cody Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 4 Ricous: Poklona az k zemi pane! Dat to tak rychle dohromady a za 3 piva, tomu rikam vykon Zaplatim ti na ucet, posli prosim v SZ cislo uctu. Dekuju moc
Jakubisko Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 ČEPICE OD PAVČI: GRIGIO: 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99
jorix Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 ČEPICE OD PAVČI: GRIGIO: 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko 4) jorix NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99 4) jorix Zaplatím dle vaší dohody. Díky oběma!!
ricous Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 (upraveno) K seznamu objednávek - u šedé je ještě jedno volné místo a modré jsou kdispozici ještě čtyři. Takže mi v případě zájmu napiště. K platbě - číslo účtu vám pošlu na požádání přes SZ, vystavovat ho tady přeci jen nechci... Je mi jedno, jestli mi "pražská větev" zaplatí na účet předem a nebo mi to dá Pavča v hotovosti při předání - možná je to lepší možnost, protože ušetříte 9,- Kč za převod . Jen mi nějak uniklo, že 4.4. bude v Praze Obama - snad se s Pavčou bez problémů sejdeme... EDIT: excelová tabulka nejde přiložit... Upraveno 27. března 2009 uživatelem ricous
pavča Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Posílám aktuální seznam objednávek - u šedé je ještě jedno volné místo a modré jsou kdispozici ještě čtyři. Takže mi v případě zájmu napiště. K platbě - číslo účtu vám pošlu na požádání přes SZ, vystavovat ho tady přeci jen nechci... Je mi jedno, jestli mi "pražská větev" zaplatí na účet předem a nebo mi to dá Pavča v hotovosti při předání - možná je to lepší možnost, protože ušetříte 9,- Kč za převod . Jen mi nějak uniklo, že 4.4. bude v Praze Obama - snad se s Pavčou nějak sejdeme... Nějak to uděláme, já mám sice s Obamou naplánovaný program na celý den (chtěl, abych ho trochu protáhl po Praze), ale na chvilku ho posadím někde do kavárny a odskočím si na schůzku s Tebou. Když mu řeknu, že jde o čepice Chronomagu, tak to určitě pochopí.
Jerryl Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Tak mu taky dej čepici, kdyby moc brblal
Conrad Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 (upraveno) K seznamu objednávek - u šedé je ještě jedno volné místo a modré jsou kdispozici ještě čtyři. Takže mi v případě zájmu napiště. K platbě - číslo účtu vám pošlu na požádání přes SZ, vystavovat ho tady přeci jen nechci... Je mi jedno, jestli mi "pražská větev" zaplatí na účet předem a nebo mi to dá Pavča v hotovosti při předání - možná je to lepší možnost, protože ušetříte 9,- Kč za převod . Jen mi nějak uniklo, že 4.4. bude v Praze Obama - snad se s Pavčou bez problémů sejdeme... EDIT: excelová tabulka nejde přiložit... Netušil jsem,ře si Obama také objednal v seznamu není ČEPICE OD PAVČI: GRIGIO: 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko 4) jorix NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99 4) jorix Zaplatím dle vaší dohody. Díky oběma!! Upraveno 27. března 2009 uživatelem Conrad
HonzaX Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Čepice od Pavči Grigio 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko 4) jorix 5) HonzaX NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99 4) jorix
Malaket Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Čepice od Pavči Grigio 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko 4) jorix 5) HonzaX 6) Malaket NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99 4) jorix 5) Malaket Peníze jsem převed, upřesni mi prosím místo, datum a čas předání, už se v tom vlákně moc neorientuju
pavča Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Peníze jsem převed, upřesni mi prosím místo, datum a čas předání, už se v tom vlákně moc neorientuju Zatím jenom vytváříme seznam, ricous zpracuje tabulku (rozdělovník) a podle ní pak budu vědět, kdo chce tento způsob distribuce využít, jakou má čepici a zda již platil převodem, nebo zaplatí mě. No a až mi ricous čepice 4.4.2009 předá, tak následně dám nějaké termíny srazu a proběhne vlastní předání.
People Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Čepice od Pavči Grigio 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko 4) jorix 5) HonzaX 6) Malaket NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99 4) jorix 5) Malaket 6) People
pavča Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 a je to tady zase... to je jak Schindleruv seznam... Tohleto by byla výborná prověřovací akce pro logistické centrum Pentagonu.
vlamor Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Platbu uhradím prevodom, keď dostanem bankové spojenie. Ale pre zjednodušenie distribúcie aby to nebolo potrebné posielať do SK prosím niektorého cteného člena z Brna alebo okolia (kde sa často vyskytujem), ktorému by sa do jeho zásielky pribalila aj moja čapica a ja by som si ju u neho osobne prevzal. Poštovné platím a ešte k tomu aj zaďakujem...
Kalifx Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Čepice od Pavči Grigio 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko 4) jorix 5) HonzaX 6) Malaket 7) Kalifx NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99 4) jorix 5) Malaket 6) People Napsal jsem Ricousovi SZ a uhradím to převodem...
Alessio Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Čepice od Pavči Grigio 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko 4) jorix 5) HonzaX 6) Malaket 7) Kalifx 8) Alessio NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99 4) jorix 5) Malaket 6) People
jovani Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 popravde povedane, stracam prehlad komu a kam poslat prachy?
pavča Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 popravde povedane, stracam prehlad komu a kam poslat prachy? Celkový přehled o akci má jedině ricous. Ricous zpracuje tabulku těch, co si přejí osobní odběr v Praze ode mě. Pro tyto lidi mi 4.4.2009 předá čepice a já mu hotově zaplatím za ty, kdo mu neposlali peníze předem převodem, ti pak zaplatí hotově mě. Takže kdo nemá v plánu osobní odběr v Praze, tak vše musí řešit přímo s ricousem. Hezký den a celý týden přeje pavča.
sery.vlk Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Pražáci! Co tu někteří navrhují, je velice obětavé, protože náročné na čas... Nemáte někdo nějaké** dobré** známé** na krámě, kam bychom se pro kšiltovky sami mohli zastavit? aby Pavča nemusel věnovat týden organizování schůzek a předávání.... (nedejbože čekání na opozdilce) (Já sám mám krámské kámoše jen dost od metra, sice byste si k šiltovce mohli přikoupit bajka, ale .-))
jorix Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Čepice od Pavči Grigio 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko 4) jorix 5) HonzaX 6) Malaket 7) Kalifx 8) Alessio 9) dawe009 - je mimo, píšu za něj NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99 4) jorix 5) Malaket 6) People
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se