Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, jo, mám jedny čokonoblesní Primky a jedny musí čekat, až jim ciferníček barevně zčokoládovití.  :)

Poznámka: "S prominutím" trochu mimo vlákno, ale to aby tady "řeč nestála".  :)  :D  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

niekedy pred rokom a pol som videl ako sa predali za 10k, tak preto som to spomenul. Momentálne by sa v tomto stave za tú sumu nepredali, to však neznamená, že ich za toľko nemôže nejaká známa firma ponúkať na predaj :D

Odesláno

Jasně  spínačky.  Akorát Ti tam scházejí ty plastové spínací kolíky a plastové sklo.

Odesláno

Koliky byly dva. Jeden cerveny a druhy zeleny.

Zeleny pootocil vpravo ten spinac do polohy "I", tedy zapnuto. Cerveny zase vypnul do polohy "0".

Me takhle budilo radio misto budiku. Horsi bylo, kdyz zrovna nesel proud. :-)

Odesláno

Když jsem si před pár lety na stará kolena v Brně rozšiřoval vzdělání o učební obor elektrikář-silnoproud, tak nám je třídní učitel Prokop vychvaloval až do nebes. A jestli je někde najdeme, tak si je máme dobře schovat. Výborný člověk, stará poctivá škola. Pravdu měl.

Odesláno

Ano to je pravda.  Několik desítek těchto strojů, jsem také opravoval  :hannibal:  j.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...