bandicoot Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Protože Ota na webu nemá fotky tohoto pouzdra, dávám je sem. Spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Protože Ota na webu nemá fotky tohoto pouzdra, dávám je sem. Spokojenost Hele , nemlatej se ti tam o sebe kdyz nemaj ty chlivky oddeleny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Dantechno: takhle tam jsou na nafocení aby byly vidět rozměry, v reálu je dáš cikcak (prostřední sponou nahoru) a máš to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Dantechno: takhle tam jsou na nafocení aby byly vidět rozměry, v reálu je dáš cikcak (prostřední sponou nahoru) a máš to. Aha , no vidis , to me nenapadlo. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rud111 Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Mám pozitivní zkušenost - chtěl jsem koupit winder v barvě, který nebyl momentálně nabídce. Dostal jsem promptně informaci o dalším plánovaném termínu, kdy by mohlo být zboží na skladě. Nicméně nějaký den na to mě prodejce sám kontaktoval, že winder v žádané barvě přeci jen někde vyškrábl - to oceňuji, je vidět, že má zájem prodávat. Zbytek transakce proběhl hladce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2009 Diky Otovi dalsi box na hodinky doma. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2009 Diky Otovi dalsi box na hodinky doma. Diky Musím se taky ke chvále připojit, poho jednání a rychlej servis, spokojenost maximální. Tak ať se řady nás spokojených rozšiřujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Musím se taky ke chvále připojit, poho jednání a rychlej servis, spokojenost maximální. Tak ať se řady nás spokojených rozšiřujou Taky se připojuji ke všeobecné chvále, pořídil jsem si u Oty dvě pouzdra VICSTAR TM843 (viz foto z jeho stránky) a jsem maximálně spokojený, jak s průběhem prodeje, tak i s pouzdry samotnými, ne že bych je měl hned čím naplnit, ale jsem připravený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 2. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2009 taky jsem kupoval 2x pouzdro na hodinky... bezproblemova komunikace, rychle doruceni, spokojenost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 (upraveno) Protože Ota na webu nemá fotky tohoto pouzdra, dávám je sem. Spokojenost Na tenhle marně čekám(dočasně vyprodáno) už docela dlouho.Manželce se taky líbil a to je co říct,protože vkus máme každý troooošku jiný. Upraveno 3. prosince 2009 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Na tenhle marně čekám(dočasně vyprodáno) už docela dlouho.Manželce se taky líbil a to je co říct,protože vkus máme každý troooošku jiný. ja jsem je kupoval tusim 3 mesice zpet a rovno 2ks... jeden mam navic, tusim ze je jeste porad zabaleny, takze klidne se ho vzdam, jestli ti to pomuze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Musím taky poděkovat za rychlý obchod. Box na hodinky s průhledem přišel tuším po dvou dnech pečlivě zabalený a chráněný před rozbitím. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 přidám jedno velice pozitivní hodnocení. Vstřícný přístup s ohledem na můj speciální požadavek. Winder na tři hodinky perfektní. Můžu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Tak jsem se dnes dočkal winderu VICSTAR TM90322 na 2ks k vrtění. Ota komunikoval a jednal rychle a profesionálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Nedavno jsem tam koupil winder, maximalni spokojenost v relaci cena/vykon, po tydnu mi bohuzel winder umrel, odpoved z obchodu bleskova, nabidka slevy za clenstvi na chronomagu + dalsi sleva na dalsi nakup, opravdu jsem byl velmi prijemne prekvapen. Winder odeslan na reklamaci, ta se ted resi, ale z dosavadniho pristupu nemam vubec obav, ze bych nebyl spokojen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Tak jak jsem predpokladal, s reklamaci zadny problem, byla bleskove vyrizena, prilozen dopis vysvetlujici jaka soucastka byla vadna a winder uz je opet doma a vesele toci...timto tedy dekuji prodejci....kez by to v CR fungovalo vzdy takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 I ja bych se timto rad pripojil ke spokojenemu zakaznikovi. Winder jsem dnes prevzal osobne. Ukazka mozností, funkcnosti winderu a sleva pro cleny fora byly prijemnym servisem ze strany prodavajiciho. Timto Otovi dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Tak i já se můžu připojit ke spokojeným zákazníkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Take se pridavam, winder dosel bez problemu, precizne zabalen a byla i sleva pro cleny fora, zpracovani vyrobku je vyborne. Pridavam foto, jedna se o VICSTAR TM92213. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzedek Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Tohoto prodejce doporučuji každému.Sice mě winder odešel,ale reklamace byla absolutně bez problému, takže jsem velmi spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se