Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

4 Ricous: Poklona az k zemi pane! Dat to tak rychle dohromady a za 3 piva, tomu rikam vykon :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Zaplatim ti na ucet, posli prosim v SZ cislo uctu. Dekuju moc :thumbsup_anim:

• Odpovědi 622
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ČEPICE OD PAVČI:

GRIGIO:

1) Jerryl

2) Adam99

3) Jakubisko

4) jorix

NAVY:

1) Jerryl

2) spiderer

3) Adam99

4) jorix

Zaplatím dle vaší dohody.

Díky oběma!!

Odesláno (upraveno)

K seznamu objednávek - u šedé je ještě jedno volné místo a modré jsou kdispozici ještě čtyři. Takže mi v případě zájmu napiště.

K platbě - číslo účtu vám pošlu na požádání přes SZ, vystavovat ho tady přeci jen nechci... Je mi jedno, jestli mi "pražská větev" zaplatí na účet předem a nebo mi to dá Pavča v hotovosti při předání - možná je to lepší možnost, protože ušetříte 9,- Kč za převod ;) . Jen mi nějak uniklo, že 4.4. bude v Praze Obama - snad se s Pavčou bez problémů sejdeme... :sniper:

EDIT: excelová tabulka nejde přiložit...

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
Posílám aktuální seznam objednávek - u šedé je ještě jedno volné místo a modré jsou kdispozici ještě čtyři. Takže mi v případě zájmu napiště.

K platbě - číslo účtu vám pošlu na požádání přes SZ, vystavovat ho tady přeci jen nechci... Je mi jedno, jestli mi "pražská větev" zaplatí na účet předem a nebo mi to dá Pavča v hotovosti při předání - možná je to lepší možnost, protože ušetříte 9,- Kč za převod ;) . Jen mi nějak uniklo, že 4.4. bude v Praze Obama - snad se s Pavčou nějak sejdeme... :sniper:

Nějak to uděláme, já mám sice s Obamou naplánovaný program na celý den (chtěl, abych ho trochu protáhl po Praze), ale na chvilku ho posadím někde do kavárny a odskočím si na schůzku s Tebou. Když mu řeknu, že jde o čepice Chronomagu, tak to určitě pochopí.

Odesláno (upraveno)
K seznamu objednávek - u šedé je ještě jedno volné místo a modré jsou kdispozici ještě čtyři. Takže mi v případě zájmu napiště.

K platbě - číslo účtu vám pošlu na požádání přes SZ, vystavovat ho tady přeci jen nechci... Je mi jedno, jestli mi "pražská větev" zaplatí na účet předem a nebo mi to dá Pavča v hotovosti při předání - možná je to lepší možnost, protože ušetříte 9,- Kč za převod ;) . Jen mi nějak uniklo, že 4.4. bude v Praze Obama - snad se s Pavčou bez problémů sejdeme... :sniper:

EDIT: excelová tabulka nejde přiložit...

Netušil jsem,ře si Obama také objednal v seznamu není

ČEPICE OD PAVČI:

GRIGIO:

1) Jerryl

2) Adam99

3) Jakubisko

4) jorix

NAVY:

1) Jerryl

2) spiderer

3) Adam99

4) jorix

Zaplatím dle vaší dohody.

Díky oběma!!

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Čepice od Pavči

Grigio

1) Jerryl

2) Adam99

3) Jakubisko

4) jorix

5) HonzaX

6) Malaket

NAVY:

1) Jerryl

2) spiderer

3) Adam99

4) jorix

5) Malaket

Peníze jsem převed, upřesni mi prosím místo, datum a čas předání, už se v tom vlákně moc neorientuju

Odesláno
Peníze jsem převed, upřesni mi prosím místo, datum a čas předání, už se v tom vlákně moc neorientuju

Zatím jenom vytváříme seznam, ricous zpracuje tabulku (rozdělovník) a podle ní pak budu vědět, kdo chce tento způsob distribuce využít, jakou má čepici a zda již platil převodem, nebo zaplatí mě. No a až mi ricous čepice 4.4.2009 předá, tak následně dám nějaké termíny srazu a proběhne vlastní předání.

Odesláno

Platbu uhradím prevodom, keď dostanem bankové spojenie. Ale pre zjednodušenie distribúcie aby to nebolo potrebné posielať do SK prosím niektorého cteného člena z Brna alebo okolia (kde sa často vyskytujem), ktorému by sa do jeho zásielky pribalila aj moja čapica a ja by som si ju u neho osobne prevzal. Poštovné platím a ešte k tomu aj zaďakujem... :cheers: ;)

Odesláno

Čepice od Pavči

Grigio

1) Jerryl

2) Adam99

3) Jakubisko

4) jorix

5) HonzaX

6) Malaket

7) Kalifx

NAVY:

1) Jerryl

2) spiderer

3) Adam99

4) jorix

5) Malaket

6) People

Napsal jsem Ricousovi SZ a uhradím to převodem...

Odesláno
popravde povedane, stracam prehlad :o

komu a kam poslat prachy?

Celkový přehled o akci má jedině ricous. Ricous zpracuje tabulku těch, co si přejí osobní odběr v Praze ode mě. Pro tyto lidi mi 4.4.2009 předá čepice a já mu hotově zaplatím za ty, kdo mu neposlali peníze předem převodem, ti pak zaplatí hotově mě.

Takže kdo nemá v plánu osobní odběr v Praze, tak vše musí řešit přímo s ricousem.

Hezký den a celý týden přeje pavča.

Odesláno

Pražáci! Co tu někteří navrhují, je velice obětavé, protože náročné na čas...

Nemáte někdo nějaké** dobré** známé** na krámě, kam bychom se pro kšiltovky sami mohli zastavit? aby Pavča nemusel věnovat týden organizování schůzek a předávání.... (nedejbože čekání na opozdilce)

(Já sám mám krámské kámoše jen dost od metra, sice byste si k šiltovce mohli přikoupit bajka, ale .-))

Odesláno

Čepice od Pavči

Grigio

1) Jerryl

2) Adam99

3) Jakubisko

4) jorix

5) HonzaX

6) Malaket

7) Kalifx

8) Alessio

9) dawe009 - je mimo, píšu za něj

NAVY:

1) Jerryl

2) spiderer

3) Adam99

4) jorix

5) Malaket

6) People

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...