sery.vlk Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Čepice od Pavči Grigio 1) Jerryl 2) Adam99 3) Jakubisko 4) jorix 5) HonzaX 6) Malaket 7) Kalifx 8) Alessio 9) dawe009 - je mimo, píšu za něj 10) Sery.vlk: platební příkaz pro platbu Ricousovi na účet předán bance 31/3 NAVY: 1) Jerryl 2) spiderer 3) Adam99 4) jorix 5) Malaket 6) People
pavča Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Tak se, zatím marně, pokouším kontaktovat ricouse, zítra má proběhnout předání v Praze a já jsem rovnou chtěl zájemcům nabídnout první možnost odběru čepic. Tak zatím nevím, zda to proběhne, kdo by zítra měl čas, tak sledujte toto téma, třeba to bude reálné. Zatím se omlouvám a ahoj, pavča.
ricous Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 (upraveno) pavča napsal: Tak se, zatím marně, pokouším kontaktovat ricouse, zítra má proběhnout předání v Praze a já jsem rovnou chtěl zájemcům nabídnout první možnost odběru čepic. Tak zatím nevím, zda to proběhne, kdo by zítra měl čas, tak sledujte toto téma, třeba to bude reálné. Zatím se omlouvám a ahoj, pavča. Omlouvám se já - nestíhám to všechno, je s tím nějak víc práce než jsem čekal... Každopádně čepice už mám - odpoledne je nafotím a dám sem. S Pájou se domluvím na zítřku přes SZ. Projel jsem si platby na účtu a tak bych vás poprosil o kontrolu, jestli jsem někoho nevynechal. Takže zaplaceno mají: Adam99, babacho, bandicoot, Conrad, DaDriva, Elda76, filo-boxer, gandalf, Honza1, HonzaS, Kalifix, kejklik, KGrob, kibi, Kupa54, lib, Malaket, MarcelG, MarvinX, Muffik, New X-Bob, Peta-Biker, Petr_H, Quasar007, Ruda, Senseeei, sery.vlk, skalis, SRSONOR, Tara, Traveller, utrejch, vikhra, vonhazlov Pokud se někdo v seznamu nenajdete a platili jste, napište mi přes SZ. Omlouvám se i těm, kteří museli na mou odpověď nějaký ten půlden či den čekat - vážně nestíhám. Upraveno 3. dubna 2009 uživatelem ricous
Jerryl Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Platí ta možnost zaplatit Pavčovi při předání? Aby to nevypadalo, že nechci zaplatit.
ricous Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Jerryl napsal: Platí ta možnost zaplatit Pavčovi při předání? Aby to nevypadalo, že nechci zaplatit. Jasně, počítáme s tím.
ricous Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 (upraveno) Tak tady jsou slíbené fotky. EDIT: Marná snaha o lepší... Upraveno 3. dubna 2009 uživatelem ricous
Alessio Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 (upraveno) ricous napsal: Jasně, počítáme s tím. Sleduju to, počítám s cashem a pavčou. Kdyby to nevyšlo, nevadí, časem si pro to někam klidně zajedu. Edit: hezký! nevim kterou chci...:-D Upraveno 3. dubna 2009 uživatelem Alessio
Baker Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 ricous napsal: Tak tady jsou slíbené fotky. Ricousi vypada to dobre !
Jakubisko Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 ricous napsal: Tak tady jsou slíbené fotky. S dcerou by nebyly? ... ale capky jsou paradni, uz se tesim!
ricous Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 No snad se vám budou líbit... Dávám ještě detailní fotky loga - nápis "MAG" byl na běžné vyšití moc malý, musel se proto dělat tzv. přímým stehem (psal jsem to už dřív). Není to tak dokonalé, ale vzhledem k velikosti nápisu to není zas tak špatný. Jinak software k výšivce je uložen, možnost dalšího použití (trička, mikyny apod.)
pavča Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Předběžná zpráva pro ty z Prahy, kteří mají v plánu odběr u mě a kteří by měli čas zítra, to je v sobotu 4.4. Ricous mi čepice předá asi někdy před polednem, takže následně je možné se dohodnout na srazu v oblasti Václavského náměstí. Místo a čas ještě upřesním, až mi ricous upřesní příjezd. Sledujte toto fórum. Další termíny odběru budou po neděli a včas je sdělím.
sery.vlk Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Ricouši -- podle fotek JE výsledek SUPER .-)) Díky za obětavost během celé akce... petr
pavča Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2009 Takže možnost prvního odběru čepic Chronomag. Po závěrečné konzultaci s ricousem je výsledná distribuční tabulka následující: GRIGIO: Jerryl Adam99 zaplaceno Jakubisko jorix HonzaX Malaket zaplaceno Kalifx zaplaceno Alessio dawe009 sery.vlk zaplaceno pavča NAVY: Jerryl spiderer Adam99 zaplaceno jorix Malaket zaplaceno People pavča Cena za jeden kus čepice je 88,- Kč (mějte, pokud možno, peníze akorát). První distribuční schůzka je zítra 4.4. ve 12 hodin a jako vhodné místo bych viděl McDonalds ve spodní části Václavského náměstí, budu u nějakého stolku v 1. patře. Budu čekat do 12.30 hod.
People Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 v ktorom mcdonalde? dajte prosim link na mapy.cz, ze kde presne. dakujem
cody Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Nejspis mi neco uteklo, znovu jsem projel vlakno a nenasel jak zaplatit prevodem a cekat na balicek od posty:-( Resi se to s Ricousem pres SZ???
romanm Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 Ahoj,také by mě zajímala informace,jak se k čepce dostat..pokud se nemýlím,zatím tu probíhají info jen pro účastníky dnešního předání v Praze..jak je to tedy s osttními?Díky moc..Roman
Marfi Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 cody napsal: Nejspis mi neco uteklo, znovu jsem projel vlakno a nenasel jak zaplatit prevodem a cekat na balicek od posty:-( Resi se to s Ricousem pres SZ??? ANO, pošlete Ricousovi SZ a on pošle č.ú. a pokyny.
pavča Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 (upraveno) Dnešní první odběr (snad) úspěšně proběhl, druhá možnost odběru by byla v úterý 7.4. dopoledne, navrhoval bych McDonald's na Florenci, trasa metra B a C. Předběžný čas 10:00 až 10:30. Kdo má zájem, pošlete mi, prosím, SZ, abych věděl, zda se to vůbec někomu hodí. Díky pavča. P.S. Nejsem agent ani spolumajitel McDonald's, jen se mi to zdá snadné k nalezení a mohu tam chvíli jen tak sedět. Čao. Upraveno 4. dubna 2009 uživatelem pavča
Jakubisko Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2009 V zastoupeni sve pritelkyne jeste jednou dekuji pavcovi za umozneni naprosto promptniho predani a riciousovi za provedeni cepice. Je naprosto bombasticka, cele odpoledne jsem ji nesundal z hlavy a nejradeji bych v ni i spal
sery.vlk Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2009 Chlapi, za všecky spotřebitele kšiltovek díky za nápad, obětavost, a hlavně za čas, který celé akci věnujete
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se