sympatická.
Kamil.K Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2021 Neprovokuj!!! To se jeden navnadí tvými obrázky, objedná,... a pak mu přijdou.... Hmmm - hodinky (jak říká má drahá žena, když jí nějaké /z přiznaných/ ukazuji) Já bych měl spíš začít něco ze zásob prodávat... a ne nakupovat. Nicméně,... a budu se opakovat: Tvé fotky jsou geniální
nooski Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2021 Krásně svítící B ciferník, to nebývá zvykem, aby svítilo vše. Želvy pod drobnohledem
McStinger Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2021 V 17. 4. 2021 v 19:39, nooski napsal: Želvy pod drobnohledem Rozšířit Mne sa Tvoje fotky dlhodobo páčia, ale zase všetko tiež nezožeriem - škoda prachu - fialové škvrny na indexoch a kus nesvietiacej lumi na jedenástkovom a pravom dvanástkovom indexe?
nooski Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2021 V 17. 4. 2021 v 20:01, McStinger napsal: Mne sa Tvoje fotky dlhodobo páčia, ale zase všetko tiež nezožeriem - škoda prachu - fialové škvrny na indexoch a kus nesvietiacej lumi na jedenástkovom a pravom dvanástkovom indexe? Rozšířit Máš pravdu s prachem, fotky jsem upravoval on-line (photopea) a narychlo, bohužel nemám morál se s tím štvát pořádně. Fialová barva je zase moje chyba, protože automatika foťáku hodila celé spektrum barev někam do pryč. Pracoval jsem teda ve vrstvách, kdy základ byl černobílý a lumi jsem tahal z původního záběru - odflákl jsem to a proto je vidět fialový zbytek. Ta chybějící lumi ale nebude moje chyba, ale vlastnost želv. Připojuji zmenšený, ale neupravený originál
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se