Přejít na obsah

timemachine

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...

Mám pozitivní zkušenost - chtěl jsem koupit winder v barvě, který nebyl momentálně nabídce. Dostal jsem promptně informaci o dalším plánovaném termínu, kdy by mohlo být zboží na skladě. Nicméně nějaký den na to mě prodejce sám kontaktoval, že winder v žádané barvě přeci jen někde vyškrábl - to oceňuji, je vidět, že má zájem prodávat. Zbytek transakce proběhl hladce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Musím se taky ke chvále připojit, poho jednání a rychlej servis, spokojenost maximální. Tak ať se řady nás spokojených rozšiřujou :D

Taky se připojuji ke všeobecné chvále, pořídil jsem si u Oty dvě pouzdra VICSTAR TM843 (viz foto z jeho stránky) a jsem maximálně spokojený, jak s průběhem prodeje, tak i s pouzdry samotnými, ne že bych je měl hned čím naplnit, ale jsem připravený :)

post-3657-1258984447.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Protože Ota na webu nemá fotky tohoto pouzdra, dávám je sem.

Spokojenost

Na tenhle marně čekám(dočasně vyprodáno) už docela dlouho.Manželce se taky líbil a to je co říct,protože vkus máme každý troooošku jiný.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Na tenhle marně čekám(dočasně vyprodáno) už docela dlouho.Manželce se taky líbil a to je co říct,protože vkus máme každý troooošku jiný.

ja jsem je kupoval tusim 3 mesice zpet a rovno 2ks... jeden mam navic, tusim ze je jeste porad zabaleny, takze klidne se ho vzdam, jestli ti to pomuze...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Nedavno jsem tam koupil winder, maximalni spokojenost v relaci cena/vykon, po tydnu mi bohuzel winder umrel, odpoved z obchodu bleskova, nabidka slevy za clenstvi na chronomagu + dalsi sleva na dalsi nakup, opravdu jsem byl velmi prijemne prekvapen. Winder odeslan na reklamaci, ta se ted resi, ale z dosavadniho pristupu nemam vubec obav, ze bych nebyl spokojen...

Odkaz ke komentáři

Tak jak jsem predpokladal, s reklamaci zadny problem, byla bleskove vyrizena, prilozen dopis vysvetlujici jaka soucastka byla vadna a winder uz je opet doma a vesele toci...timto tedy dekuji prodejci....kez by to v CR fungovalo vzdy takto...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...