Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 622
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak kšiltovky jsou už doma - večer vás z domova obešlu s instrukcema (teď by se mi to na telefonu špatně ťukalo...).

Odesláno

Všichni by jste měli mít ode mne SZ s instrukcemi - pokud někomu nedorazila, ozvěte se mi. Po připsání peněz na účet začínám posílat.

Odesláno (upraveno)

Zabaleno a připraveno k zítřejšímu odeslání pro následující členy (ozvali se s adresou):

Topkan, Onney, Volfda, Vladimír Přecechtěl, Thomass, bolverk, badcompany78, vraby, M-72, hommer1, Skeleton, Marfi, Horhe, little_w.

EDIT: + sect

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Takže všechny ostatní čapky zabaleny a v pondělí odejdou na vámi poslané adresy - jediný, kdo se neozval, je boudy.

Další čepice byly rozebrány mimo seznam přes SZ a pět jich ještě zbylo. Takže kdyby měl někdo ještě zájem, ať pošle SZ.

Odesláno

Takže všechny ostatní čapky zabaleny a v pondělí odejdou na vámi poslané adresy - jediný, kdo se neozval, je boudy.

Další čepice byly rozebrány mimo seznam přes SZ a pět jich ještě zbylo. Takže kdyby měl někdo ještě zájem, ať pošle SZ.

SZ
Odesláno

Zabaleno a připraveno k zítřejšímu odeslání pro následující členy (ozvali se s adresou):

Topkan, Onney, Volfda, Vladimír Přecechtěl, Thomass, bolverk, badcompany78, vraby, M-72, hommer1, Skeleton, Marfi, Horhe, little_w.

EDIT: + sect

Zásilka právě dorazila.

Díky, Ricousi

Odesláno

No nekecej....tohle fakt Richard posílá s těma čepicema??? Že já si jich neobjednal víc :gora:

No tak to mam taky reklamaci nebo mi to vybral postak :crying_anim02:

Richarde, diky ... :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Zítra odejdou poslední dvě obálky s čepicema, platba je ode všech na účtu (díky za rychlost).

Jinak hodinky byly jen v každé 007 obálce a už došly - teď nás nikam na stánky neposílají, není na benzín... :wacko:

EDIT: mám ještě poslední tři kousky (čepic)

Upraveno uživatelem ricous

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...