lindys Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Moje první Garminy byly Fenix 5. Koupil jsem si je v roce 2018 a měl jsem je snad 6 let. Kdybych měl víc rozumu a "nutně nepotřeboval sedmičky", tak bych je podle mě mohl mít dodnes, protože i po těch 6 letech, co jsem je prodával, měly výdrž odhadem tak 90% nového stavu. Garminy jsou pro mě hodinky, co mi rozbily (nebo napravily?) vztah k ostatním hodinkám. Nechal jsem si prakticky jen pár kusů, který jsem si koupil k zvláštním příležitostem a nosim je do společnosti, jinak jsou na ruce právě Garminy. Ani mě tak nezajímaj všechny ty různý metriky, ale jsou extrémně praktický. 1
stando Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února ...tak toto sa stalo aj mne. Pri kupe prvych Fenixov niekedy okolo roku 2011. Som ich nosil iba na sport....no športu postupne pribudalo a Fenixy na trvalo usadili na mojom zapestí. V podstate som sa skoro všetkych mechanik zbavil. Obcas ma láka kupit si nejaku peknu mechaniku v podobe nejakych "želv", ale nakoniec si poviem, že aj tak by len ležali na poličke ... 1
Pepino777 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Ty osudy máme evidentně všichni podobný. Poslední dobou jsem normální hodinky bral už jen jako víkendovou záležitost a i tenhle trend se pomalu vytrácí. 1
stando Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února ...ono je rano fajn pozriet si spankove skore, HRV, body battery. V priebehu dna "hodit ocko" na stres, priemernu tepofku....je obdobie chripky a ja už par dni dopredu viem, že sa nieco deje....tepy idu bezdovodne hore... 1
m4stic Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Presne ako pisete odkedy ma Garmin, tak sa mechaniky dostanu na ruku velmi malo. ALE dobra sprava pre Vas, Garminu leakly informace o novom GARMIN CIRQA > nieco ako whoop / amazfit helio band. "Screenless sports band" > release uz je na spadnutie. Mam od toho velke ocakavania, ked to bude merat Kroky, tepovku, hrv sleep score atd.. proste vsetky metriky, tak mozete nosit naramok na jednej ruke a klasicke hodinky na druhej, juch juch 3
shewcza Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Já mám na jedný ruce F8 a na druhý Whoop, potřeboval bych ještě dvě ruce. 1
Prochy68 Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února (upraveno) Ja ze Suunto presel na Garmin, kdy presne nevim, ale nasledovaly Fenix 3, 5, 7 a ted osmicky. Ohledne noseni to mam tak ze venkovni aktivity - leva mechaniky, prava Garmin, posilka leva Garmin (only), prace leva mechaniky (only), doma leva Garmin (only) Jeste doplnim, vsechny Garmin bez poruchy. Upraveno 9. února uživatelem Prochy68 1
AndyAaron Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Já mám na jedný ruce F8 a na druhý Whoop, potřeboval bych ještě dvě ruce.Ja nosim na leve mechaniky a na prave Fenixy. Zajimal by me use case Whoop + Garmin. Proc to nosis takhle?
shewcza Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února @AndyAaron Je to celkem jednoduchý. Whoop jsem pořídil už dřív kvůli pozorování "lajfstajlových" funkcí jako stres, spánek, HRV atd...No jenže jak jsem začal běhat vzrostla potřeba něčeho s obrazovkou, kde uvidím přibližné tempo, vzdálenost atd. hned ne až potom co doběhnu. Takže jsem pořídil Garminy a jelikož jsem byl s whoopem spokojen (co se týče dat) a jsem člověk nedůvěřivý, tak jsem si řekl že to budu chvilku nosit oboje a data z toho porovnávat. Výsledek je, že mi na "lajfstajl" přijde přesnější Whoop a na sportovní metriky jednoznačně Garmin. Ovšem tohle jsou pouze mé pocity nikoli vědecky podložená fakta. A jelikož se za whoop platí roční paušál, pravděpodobně ho již neobnovím, byť jsem byl spokojeným uživatelem, ale Garmin je komplexnější. 1
Beet Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Můj život s Garminem začal koupí eTrex Legend v roce 2009. Primárně jsem tuto navigaci kupoval na hory, ale nakonec mě přivedla ke Geocachingu. Od roku 2005 jsem běhal s Polarem. Postupem doby jsem naznal, že je potřeba koupit něco s GPS a tak jsem pořídil Forerunner 310XT v 2012. Následoval Forerunner 920XT v 2015 a Fenix 3 v 2016. Ty jsem měl jedéle a jako jediné se pokazily. Pak jsem krátce zkusil Suunta, ale rychle jsem se vrátil ke Garminu koupí Fenix 6 v 2021, čímž jsem se definitivně stal Garmin pozitivní. Následovaly FR 255, FR 955 Solar a jako toolwarche Instinct. Momentálně jsem zakotvil u Instinct 3 Solar a čekám až trošku zlevní FR 970. A abych nezapomněl měl nebo mám cyklopočítače Edge 530 resp. Edge 540 a radar. 1
Kulda17 Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Jak koukám, jsem jak většina… Začlo to Fenixema 3HR , 5,7 a mmt MK3i včetně senzoru lahve. K tomu na silničce edge 1030 a radar, dříve 530.. V plánu výměna radaru za ten nový skrz výdrž baterie. K tomu doma trenažér Tacx neo bike (garmin tacx koupil) , takže mně má Garmin v hrsti .. Ale jsem spokojen. 1
Ivan Lelák Odesláno 13. března Autor Nahlásit Odesláno 13. března V 18. 2. 2026 v 22:25, Beet napsal: Můj život s Garminem začal koupí eTrex Legend v roce 2009. Primárně jsem tuto navigaci kupoval na hory, ale nakonec mě přivedla ke Geocachingu. Od roku 2005 jsem běhal s Polarem. Postupem doby jsem naznal, že je potřeba koupit něco s GPS a tak jsem pořídil Forerunner 310XT v 2012. Následoval Forerunner 920XT v 2015 a Fenix 3 v 2016. Ty jsem měl jedéle a jako jediné se pokazily. Pak jsem krátce zkusil Suunta, ale rychle jsem se vrátil ke Garminu koupí Fenix 6 v 2021, čímž jsem se definitivně stal Garmin pozitivní. Následovaly FR 255, FR 955 Solar a jako toolwarche Instinct. Momentálně jsem zakotvil u Instinct 3 Solar a čekám až trošku zlevní FR 970. A abych nezapomněl měl nebo mám cyklopočítače Edge 530 resp. Edge 540 a radar. eTrex Legend byl skvělý, mám snad 20 let mapovou verzi HCx a stále funguje. Kdysi jsem ho měl jako rezervu k motocyklové GPS, hráli jsme s ním různé hledačské hry ale i teď ho používám na pěší a cyklovýlety, na koloběžku a tak. Tužkové baterky vydržely dlouho. Za mne úžasná navigace, jen na displej už pořádně nevidím..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se