saida Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Super! Už jsem se chtěl optat,teď v období deštů se bude obzvlášť hodit. Díky za angažovanost !
ricous Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Tak kšiltovky jsou už doma - večer vás z domova obešlu s instrukcema (teď by se mi to na telefonu špatně ťukalo...).
ricous Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Všichni by jste měli mít ode mne SZ s instrukcemi - pokud někomu nedorazila, ozvěte se mi. Po připsání peněz na účet začínám posílat.
ricous Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 (upraveno) Zabaleno a připraveno k zítřejšímu odeslání pro následující členy (ozvali se s adresou):Topkan, Onney, Volfda, Vladimír Přecechtěl, Thomass, bolverk, badcompany78, vraby, M-72, hommer1, Skeleton, Marfi, Horhe, little_w. EDIT: + sect Upraveno 27. května 2010 uživatelem ricous
miccalek Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Budou se v nejbližší době zase ty kšiltovky objednávat?
ricous Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Odesláno 27. května 2010 Možná nějaké zbydou - vydrž, ozvu se ti po rozeslání poslední serie.
ricous Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Takže všechny ostatní čapky zabaleny a v pondělí odejdou na vámi poslané adresy - jediný, kdo se neozval, je boudy.Další čepice byly rozebrány mimo seznam přes SZ a pět jich ještě zbylo. Takže kdyby měl někdo ještě zájem, ať pošle SZ.
Honza.manta Odesláno 29. května 2010 Nahlásit Odesláno 29. května 2010 Takže všechny ostatní čapky zabaleny a v pondělí odejdou na vámi poslané adresy - jediný, kdo se neozval, je boudy. Další čepice byly rozebrány mimo seznam přes SZ a pět jich ještě zbylo. Takže kdyby měl někdo ještě zájem, ať pošle SZ. SZ
Marfi Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Zabaleno a připraveno k zítřejšímu odeslání pro následující členy (ozvali se s adresou): Topkan, Onney, Volfda, Vladimír Přecechtěl, Thomass, bolverk, badcompany78, vraby, M-72, hommer1, Skeleton, Marfi, Horhe, little_w. EDIT: + sect Zásilka právě dorazila. Díky, Ricousi
vraby Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Zásilka právě dorazila. Díky, Ricousi,taky se připojuji-vraby
volfda Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Právě mi přišla zásilka, děkuji Richarde
Henry Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 No nekecej....tohle fakt Richard posílá s těma čepicema??? Že já si jich neobjednal víc
Boudy Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 No nekecej....tohle fakt Richard posílá s těma čepicema??? Že já si jich neobjednal víc No tak to mam taky reklamaci nebo mi to vybral postak Richarde, diky ...
volfda Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 No nekecej....tohle fakt Richard posílá s těma čepicema??? Že já si jich neobjednal víc Mně to přišlo taky, vám ne???
ricous Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 (upraveno) Zítra odejdou poslední dvě obálky s čepicema, platba je ode všech na účtu (díky za rychlost).Jinak hodinky byly jen v každé 007 obálce a už došly - teď nás nikam na stánky neposílají, není na benzín... EDIT: mám ještě poslední tři kousky (čepic) Upraveno 1. června 2010 uživatelem ricous
Horhe Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Díky díky, už ji mám doma taky, sice trošku sežvejklá, ale na hlavě se snad srovná. A bez rolád
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se