jorix Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Udělal jsem velmi příjemnou zkušenost s prodejcem timemachine. Velmi příjemné a férové jednání, ochota. Doporučuji!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2009 Musím se taky přidat, dneska jsem si u něho doma koupil box, naprostá spokojenost s ochotou a přístupem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Kde se takový timemachine nachází? Google mi nepomohl, asi blbě hledám. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 20. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Kde se takový timemachine nachází? Google mi nepomohl, asi blbě hledám. Dík. Nehledáš, časová mašina nachází se tu na fóru jako člen "timemachine", jinak pokud je mi známo, plánuje otevření eshopu, takže zatím ho google asi nenajde. Jináč je z Neratovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Nehledáš, časová mašina nachází se tu na fóru jako člen "timemachine", jinak pokud je mi známo, plánuje otevření eshopu, takže zatím ho google asi nenajde. Jináč je z Neratovic. Aha. Napadlo mě, že to je ten místní člen, který chvíli byl na aukru, pak tam nebyl a teď tam zase je. Dokonce jsem ho na tom aukru našel, ale je tam pod jiným nickem, takže jsem si to nespojil. Díky. Jaký winder sis koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Udělal jsem velmi příjemnou zkušenost s prodejcem timemachine. Velmi příjemné a férové jednání, ochota. Doporučuji!! Udelej fotky a napis nejake dojmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
timemachine Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Aha. Napadlo mě, že to je ten místní člen, který chvíli byl na aukru, pak tam nebyl a teď tam zase je. Dokonce jsem ho na tom aukru našel, ale je tam pod jiným nickem, takže jsem si to nespojil. Díky. Jaký winder sis koupil? Ono je to na první pohled trochu klopotné, ale pro vysvětlení. V dohledné době dám do provozu e-shop, kde budou zatím windery a boxy na hodinky. Ten bude mít adresu www.timemachine.cz, ale protože zboží už mám skladem a e-shop ještě nefunguje, tak jsem zboží vystavil, řekněme provizorně, na Aukru. Měl jsem tam už dřív registraci pod nickem Course1, tak jsem nechtěl čekat na zaregistrování pod nickem Timemachine (který je stejně obsazený, takže vtipně pod Timemachine1), ale zboží jsem tam dal pod nickem původním. Ano, chápu, že to je trochu krkolomné, ale fakt jen na první pohled. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 20. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Tož se rozepíšu Winder jsem kupoval společně s dawem009 u timemachina v Neratovicích. Cena bez slevy byla velmi pěkných 2950kč - 5% slevy pro členy Chronomagu, záruka poskytována, do zprovoznění eshopu per os. Časostroj všechno ochotně vysvětlil, předvedl, vyzkoušeli jsme funkčnost, hlučnost atd. Bohužel díky zkoušení jeho Precist Italian na pštrosovi (opravdu jsem přesvědčen o tom, že vášeň pro hodinky je jistý druh úchylky ) a zakecání se jsem nějak opoměl vyzkoušet, jak budou hodinky ve winderu sedět. Jelikož mám obvod zápěstí 20cm a moje Doxy mají velmi nepoddajný řemen + motýlovou sponu, hodinky ve winderu neseděly, jak bych si představoval (jinak vše perfektní, chod naprosto neslyšný, nastavování intuitivní, velice elegantrní design ebenového dřeva). Zkoušel jsem různě zvětšovat "polštářek", na kterém jsou hodinky obepnuty, ale nebylo to ono, hlavně esteticky. Timemachine mi se zjevnou samozřejmostí (což rozhodně jinde samozřejmostí nebývá!) druhý den předvedl celou svou nabídku winderů a nabídl vrácení peněz. Vybral jsem si ten z obrázku kibiho (myslím, že pro překlápěcí/motýlové atd. spony a větší obvod ruky je vhodnější, polštářek je větší a víc variabilní), nicméně jiné barvy, kterou timemachine nemá momentálně skladem, a na více hodinek (3-4). Takže jsem dostal své kačky zpět a až bude nová zásilka, půjdu pro něj. Co se Aukra týče, údajně chtějí zaslat kopii občanky (!), což dle svých slov timemachine nechtěl podstoupit, čili dočasně z aukra zmizel. Dawe009 má ruku normální, takže hodinky mu tam prý sedí parádně a s winderem je spokojený. Až se u něj vyskytnu, nafotím ho. Zatím dávám foto z Aukra (v reálu je winder o něco málo světlejší se zřetelnější strukturou dřeva): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Vše je jak píše jorix. S watch winderem a s jednáním Oty (timemachine) velká spokojenost. Samozřejmě to za ty peníze není hi-tech zařízení, ale čekal jsem to přiznám se mnohem horší. Funguje jak má, dobře vypadá a je prakticky neslyšitelný. Jediný problém je, jak psal jorix, s velikostí polštářku, na který se umisťují hodinky. Je bohužel docela malý (a