Andrew_C Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 I když předchozím fotkám nemůžu konkurovat - ta fotka s akváriem je bombastická - tak alespoň přispěju svojí troškou do mlýna Steinhart Nav.B-Uhr Chronomag LE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 niko, máš pěkný koule Tohle je názorný příklad toho o čem jsem mluvil. Mimo perfektního provedení fotky mi chybí především nápady. A třeba to akvárko je nápad jako blázen... Štveš mně No dobře, tak ne... Ty fotky jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 ty fotky jsou nico senzační. Jen tak dále...opravdu radost navštěvovat tvé galerie...jinak i fotka Steinhart Nav.B-Uhr Chronomag LE je velice vydařená, nádherně svítí...jak dlouho vydrží lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2010 niko ses dabel! Na tvych fotkach se mi libi i ta napaditost, je videt, ze te to bavi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2010 2 kibi a HonzaCentis: děkuju za pochvalu, ale kdybyste viděli jak jsem to fotil tak se budete smát ještě zítra Jinak ta fotka je dělaná chvíli po nasvícení hodinek, výdrž luminiscence jsem zatím podrobně nezkoumal, ale přijde mi slušná, asi budu muset udělat pokus. Přes noc vydrží určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 večerní alpinisty hodně amatérsky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumpy.T Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2010 (upraveno) . akvarko velka parada! Upraveno 15. května 2010 uživatelem Lumpy.T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 ja sa na tieto hodinky neviem vynadivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 (upraveno) Ty kráso, to akvárko je nářez. Nejlepší fotka, co jsem kdy na chronomagu viděl Upraveno 17. května 2010 uživatelem Krupkic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Dokonala kombinace hodinek! Glycine by ma druha ruka unesla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Další nightshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biggles Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 (upraveno) foto není tak ostré, ale lépe to neumím Citizen titanium AT0660-56E Upraveno 7. června 2010 uživatelem Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Tak jsem si koupil miniaturní foťák. Chtěl jsem prostě malou tatranku do kapsy. Stál 3500Kč a mile mě překvapil, že umí vyfotit i hezky rozzářenou lumi. Potápky swatch a 2x seiko. Podle lumi určitě poznáte, o jaké seiko jde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 samuraje a 7002? nápověda zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14702&st=260 :-) Jinak jsou to 6309. Koupil jsem je od člena fóra a dal jsem jim rudý řemen. Trochu výrazné, ale v reálu moooc hezké :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 a jo! ten remen jim slusi... nechceš je vyfotit? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 (upraveno) Tak tahle nade mnou je fakt vymazlená Kibi! A nikovo zátiší s koulí plus akvárko...krása. Asi si taky koupim kalendář, jestli tam budou podobný pecky edit: sem si ji Kibi s dovolením (teda bez) dal jako pozadí, Nautily na lodi už sem tam měl dlouho Upraveno 20. července 2010 uživatelem Helex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pixelator Odesláno 20. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2010 tak toto je naozaj parada kibi... paci sa mi ze napisy na ciferniku su krasne citatelne. a pritom je jasne ze ide o nightshot... good job Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se