Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čepice od Pavči

Grigio

1) Jerryl

2) Adam99

3) Jakubisko

4) jorix

5) HonzaX

6) Malaket

7) Kalifx

8) Alessio

9) dawe009 - je mimo, píšu za něj

10) Sery.vlk: platební příkaz pro platbu Ricousovi na účet předán bance 31/3

NAVY:

1) Jerryl

2) spiderer

3) Adam99

4) jorix

5) Malaket

6) People

• Odpovědi 622
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak se, zatím marně, pokouším kontaktovat ricouse, zítra má proběhnout předání v Praze a já jsem rovnou chtěl zájemcům nabídnout první možnost odběru čepic. Tak zatím nevím, zda to proběhne, kdo by zítra měl čas, tak sledujte toto téma, třeba to bude reálné. Zatím se omlouvám a ahoj, pavča.

Odesláno (upraveno)
  pavča napsal:
Tak se, zatím marně, pokouším kontaktovat ricouse, zítra má proběhnout předání v Praze a já jsem rovnou chtěl zájemcům nabídnout první možnost odběru čepic. Tak zatím nevím, zda to proběhne, kdo by zítra měl čas, tak sledujte toto téma, třeba to bude reálné. Zatím se omlouvám a ahoj, pavča.

Omlouvám se já - nestíhám to všechno, je s tím nějak víc práce než jsem čekal... Každopádně čepice už mám - odpoledne je nafotím a dám sem. S Pájou se domluvím na zítřku přes SZ.

Projel jsem si platby na účtu a tak bych vás poprosil o kontrolu, jestli jsem někoho nevynechal. Takže zaplaceno mají:

Adam99, babacho, bandicoot, Conrad, DaDriva, Elda76, filo-boxer, gandalf, Honza1, HonzaS, Kalifix, kejklik, KGrob, kibi, Kupa54, lib, Malaket, MarcelG, MarvinX, Muffik, New X-Bob, Peta-Biker, Petr_H, Quasar007, Ruda, Senseeei, sery.vlk, skalis, SRSONOR, Tara, Traveller, utrejch, vikhra, vonhazlov

Pokud se někdo v seznamu nenajdete a platili jste, napište mi přes SZ.

Omlouvám se i těm, kteří museli na mou odpověď nějaký ten půlden či den čekat - vážně nestíhám.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
  Jerryl napsal:
Platí ta možnost zaplatit Pavčovi při předání? Aby to nevypadalo, že nechci zaplatit.

Jasně, počítáme s tím.

Odesláno (upraveno)

Tak tady jsou slíbené fotky.

EDIT: Marná snaha o lepší...

post-3263-1238769532.jpg

post-3263-1238769820.jpg

post-3263-1238770121.jpg

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno (upraveno)
  ricous napsal:
Jasně, počítáme s tím.

Sleduju to, počítám s cashem a pavčou. Kdyby to nevyšlo, nevadí, časem si pro to někam klidně zajedu.

Edit: hezký! nevim kterou chci...:-D

Upraveno uživatelem Alessio
Odesláno

No snad se vám budou líbit... Dávám ještě detailní fotky loga - nápis "MAG" byl na běžné vyšití moc malý, musel se proto dělat tzv. přímým stehem (psal jsem to už dřív). Není to tak dokonalé, ale vzhledem k velikosti nápisu to není zas tak špatný.

Jinak software k výšivce je uložen, možnost dalšího použití (trička, mikyny apod.)

post-3263-1238770710.jpg

post-3263-1238770717.jpg

Odesláno

Předběžná zpráva pro ty z Prahy, kteří mají v plánu odběr u mě a kteří by měli čas zítra, to je v sobotu 4.4. Ricous mi čepice předá asi někdy před polednem, takže následně je možné se dohodnout na srazu v oblasti Václavského náměstí.

Místo a čas ještě upřesním, až mi ricous upřesní příjezd. Sledujte toto fórum.

Další termíny odběru budou po neděli a včas je sdělím.

Odesláno

Takže možnost prvního odběru čepic Chronomag. Po závěrečné konzultaci s ricousem je výsledná distribuční tabulka následující:

GRIGIO:

Jerryl

Adam99 zaplaceno

Jakubisko

jorix

HonzaX

Malaket zaplaceno

Kalifx zaplaceno

Alessio

dawe009

sery.vlk zaplaceno

pavča

NAVY:

Jerryl

spiderer

Adam99 zaplaceno

jorix

Malaket zaplaceno

People

pavča

Cena za jeden kus čepice je 88,- Kč (mějte, pokud možno, peníze akorát).

První distribuční schůzka je zítra 4.4. ve 12 hodin a jako vhodné místo bych viděl McDonalds ve spodní části Václavského náměstí, budu u nějakého stolku v 1. patře. Budu čekat do 12.30 hod.

Odesláno

Nejspis mi neco uteklo, znovu jsem projel vlakno a nenasel jak zaplatit prevodem a cekat na balicek od posty:-(

Resi se to s Ricousem pres SZ???

Odesláno

Ahoj,také by mě zajímala informace,jak se k čepce dostat..pokud se nemýlím,zatím tu probíhají info jen pro účastníky dnešního předání v Praze..jak je to tedy s osttními?Díky moc..Roman

Odesláno
  cody napsal:
Nejspis mi neco uteklo, znovu jsem projel vlakno a nenasel jak zaplatit prevodem a cekat na balicek od posty:-(

Resi se to s Ricousem pres SZ???

ANO, pošlete Ricousovi SZ a on pošle č.ú. a pokyny.

Odesláno (upraveno)

Dnešní první odběr (snad) úspěšně proběhl, druhá možnost odběru by byla v úterý 7.4. dopoledne, navrhoval bych McDonald's na Florenci, trasa metra B a C. Předběžný čas 10:00 až 10:30. Kdo má zájem, pošlete mi, prosím, SZ, abych věděl, zda se to vůbec někomu hodí. Díky pavča.

P.S. Nejsem agent ani spolumajitel McDonald's, jen se mi to zdá snadné k nalezení a mohu tam chvíli jen tak sedět. Čao.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

V zastoupeni sve pritelkyne jeste jednou dekuji pavcovi za umozneni naprosto promptniho predani a riciousovi za provedeni cepice. Je naprosto bombasticka, cele odpoledne jsem ji nesundal z hlavy a nejradeji bych v ni i spal :cheff:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...