nenastavitelný), stejně tak tzv. ďoura, do které se polštářek zasouvá. Problém to není u hodinek s řemenem a klasickou trnovou sponou, kde si je utáhnete podle velikosti polštářku. Horší je to u kovového tahu. Přesně na milimetr na nich sedí Seika mojí přítelkyně..její obvod ruky je stejný jako polštářku. Moje monstra už mají problém - plandají. Řeším to podložením čímkoliv co mám po ruce a hledám sofistikovanější řešení. Úplně stejný problém lze přepokládat u překlápěcí spony. Takže teď sháním malej černej sametovej polštářek. Doufám, že nebudu muset koupit dva metry sametu a šicí stroj pro přítelkyni..tím by se to lehce prodražilo:) Ale obecně opravdu spokojenost. Snad se na nás nebude Ota zlobit, že jsme popsali i problém tohoto konkrétního modelu, ale věřím, že to někomu může ušetřit starosti..potažmo následně i Otovi, protože nebude mít "reklamace" od podobných blbečků, jako jsme my dva..a koupíme si vrtič, aniž bychom zkusili, jestli se nám do něj vejdou hodinky:) Naopak, je to frajer, že vše vyřešil naprosto v klidu a ke spokojenosti jorixe..fakt to není až tak běžný jev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Právě jsem dostal do ruky box na 6ks hodinek. http://www.aukro.cz/item600899372_box_na_hodinky.html Výborné a vkusné zpracování bez nedostatků. Elegantní bytový doplněk v barvě ebenu. Vnitřní šířka každé přihrádky je 5 cm, vnější až 6cm. Konkrétně do tohoto modelu se mi v klidu vejdou i B-Uhr 47mm. Dobře tam sedí i masivní potápky na tahu. Příjemnou vychytávkou pro majitele větších zápěstí je pružná extenze k polštářku. Díky Oto. Super zboží i promptní jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Právě jsem dostal do ruky box na 6ks hodinek. Výborné a vkusné zpracování bez nedostatků. Elegantní bytový doplněk v barvě ebenu. Vnitřní šířka každé přihrádky je 5 cm, vnější až 6cm. Konkrétně do tohoto modelu se mi v klidu vejdou i B-Uhr 47mm. Dobře tam sedí i masivní potápky na tahu. Vypada to dobre. Ten zamek je zlaty nebo je mozna varianta i s chromovanym ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 (upraveno) Je to pozlacený kov - tedy odšroubovat "kování" (sedí na dvou malých vrutech), přebrousit a přelestit :-) Ale vymakaný je i klíček - taky pozlacený a má takový ten čísnký střapec. Chtěl jsem bez průhledu, protože strop je tady taky masivně polstrovaný a tak to může suplovat přenosku. edit: t i t Upraveno 2. dubna 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Je to pozlacený kov - tedy odšroubovat "kování" (sedí na dvou malých vrutech), přebrousit a přelestit :-) Diky, to je ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2009 takze gril uz griluje, diki mam rovnaky ako jorix, necakal som, ze to bude taky macek. Cakal som, ze bude tichy (najviac som sa obaval hlucnosti), ale vobec ho nieje pocut. aby som to tu zaplevelil uplne, pridavam link ktory pomoze pri nastavovani windera: http://www.orbita.ch/index_eng.htm SUPPORT - Automatic watch database (ukradnute od Skeletona ktory ten link postol 20.8.2006 - 14:26 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 (upraveno) Musím Otovi poděkovat za mimořádně ochotný a vstřícný přístup, na základě kterého se uskutečnil náš obchod. Skutečně, vše bylo na dnešní dobu až neuvěřitelné, mockrát díky a rád si zakoupím další věcičky. Upraveno 2. června 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Dneska jsem mel balicek na poste. Pri vyzvednuti me trochu polil studeny pot kdyz panimama za pultem s balickem hodila - ale jak jsem se pak presvedcil box byl opravdu dobre zabalen. Pobavilo me povedene Otovo logo - jednoduche a vtipne Takze zaverem: Jsem velice spokojen se zbozim i s prodejcem Timemachine. Diky PS: Jen z toho klicku utrhnu tu uchylnou cinskou trasnicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 VICSTAR TM803-6 z Timemachine shopu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 (upraveno) ...Pobavilo me povedene Otovo logo - jednoduche a vtipne ja chci taky videt to Otovo logo! na webu timemachine.cz jsem ho nenasel... EDIT: lehka oprava citace Upraveno 13. července 2009 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 ja chci taky videt to Otovo logo! na webu timemachine.cz jsem ho nenasel... EDIT: lehka oprava citace Fotak odjel na vylet, takze budes asi muset neco objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2009 Setkani s Letnanech problehlo v pohode, Ota bez predchozi domluvy dokonce privezl vsechny barevne varianty boxu, abych si mohl vybrat. Perfektni jednani, boxik je na svou cenovou kategorii prekvapive dobre zpracovany, fakt moc pekny. Naprosta spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se